БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
И при мене е така,когато се опитам да избера някоя тема всичко ми се слива и както каза е разхвърлено!Мислех си,че е от моя комп.,но явно и при вас е така!

# 91
  • Бургас
Има ли някой, който се е явявал на изпитен тест в съдебната система?

# 92
Има ли някой, който се е явявал на изпитен тест в съдебната система?

Зависи какво имаш предвид, но аз да в прокуратура и в районен съд. Питай на лични Simple Smile

# 93
  • Бургас

Зависи какво имаш предвид, но аз да в прокуратура и в районен съд. Питай на лични Simple Smile

Имаш опит, пиша Laughing

# 94
  • Бургас
Леле какви са тия такси по 300-400лв. и то за педагогика. По мое време педагогиките бяха с едни от най-ниските такси, а сега какво е това чудо  ooooh! Голям бизнес се превърна висшето образование в БГ.

# 95
  • Burgas
Това е магистратура,за това е толкова,иначе редовното обучение бакалавър таксите варират около 120-150лв.

# 96
  • Бургас
Това е магистратура,за това е толкова,иначе редовното обучение бакалавър таксите варират около 120-150лв.
Аааа, добре. Направо се шашнах, отсега съм се замислила как ще издържам детето като студент  ooooh!

# 97
  • Бургас
kojo, зависи какво ще следва.  Simple Smile Аз завърших преди почти 12 год. БСУ. Таксата ми преди 13-14 години беше 500-600 лв редовно обучение, щото бяхме рядка специалност - малко студенти, много разходи. Simple Smile Чак ми е странно, че сега може да има семестриални такси от 120-150 лв.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 18:28 от bissera

# 98
Момичета, като една бъдеща форумка много рядко пиша, но сме в пълна лудница сватба след месец, ремонт в разгара си, и на работа ходя, просто перфектния начин да полудеем  Simple Smile
Имам молба към вас нали ще съм булка и нямам никаква информация за фризьори и гримьори в Бургас, за предпочитане в Славейков или Изгрев, ако някой ми даде координати ще съм благодарна, хубава и дано слънчева нова седмица!  bouquet

# 99
То нали целият град е залят от кадърни фриз. и грим. , та и кръгът е стеснен до Изгрев и Славейков.  Whistling

# 100
То нали целият град е залят от кадърни фриз. и грим. , та и кръгът е стеснен до Изгрев и Славейков.  Whistling
Не схванах идеята за отговор-смешка или каквото там е трябвало да бъде newsm78

# 101
  • Бургас
kojo, зависи какво ще следва.  Simple Smile Аз завърших преди почти 12 год. БСУ. Таксата ми преди 13-14 години беше 500-600 лв редовно обучение, щото бяхме рядка специалност - малко студенти, много разходи. Simple Smile Чак ми е странно, че сега може да има семестриални такси от 120-150 лв.
Аз затова писах, че цената ме учудва за педадгогика. Моята специалност също излиза много скъпо и си е направо лукс да следваш това нещо (още се чудя майка ми как ме е издържала), но като бакалавър специалността ми се водеше "Педагогика на ......." и таксите бяха такива ниски, че и по-ниски може да са били. Не че сме излизали по-евтино на университета, но явно държавата толерира педагогиките по някакъв начин. За магистратурата се преместих в друго учебно заведение, нямаше вече отпред "Педагогика" бях частен прием и таксата ми беше 500лв., но както писах, става въпрос за една от най-скъпите специалности.

# 102
Аз сега завършвам БСУ и таксите за задочно са близо 800 лв така че тази за магистратурата е супер  Laughing

# 103
Не схванах идеята за отговор-смешка или каквото там е трябвало да бъде newsm78

Пошегувах се , да .
Виж, ако искаш някой наистина да ти свърши работа, не се ограничавай само с двата комплекса. За грим мога да ти препоръчам едно момиче,което работи в парфюмерия "Дъглас" на място може да се разберете, както и Мирослава Коларова.
За прическа е много относително понеже никой тук не може да знае вкуса ти. Все пак в Славейков има добри отзиви за Гено , който е в салон в кооперация срещу Технополис /дано не бъркам с Техномаркет, там до Младост/ .

# 104
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт