БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
a от центъра до мола с кой автобус се ходи?

С маршрутка 1 или с автобус 211...май. На 99% съм сигурна.

# 316
a от центъра до мола с кой автобус се ходи?

С маршрутка 1 или с автобус 211...май. На 99% съм сигурна.
Или с 15-ката,но тя е на 25-30минути.Маршрута и е по този на 12-ката и на колелото не завива към "Славейков" а към МОЛ-а. Peace

# 317
  • Бургас
благодаря   bouquet

# 318
Отдавна искам да се почерпя с един масаж и вижте каква оферта ми попадна:http://www.zadrujno.bg/673/klasicheski-masaj-cialo-tialo-kozmeti … ane-otstapka.aspx
Ползвал ли е някой услугите на салона и заслужава ли си?

# 319
Здравейте
обръщам се към в вас с няколко въпроса, въпреки че прочетох десетина страници от темата, пак имам питане
Къде мога да закарам детето да поиграе в Бургас, /в морския парк, до гъбката, до пантеона/, построиха ли площадката за игра до пантеона?
Кога ще имате среща с вашите дечица, за да дойдем и ние, за да може да понаучим български.
Има ли детски куклен театър / опера, сценки или някакви представления за деца в града? /за Бейби ТВ вече прочетох, ще го търсим когато дойдем/. А почасово гледане на деца има ли в града?
Благодаря на всички за инфото предварително
имам и още въпроси, но ще търся темата "къде в Бургас", въпреки че не  я намирам

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 01:23 от Glimmen

# 320
  • Бургас
Здравей, Glimmen.
Площадката, за която питаш, е завършена, а от гъбката в посока Приморец има още една нова по-голяма.
Представления има и  в кукления, и в Адриана Будевска, но за съжаление, не и лятото. Почасово гледане-в Смарти парти www.smarty-party.com и Тити тайс на Цар Асен 25, тези са, за които знам със сигурност.
Ето я и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588074.0

# 321
Моля, обяснете ми къде е този нов измислен аутлет като шофьори, че дамското съсловие на фамилията иска да ги водя, а аз съм го пропуснала къде се намира и от къде се минава за него?  Thinking

# 322
Ахче,ако пътуваш от Бургас в посока Слънчев бряг се пада от другата страна на пътя,така че на първата отбивка преди завоя трябва да завиеш на ляво.Сервиз "Ситроен" знаеш ли къде е,точно да него е към пътя.Едно червено хале.Дано съм обяснили разбираемо. Rolling Eyes

# 323
Моля, обяснете ми къде е този нов измислен аутлет като шофьори, че дамското съсловие на фамилията иска да ги водя, а аз съм го пропуснала къде се намира и от къде се минава за него?  Thinking
Какъв по точно е този аутлет, че аз пък съвсем съм пропуснала.  ooooh!

# 324
Blagodarj za otgovora "Ribkata"    bouquet
ste razgledam i dr.vasi temi, za da osigurj na deteto zabavlenij

# 325
Какъв по точно е този аутлет, че аз пък съвсем съм пропуснала.  ooooh!
Н а "Пума". Peace

# 326
Ходихме и ние. Нищо, което си струва да се види. Има и сайт за тези, които искат да разгледат.
Имат и сайт, ако искате да го разгледате.

# 327
Благодаря за отговора. Нашата компания предпочете да посети "Айко" .  Simple Smile И ни хареса !

# 328
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте момичета ,знаете ли кои са училищата гнезда за записване за кандидатстване след 7клас.Знам само за СОУ "Кирил и Методий " но там се струпват много хора ,а ми се иска по- спокойно място.

# 329
Благодаря за отговора. Нашата компания предпочете да посети "Айко" .  Simple Smile И ни хареса !

А в "Айко" колко неща си харесах...страхотен магазин!

Общи условия

Активация на акаунт