БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 114
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
... Все пак в Славейков има добри отзиви за Гено , който е в салон в кооперация срещу Технополис /дано не бъркам с Техномаркет, там до Младост/ .

Аз бих препоръчала по скоро Дида /в един салон са/. Гено е перфектен с кичури, боя, подстрижка, но за прически е Дида. В интерес на истината той самия ми отказа навремето за моята сватба и ме прави тя Simple Smile

# 106
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Мили дами  bouquet  моля ви да ми помогнете за адреси на магазини за дрехи за широко скроени дами в Бургас. Предварително благодаря  Hug

# 107
Мили дами  bouquet  моля ви да ми помогнете за адреси на магазини за дрехи за широко скроени дами в Бургас. Предварително благодаря  Hug

МОже да попиташ тук, темата е специално за всичко,което издирваме в града :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570105.msg18636134;topicseen#new

# 108
Здравейте мамчета HugБих искала да се присъединя и аз към вас -термина ми е на 25.12.2011
Но незнам как да се запиша Laughing Леко бременеене на всички бъдещи мами  bouquet

# 109
Здравеейй, me4opuhhh и аз съм нова тук от няколко дена,но те приветствам с добра дошла!  Hug   Simple Smile

# 110
Много мило  Grinning Благодаря ти  Hug

# 111
Здравейте и от мен.Моят термин е в края на ноември 26.От Бургас и искам да се присъединя към вас.Ще ми бъд приятно да бременеем заедно.С втора бременност съм и имам дъщеря на 10 години.Пожелавам лека бременност на всички и по-малко гадене. Tired Praynig

# 112
Кой е гласувал за срещата?

Момичета, тук обикновено не се "бременее" , може да си потърсите своята тема в Бременност и раждане -> С термин Януари - Април, Май-Август , Септември- Декември . Там със сигурност ще има с кого да споделяте повече преживявания и емоции свързани с бремеността.

# 113
Ами извиняваме се....Но аз записах тема за бъдещи мами от бургас но някой я за заключи и ме прехвърли тук...

# 114
Я па!  Crossing Arms
Не се бременеело тук!
Две бременности изкарах тук! Е, втората беше към края, ама все пак... Нервни хормони, жега, мрънкане, страх, въленения всичко тук си излях! Wink Раждах, поздравления приемах, бебета гледах, акъли давах и приемах... Simple Smile
Бременейте на воля, белким живне темата!

На предната страница мрънках, че никой не се жени и не ражда и хоп - булка и бременна! Simple Smile Направо по поръчка!  Mr. Green

Сега искам да си поръчам една почивка, нейде из гръцките острови! Санторини ми е на сърце от известно време! Ми ко пък... Поръчвам си - става!  Crazy

# 115
Хайде дано ти се сбъдне поръчката за почивката, а на тези които не им харесва какво пишем тук повече слънце в очите и душите Laughing

# 116
Тук, май аз съм тази дето не харесва!  Mr. Green

# 117
Е, па ти поръчай си нещо по постижимичко....: Mr. Green

# 118
Че ко му е на Санторини? Да не е на Луната? Wink

# 119
Че ко му е на Санторини? Да не е на Луната? Wink
Абе, не е ама с тези деца, ще се намери ли гледачка?  Thinking Хайде дано стане.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт