БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
... Реших да побутна темата малко :*
Побутване не върши работа, тя е неспасяема от доста време...  Whistling

# 631
Чакай да хване по-голям студ и ще ви наспамя тогава, чак  "аман" да кажете! Simple Smile
Сега още нямам време...  Mr. Green

# 632
Последният път като споменах нещо по въпроса , ми казаха, на есен да се броим .  atwork

# 633
  • Бургас
А, ей ги!
ДУфтасаха веднага.
 tooth

# 634

Ай' да се броим тогава.  Mr. Green

# 635
Здравейте и от мен - да се включа мисля вече ми е време Simple Smile. Казвам се Сабина и чакам първото си бебче.

# 636
Добре дошла и заповядай! Лека бременност и здраво бебе! Simple Smile

Кажи нещо повече, че пак замираме тука... Каква си, с какво се занимаваш, каква музика слушаш, какви диети си правила, снимка по комбинезон имаш ли.... Crazy

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 00:02 от wish

# 637
Ами в момента съм една чакаща майка в болничен Simple Smile. Иначе работя като администратор в хотел. Музика малко си падам музикален помияр - к'вото дойде /настроение, компания/. Тази година се омъжих на 14 май. Диетки хм хиляди сигурно съм правила и като се замисля като родя още колко ми предстоят Simple Smile. Иначе резултат от диета най-голям от Дюкан съм имала. А за снимка по комбинизон  Joy уби ме нямам Simple Smile

# 638
Е, нищо. Млада си. Все някога ще се снимаш...предполагам! Simple Smile
Закачам се. Wink

Иначе определението "музикален помияр" ми хареса. Simple Smile

# 639
 Joy и аз нямам комбинезон в гардероба си, продават ли изобщо още?

# 640
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617085.30
 това е линк към темата в бг мама има и група във фейсбук
БАНКА ДСК – ЕАД
Име на клиента – Йорданка Стоянова Каяджиева

IBAN – BG47STSA93000002575855

Хора ако можете дарете и по 1 или по2 лева в тази сметка , парите са за адвокатската защита на Иван Балински от Пловдив , семейството му е много бедно и не може да си позволи адвокат , човека вчера е изведен от психиатрията благодарение на адвокатката , но хонорара и още не е платен . Хората които искат да стрелят от балкона си по котките под блока , или да ги газят имат и пари и време , и законите познават и така са изпратили Иван напълно здрав в психиатрията . Нека променим нещата и правото да не е само на страната на силния , а да има истинска справедливост , ако повече хора дарят малки суми ще помогнат много .Благодаря Ви!
При вноска на каса в ДСК таксата е 0.50 ст.

# 641
Моля Ви бургаски майчета помагайте....Търся детегледачка с опит -да обича децата да е до 55 години
ако можете да ми препоръчате ще ви бъда мн.благодарна

# 642
Мама се занимава с деца, но тя след Нова година ще се занимава с мен.

# 643
  • Burgas
Почна ли броенето.....да не изтърва да се преброя  Mr. Green

wish беше се позагубила,как е,как са децата?

Cabuhka добре дошла Hug много добър израз-музикален помияр,май и аз съм от тях,слушам всичко според настроението и компанията.

# 644
Мама се занимава с деца, но тя след Нова година ще се занимава с мен.
Joy
 Hug а после с двете слънчица нали ? И тя мама ще е май доста дълго заета.  Simple Smile

До сега търсих снимка по комбинизон, на кого да пращам?   Thinking

Сабинка, здрасти и добре дошла.  Simple Smile

На останалите , които се крият, ще им издействам заповед за спиране на фейсбука.  Joy

Ех, тук не е имало бременни от зимата на 2009.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт