БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,ще ми кажете ли нещо повече за тези срещи,който организирате!До сега не съм била на такава и ми е интересно!:)

# 76
anik79 ти къде записа магистратура,аз мисля да опитам във ВХТИ,само незнам как стоят там нещата с приемането и таксите!Разбрах ,че учебния им отдел работи до 15,30 ,и все още не съм ходила!Интересува ме искат ли диплома 4.00 или може и с по-малък успех!

# 77
Хриска, използвай бутона "редактирай", когато се сетиш нещо и искаш да допълниш! 

ooooh!
А аз трябваше да си взема личната карта и паспорта преди няколко дни!...
Иначе стягам куфари за Турция, който ме знае...  hahaha

# 78
wish,благодаря ти!Ще ме извините ,още се уча във форума! Simple Smile

# 79
Аз си вадих лични документи февруари месец и никъде не чаках по много освен един ден, който го писаха "дъждовен" , защото им падна сървъра и никой не обслужваше.

# 80
за срещата - не знам и аз къде ще е ...
Давайте идеи

ooooh!
Иначе стягам куфари за Турция, който ме знае...  hahaha
кога и къде ???

Хриска, добре дошла  Hug
и ние преди 2месеца вадихме с баткото документи - не съм чакала. В Първо РУ ходихме

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 18:59 от Ками*

# 81
незнам къде ги провеждате срещите друг път,незнам какво ще е и времето евентуалноо да се отиде на капаните,мога да предложа и Romance в парка в Славейков,предполагам ,че всички го знаете и е приятно местенце!:)

# 82
 Миналия месец ходихме и ние за документи, първо във 2-ро районно /в Славейков/ и пред нас имаше една жена, после и в 5-то /в Лазур/, където пред нас имаше двама човека, единият за получаване на вече готови.  Т.е. вече е спокойно и няма опашки както лятото.  

# 83
Момичета аз съм нова за тази тема и целия форум като цяло ,но ще се осмеля да предложа ако времето е хубаво наистина може да се отидем някаде на капаните. Все пак е много приятно към морето особенно с хубаво време  Simple Smile

# 84
  • Burgas
Голям кеф,обадиха ми се,че са ми намерили личната карта  newsm44 само утре трябва да ида до районното да попълня някакъв документ,че е намерена да не я обявяват за невалидна,много се зарадвах.
Хриска ти да не живееш в Славейков?

# 85
О браво много се радвамм,сега няма да ходиш да се занимваш наново  Hug   !! Дам от Славейков съм! Simple Smile 

# 86
  • Burgas
И аз съм в Славейков,може да сме се засичали из парка,имаш ли фейсбук,аз имам който иска да ме добави Aneta Kardjeva.
Пък за магистратурата съм предучилищна и начална педагогика във ВХТИ,приемат всички само да има група от специалноста която искаш,таксата е 400лв на семестър,незнам дали за всички специалности,но за педагогическите е толкова.

# 87
Ани Hugчестито за картата, спестиха ти ходене по мъките  Grinning

# 88
Благодаря ти за инфото,аз искам икономика по специално Маркетинг!Другата седмица майка си е в къщи и ще мога спокойно да отида до учителския да поразпитам!И аз бях чула ,че  по държавна поръчка е 300 лв семестъра,а по частна-400,но докато не ида на място,няма да знам нищо с точност!Аз имам фейс ,ей сега ще те намеря!

# 89
Момичета да питам как е привас сайта че на мене ми излиза едно разхвърляно и немога да вляза в другите теми от горното меню  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт