БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 45 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • у дома
Бебе ТВ е страхотна телевизия и е единственото нещо, което държи малкия ми син седнал  Laughing
Трай, бабо, как беше по-нататък...  Mr. Green
Д6+о понеделник ще се побъркам, една закуска не мога да приготвя

# 271
Продължителното гледане на Бейби тв мен ме държи легнала и сънуваща.  Grinning

# 272
ние въобще не се заглеждаме само на рекламите малката танцува, но така или иначе сме по цял ден вънка а и вече плажа открихме което  и e наи доброто за тях

/от 3 различни сайте се мъча да добавя снимка и нестава и нестава, размерът е малък всичко е точно е нестава и нестава съжалявам исках да ви ги покажа/

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 14:18 от Vale_bs

# 273
Не е ли студена водата в морето за малките?

# 274
те мойте са риби и ние ходим от 1 месец вече, дори малката минала година беше на 5месеца като я къпахме при 16 градуса вода, аз не се се притеснявам от това, но повечето несмеят, зависи и от децата за по болнави не ви препоръчвам, но днес имаше страшно много хора за разлика от онзи ден като бехме 3 или 4 човека

# 275
ОО и ние сме от феновете на Бебе тв. Даже се и опитва да повтаря някой думички . Обаче сега, като го няма на екрана и не му липсва. Повече разходки на вън и забравя за него. Мислех, че ще има някой друг бебешки канал, търсех но не намерих нищо.

Детския кът, е добре но защо трябваше да ги оставят тези дървени маси и заведения там.  newsm78

# 276
А аз днес разбрах, че Бейби ТВ, го има и по Булсата и ще го пускам на малката да се занимава.

# 277
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А аз днес разбрах, че Бейби ТВ, го има и по Булсата и ще го пускам на малката да се занимава.

супер! от кога го чакам  Laughing  само слушам майките в парка колко било хубаво това бейби тв, как си оставяш детето на столчето и си вършиш работата и т.н., а аз моя дзвер повече от 5 мин. не мога да го накарам да стои на едно място (даже 5 са много).

# 278
Здравейте момичета.
Може да се стори глупав въпросът ми , но Бейби Тв има ли го в обикновените пакети на Булсат??? Нещо не мога да го намеря  Rolling Eyes ooooh!

# 279
Здравейте момичета.
Може да се стори глупав въпросът ми , но Бейби Тв има ли го в обикновените пакети на Булсат??? Нещо не мога да го намеря  Rolling Eyes ooooh!

Трябва малко да си "поиграеш" с дистанционното:

1. Натиснете "MENU" на дистанционното.
2. От менюто изберете "Инсталация" - ако има парола, въведете я.
3. "Антена", "Добавяне на Транспондер"
4. "Носеща честота" - въвеждате "12596"; "Честота символи" - въвеждате "14050"; "Поляризация" - ВЕРТИКАЛНА
5. След натискане на "OK" се връщате в меню "Инсталация", "Канали", "Сканиране".
6. Избирате 12596/V/14050 Dolce
7. "Записване на ТВ Каналите след"... Следва и самото "Търсене". Появява се списък с новооткритите канали. Натиснете "OK".
8. От меню "Канали" изберете "Изтриване на Канал". Каналите, които трябва да останат са:
EuroNews
Disney Channel Romania, Bulgaria & Ukraine
Baby TV
След което натиснете "OK"
9. "Запазвате ли промените?" - "Да"

Аз така го направих, обясненията са от форума на Булсат: http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=7&t=14089&start=345

# 280
Моля, моля! Дано съм помогнала.  Hug

# 281
  • Бургас
Като стана дума за Бейби ТВMr. Green ..аз съм на Скат и го нямам?  Rolling Eyes Да не се заплаща екстра ?

# 282
Като стана дума за Бейби ТВMr. Green ..аз съм на Скат и го нямам?  Rolling Eyes Да не се заплаща екстра ?
Има го само на цифровата.  Peace

# 283
Моя малък бандит не мога да го залъжа с такива телевизии,нищо не гледа с интерес и не може да стои и 5 мин мирен!Може да се каже ,че в последно време като пусна някой детски канал за него,май гледам само Аз!Иначе се задържа само на рекламата на кесчетата Барни,Салама Тиби и Диби и бисквитките Орео! Simple Smile

# 284
  • Бургас
Амиии, записваш си ги на един диск и му ги връткаш нон стоп  Joy Joy Joy
моят хубавец навремето се беше заплеснал по каките на Слави и му ги бях записала на един диск и така за един период от време се кротваше Joy

Иначе и в къщи малката без бейбиТВ не сяда да яде

Общи условия

Активация на акаунт