БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета! Търся си проходилка втора употреба, ако някой продава или подарява Wink

# 571
  • Burgas
В тоя ред на мисли,аз пък търся за малката от тея колите дето се бутат с крачета,на сносна цена Simple Smileкато знам,че ще играе с нея 1-2 не ми се дават пари за нова,а като ходим из парка все иска на децата и плаче.

# 572
в продавалника има и колички за бутане и проходилки,нови и втора употреба,рядко има обява и за подарявам,но има...

# 573
  • Burgas
Знам,че има,ама не ми се рови,пък и да се занимавам с пощи,колети,пари да пращам  Whistling пък и по добре е да се види.

# 574
занимавка е  да ровиш в продавалника,но можеш направо да  цъкнеш в съответната категория и можеш да разглеждаш обявите само от Бургас например.Аз за съжаление не мога да помогна,защото проходилката ми  е взета назаем,а колата за бутане все още я ползваме.

# 575
Здравейте, бургаски майки! Пиша с една молба, за една изгубена плюшена кукла в района на Славейков и Изгрев, в петък вечерта. На куклата пише "Една".  Дано я намерим!

# 576
  • Бургас
Някой разбра ли конкретната причина защо отмениха концерта на ФСБ в Летния театър? Трябваше да е утре... ?!

По радио Мая чух, че не са продадени достатъчно билети за съжаление, така концерта не може да се проведе.....

# 577
Честит първи учебен ден на всички първокласници, на всички настоящи и бивши ученици!
Честит първи учебен ден на всички  учители!
Попътен вятър на всички и много здраве им желая  bouquet
Успешна учебна година, изпълнена с много успехи, усмивки и приятни емоции

На бившите ученици, сега родители им пожелавам спокойствие и здрави нерви  Heart Eyes
и се връщайте от време на време в ония години да си спомняте какво ви е било на вас и какво сте правили, по-лесно е  Wink...

# 578
  • Burgas
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!
На добър час!
Да са ни живи и здрави дечицата,много да ни радват Heart Eyes

# 579
Здравейте,
бургаски мамита извинявам се ,ако не тук е мястото на моето въпросче ,но има ли мамита от жк."Възраждане",които са записали бебоците при Д-р Караджова и ,какво им е мнението за нея,доволни ли сте?

# 580
Някой разбра ли конкретната причина защо отмениха концерта на ФСБ в Летния театър? Трябваше да е утре... ?!

По радио Мая чух, че не са продадени достатъчно билети за съжаление, така концерта не може да се проведе.....
И аз чух, че това им било официалната причина, но после стана ясно, че са били продадени около половината места, когато са обявили отменянето му, а имаше още поне 2 седмици до концерта. Освен това повечето хора щяха да си купят билети непосредствено преди самия концерт. Така, че едва ли това е причината.
Това, което каза Кашпичка ми се струва доста по-вероятно, въпреки че от общината през този мандат доказаха, че помагат за всякакви подобни събития в Бургас...

# 581
  • Бургас
В тоя ред на мисли,аз пък търся за малката от тея колите дето се бутат с крачета,на сносна цена Simple Smileкато знам,че ще играе с нея 1-2 не ми се дават пари за нова,а като ходим из парка все иска на децата и плаче.
Имам такава кола,доста е запазена,ако искаш пиши ми на лични.

# 582
  • Burgas
Имам такава кола,доста е запазена,ако искаш пиши ми на лични.
Вече купих ме,малката е много доволна Hug Ако искаш все пак ми пиши на лични цената,една приятелка също търсеше,ако не е купила ще й кажа за вашето предложение.

# 583
Бихте ли ми казали,къде мога да запиша сина си на плуване?Тук намирам само теми,които са доста отдавна и не са актуални.Ако може и телефони. Peace

# 584
В училище "Константин Преславски" имат плувен басейн и знам че там ходят доста дечица, мога да издиря координати.

Общи условия

Активация на акаунт