БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Уиш, ти нали се канеше за дъщеря?
Заканата важи, но чакам официално пенсионирана баба да ми почука на вратата! Simple Smile
Но следващите три години няма да е! Simple Smile

# 61
Зравейте момичета  Grinning
Малко късно се включвам но сега чак видях тази тема.Много е готина Party
А за тази среща да питам дали правилно съм разбрала на 14 май ли е? А къде ще се проведе че ако не ми мине котка път и аз ще дойда  Heart Eyes

# 62
  • Burgas
Аз каката я водя в Лозово при една баба(преди де)скоро не съм,там има 2-3 баби едната май е по добра.
И ние скучаем вкъщи в това скапано време и за да не ми е много скучно се записах да уча магистратура,че сега имам изпити.
Пък тея дни хептен не скучая-в събота в мола ми откраднаха портомнето с личната карта и дебитните карти,че сега ходя се разправям с бг бюрокрацията и така при нас е весело  иде ми да  #2gunfire някой.

# 63
  • Бургас
Хриси, добре дошла и от мен. Simple Smile

Крайно време е да дойде хубавото време.  Grinning Тогава ще имаме настроние за форумска среща, вероятно. Wink

На който ми е дошло времето, нека бременее успешно! Simple Smile

anik79, бързо да се оправиш с бг бюрокрацията и всичко вече да е наред. Успех на изпитите! Hug

# 64
  • Burgas
Благодаря.
Някой вадил ли е от новите документи,интересува ме за лична карта-нали на место правят снимка и колко струва нормалната и бързата поръчка.Май за бърза трябва да отида в 1 районно.

# 65
Да аз си правих нова лична карта преди около 2 месеца.Снимката ти я правят на място,а за такса та доколкото си спомням аз си пуснах бърза поръчка и ми взеха около 35 лв. мисля.А обикновеннта май е към17-20лв. Помня че бързата поръчка стана за 5 работни дни. Simple Smile

# 66
  • Burgas
Благодаря  bouquet може утре да ида да свърша тази работа.

# 67
Благодаря ви момичета!Аз лятото си вадих лични карта,беше пален кошмар,отидох в 7 сутринта и въпреки всичко имаше 8 човека пред мене!Докато отвори районното пък колко се събраха ,а колко тарикати имаше ,които се опитваха да пререждат нямам думи!Снимката да ,прави се на място и е ужасна,снимат те и нямаш право на 2ри опит,няма значение как си излязал,добре че после е черно бяла,че да не си личи! Simple Smile Не помня колко точно струваше,но определено ,във 1во райнно ще минеш по - бързо от гледната точка на чакането,опашките и нервите,вече нз как стоят нещата с ескпресната поръчка!Само да ти кажа да си носиш и химилакче,че единия полицай ми направи забележка"Малката да си беше донесла химикалче,сега отиди си купи,продават по книжарничките!" Simple Smile  Общо взето не е никак скучно докато си вадиш документите!

# 68
  • Burgas
благодаря,а първо трябва да платя в банката или след това.

# 69
Първо се плаща в банката!:) препоръчвам ти ако е в някой от райнонните в комплексите,единия ден да си платиш в банката а на другия ден рано рано да чакаш вече за подаване на документи с платежните!Но мога и аз да греша вече,от лятото до сега може да се оправили нещата и да става по - бързо!

# 70
  • Бургас
Не съм съгласна че има тарикати да пререждат, просто във всеки стадий на ваденето на документи всеки чака за различно гише, но повечето не го знаят и си мислят, че ги пререждаш. Лятото вадих паспорт на баткото и минах процедурата.  Peace
Аник използвай да отидеш в четвъртък, като че ли най- няма хора тогава. И да първо отиди си плати в банката, но може и междувременно да го направиш, между чаканията.

# 71
  • Burgas
Благодаря ви момичета,дано да няма много хора,утре ако има кой да гледа детето ще отида.

# 72
  • Бургас
Аз си вадих лична карта в Първо районно и си платих там,имат си гише. Отидох в 13.30, когато свършва обедната почивка и бързичко минах. Дори се разговорих с едно момиче,прясна младоженка,та не усетих кога ми дойде реда. А на снимката учудващо добре ме изтипосаха, малко ретро  каквато е черно-бяла,но тъкмо да не се виждат бръчки. Wink

# 73
  • Burgas
Чудя се,така и така ще ходя дали да не си изкарам и задграничен паспорт,пък за снимката аз изобщо не излизам добре на тея снимки.

# 74
При мене случая с тарикатите бяха такива,че имаше една жена и мъж които казваха,че си пазят мястото от предния ден или че на гишето им казали да влязат първи независимо в колко часа ще дойдат,което естествено не беше така!А иначе наистина има предимства на ретро снимката Simple Smile,не ми се виждат недостатъците и не си личи сънливата физиономия след като съм станала в 6 сутринта ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт