БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • у нас
Да побутна темата, че 4 дни няма никой тук.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=602443.new#new - да обсъдим колективните сделки

# 511
  • Бургас
Дами, извинявам се че така нахълтвам в темата , но може ли да ми кажете къде в Бургас правят обувки по поръчка ?

# 512
Не знам въобще правят ли се по поръчка обувки, знам за добър обущар до "Кирил и Методий", но дали прави обувки ...
Относно колективните пазарувания - тази вечер по новините даваха хора, чиито пари са "изгорели" от някакви туристически оферти. Аз лично не съм ползвала услуги от тези сайтове.

# 513
Дами, извинявам се че така нахълтвам в темата , но може ли да ми кажете къде в Бургас правят обувки по поръчка ?

Не знам какъв тип обувки искаш да си поръчаш, но със сигурност обущарят, който е на ул.Болярска /пресечка на Кирил и Методий/ прави по поръчка скарпини и то от естествена кожа Peace предполагам и други модели обувки ще изработва. 

# 514
  • Across the Multiverse
Едно време имаше едни арменци в Меден рудник, в селото, които правеха по поръчка... имаха различни варианти калъпи за подметката и си избираш от тях и отгоре какъв да ти е модела и те ти ги изработват...обаче нямам идея дали още съществуват, ако някой знае може да сподели.

# 515
  • Burgas
Оф,много гадно времето днес,дали ще се оправи,че детето на 16 има рожден ден и сме резервирали на басейна на Флората?

# 516
Здравейте, аз имам малко странен въпрос, търся си интересен, не "кичозен", стенен часовник, тук в Несебър нищо не намирам.  Много ми е потребен за кухнята.
 Да ми кажете, за някакъв часовникар в Бургас ?
 Или на друго място да погледна, да ви е хванало нещо окото  Wink
 Благодаря   bouquet
Хубави, некичозни часовници видях в Джъмбо, не знам обаче дали няма да ти емалко далеч от Несебър.

# 517
  • Across the Multiverse

Хубави, некичозни часовници видях в Джъмбо, не знам обаче дали няма да ти емалко далеч от Несебър.
[/quote]
Аууу, аз къде съм бляла пак че не съм ги видяла?! Ама то такъв огромен хамбар е там...Мерси за инфото, въпреки че не бях задала аз въпроса, ще го имам предвид! Simple Smile

# 518
Здравейте мами от Бургас! Simple Smile

Аз съм любител фотограф и бих искала да ви предложа безплатна детска фотосесия в Морската градина.
В Бургас ще сме на разположение с малкото Диване от 14ти до 24 август и наистина ще се радваме да се запознаем.
А какво по-хубаво от форумска среща? Simple Smile

Ето тук може да разгледате повече снимки, които съм правила на моето дете.
А това е фейсбук страницата ми, на която има информация за контакт.

Разбира се, може да се свържете с мен и тук на ЛС, за да не спамим темата.  Wink

Надявам се, че ще се включите и че ще изкараме страхотно!

Поздрави и хубава вечер!   bouquet

# 519
Здравейте мами от Бургас! Simple Smile

Аз съм любител фотограф и бих искала да ви предложа безплатна детска фотосесия в Морската градина.
В Бургас ще сме на разположение с малкото Диване от 14ти до 24 август и наистина ще се радваме да се запознаем.
А какво по-хубаво от форумска среща? Simple Smile

Ето тук може да разгледате повече снимки, които съм правила на моето дете.
А това е фейсбук страницата ми, на която има информация за контакт.

Разбира се, може да се свържете с мен и тук на ЛС, за да не спамим темата.  Wink

Надявам се, че ще се включите и че ще изкараме страхотно!

Поздрави и хубава вечер!   bouquet

Страхотни снимки!

# 520
Здравейте, мами от Бургас!

Знаете ли че на www.grupo.bg продават валчери за рождени дни с 50 % отстъпка.

# 521
Вече знаем.

# 522
Знаеш ти... нищо не знаеш. Валчери са това, не е шега работа!

# 523
Мили момичета,
Предстои ни пътуване към Бургас /на почивка сме в Албена/...кажете някой добър специалист "Уши нос гърло". Искам да заведа дъщеря ми която е на 3.9г. Има нещо като заден ринит /няма сополи, а носът и хърка/ и от него от време на време се появява кашлица, която сега е пак "във вихъра си". Няма зачервено гърло, водила съм я много пъти на лекар /живеем в малък провинциален град/ и нищо, за това сега докато сме в Бургас искам да я заведа на свестен лекар, да й вземе секрет ли, кво ли...
Благодаря!

# 524
Здравейте,има ли майки чиито деца учат в у-ще Петър Берон,сега Княз Борис?Ако може да ми препоръчате някоя учителка за първолак,много ми е трудно да избера при кой да запиша детето,не познавам нито учителките,нито имам приятелки на които децата им да учат там.
Мили момичета,
Предстои ни пътуване към Бургас /на почивка сме в Албена/...кажете някой добър специалист "Уши нос гърло". Искам да заведа дъщеря ми която е на 3.9г. Има нещо като заден ринит /няма сополи, а носът и хърка/ и от него от време на време се появява кашлица, която сега е пак "във вихъра си". Няма зачервено гърло, водила съм я много пъти на лекар /живеем в малък провинциален град/ и нищо, за това сега докато сме в Бургас искам да я заведа на свестен лекар, да й вземе секрет ли, кво ли...
Благодаря!
честно казано не мога да помогна с имена,но има тема за лекарите в Бургас,там може да попиташ също.

Общи условия

Активация на акаунт