БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
А още ли се ходи сутрин рано да се виси пред съответното ЦДГ?
нАЛИ ЗНАЕШ,ЧЕ ДОКУМЕНТИТЕ СЕ ПОДАВАТ НА 01.04 .съответна година,в която детето ще започва обучение,за втора и следващи групи ,приемът е през цялата година,и няма нужда да ходиш рано,въобще ,във филиала зад "България" е прието дете,за което документи се подадоха ,след като аз подадох за София......можех да повдигна въпроса,обаче можеха да ме оборят,показвайки ми входящ номер преди моя Grinning..............с Васко ми се случи същото преди години,тогава обаче ей така ,за принципа, си търсих правата,че ги и намерих,сега реших,че другата градина ,в която е приета София има повече предимства и .....не се занимавам.......  

# 256
  • На морето!
Вече са се опитали да потрошат Стената на приказките. цък Просто нямам думи.

# 257
  • Бургас
Ренка, честито! Пожелавам ти лека бременност и едно задраво момиченце! Hug

# 258
  • Бургас
Киди, вчера на една приятелка с подобен като вашия повод /1-ви рожден ден/ препоръчах ресторант Черно море /зад хотел България, до СИБанк/.

# 259
  • Бу-у-урга-а-ас
Вече са се опитали да потрошат Стената на приказките. цък Просто нямам думи.

Twisted Evil На кого да сигнализираме? Някакви телефони? На кого бих могла да се обадя при гледката на кретена, който мина с колелото си през езерото. Освен това липсата на контрол над спазването на правилата е основен дерт на държавата. Да му мислят те как да си пазят общинското имущество. Аз като родител и гражданин мога да нося отговорност само за моите и за тези на детето ми деяния. Бясна съм и какво от това?! Аман!

# 260
Здравейте! Laughing
И тук да се похваля с нашите малки "акули",които още на първият си турнир донесоха купа за Бургас.И да се изфукам като горда майка на най-добрият вратар на турнира. Crazy
http://chernomoretz.bg/news/267/Малки-„акули”-се-завърнаха-с-купа-от-Пловдив
Ако някой от вас има интерес в неделя дечицата ще участват на турнир в Айтос. Peace
Приятен ден! Laughing

# 261
  • Бургас
Deyzi, честито  Laughing Би ли споделила на каква възраст са най-малките в отбора?

# 262
Рибката,благодаря ти! Laughing
Нашите се водят най-малките и са 2003 набор,но есента като го записвахме имаше и дечица 2005 набор.По принцип най-малките са първокласници,но правят изключения и за по-малки по преценка на треньорите,по настояване на родителите или за да не "убиват" мераците на малките фъстъчета. Laughing
По принцип има по две групи от набор,така че има и напреднали дечица,които имат заложби да се развиват и за напред и такива,които ходят за да се порадват на футбола. Peace
Не вярвам да върнат някое детенце,стига да не е много мъничко. Peace

# 263
Здравейте и от мен! Simple Smile

# 264
  • у дома
Някой знае ли защо втори ден няма бебе ТВ по Скат?

# 265
Голяма драма и у нас.  Crazy От Скат обещаха най-късно до понеделник да го оправят.  Laughing

# 266
Не се бях сетила тук да попитам на Baby tv. Друго не може да се гледа у нас, без рев и сълзи. Crazy

# 267
Да и при нас така  Laughing
Днеска им звъннах на ската и те ми казаха че имало проблем със сателита.Дано скоро го оправят  Mr. Green

# 268
  • Бургас
Какво поколение расте,звучи ми като филм от фантастиката-бебетата на бунт и отказ от пюре,докато не им пуснат телевизията.
Извинявам се,но ми стана много смешно,сигурно и мен ме чакат такива неволи с внуци....

# 269
Ами в 21 век сме. Може да не е много хубаво, но се възползвам от Baby tv, за да я укротя след бурни игри вечер. 15-20 мин гледа и понеже е била в покой през това време, малко след това може вече да си легне и да заспи.
Не е чак толкова лошо и това, че в главата ми е песничката, че ...днес е специален ден...!!!Много положителна нагласа дава, когато сутрин бързаме за яслата и закъснявам за работа...
Още един плюс на Baby tv е, че дъщеря ми на три години казва думички и пее песнички на английски език/ е опитва, се де/.
А миналата година показвайки предметите на екрана, голямата ги учеше на английски, а малката на български.
...но, може и малко да си починем от Baby tv Laughing.Сега е време за игри навън.

Общи условия

Активация на акаунт