СТРАСТИ - градините в София кампания 2011/2012 09.05 - 15.05

• 62 666
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
lil81 нещата не са толкова прости, колкото изглеждат Simple Smile

Тази нощ ще сънувам входящи номера и гранични групи ..

Офффффффффффф искат да ни подлудят
май и аз ще ги сънувам

# 496
Сега гледайки по-добре списъка виждам номерата 25,26 и 27 са по нисък номер от нас ( ние сме 2 )

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … 7czoyOiI3MSI7fQ==
25, 26 и 27 са с по-късна дата  Peace Вътре стеееееееееееееееее!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 497

Аз още не смея да се зарадвам, но май и моята щерка ще я огрее:
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … iO3M6MjoiNzEiO30=

Да видя утре, че пише "приета", пък после ще му мисля как и за колко време ще стигаме от Левски Г до Бенковски... ама като няма места наоколо...
Късмет на всички и нека повече майчета да се похвалят утре   bouquet  
ВИжда ми се сигурно fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm44 Честито!!!
Не мога да повярвам колко много места има и колко дечица с ниски точки ще бъдат огряни от щастието  Peace

# 498
Сега гледайки по-добре списъка виждам номерата 25,26 и 27 са по нисък номер от нас ( ние сме 2 )

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … 7czoyOiI3MSI7fQ==
25, 26 и 27 са с по-късна дата  Peace Вътре стеееееееееееееееее!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Мелфин не отчиташ 23,24 място, на които ще се тегли граничен номер... Така че по добре да изчакаме с поздравленията до утре  Peace  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Силно се надявам нашето дете да спечели мястото  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed !!!

# 499

Мелфин не отчиташ 23,24 място, на които ще се тегли граничен номер... Така че по добре да изчакаме с поздравленията до утре  Peace  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Силно се надявам нашето дете да спечели мястото  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed !!!
Офффффффффффффффф ужас, а точно преди малко погледнах и коментирах даже  ooooh! ooooh! ooooh! Сега се заблудих от горепосочените места  ooooh! ooooh! ooooh!

# 500
Мелфин  Hug ей и аз отвреме на време се обърквам...  Hug

# 501
Леле, не знам, ама такава треска ме тресе, и като си помисля, че е за дечица, които даже не познавам лично  Hug Hug Hug Същото е като на първо класиране, ама тогава, докато не разбрах, че сме приети - не станах от компютъра  ooooh!

# 502
Леле, не знам, ама такава треска ме тресе, и като си помисля, че е за дечица, които даже не познавам лично  Hug Hug Hug Същото е като на първо класиране, ама тогава, докато не разбрах, че сме приети - не станах от компютъра  ooooh!
И аз така ...  Laughing Laughing Peace

# 503

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … iO3M6MjoiNzEiO30=

Да видя утре, че пише "приета", пък после ще му мисля как и за колко време ще стигаме от Левски Г до Бенковски... ама като няма места наоколо...
Не мога да повярвам колко много места има и колко дечица с ниски точки ще бъдат огряни от щастието  Peace
Какаво му има на това ОДЗ  newsm78 newsm78 newsm78 Що така няма желаещи  newsm78 Огрява ви при всички положения - честито и от мен  Hug

П.П. klodia , оспамихме темата  Laughing

# 504
Добре де, аз пък друго си мисля - кога аджеба се теглят тия гранични номера при второ и трето класиране, като миналата седмица рано, рано в събота имаше вече резултати? През ноща ли работят тия хора? Съмнявам се! А гледам списъците "чакащи" още висят в системата, което трябва да идва да рече, че още обработката не е почнала.. Хайде, на първо ясно - имаше един ден и т.н., ама сега? И контрола, както на първото класиране? И той липсва  newsm78

P.S. Petya.хайде  newsm10 То това едното място автоматично си се заема, ама така поне ни остават две, за които да си  мечтаем smile3503

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 23:59 от Malak Muk

# 505
  • София

Какаво му има на това ОДЗ  newsm78 newsm78 newsm78 Що така няма желаещи  newsm78 Огрява ви при всички положения - честито и от мен  Hug

П.П. klodia , оспамихме темата  Laughing

И аз се зачудих защо няма желаещи за там, случайно го открих преди първото класиране, видях, че приемат 20 деца и даже с 6-7 точки се влизаше в гранична група. Иначе не открих нищо за него в нета, само едни снимки от 30-годишнината му, които изглеждаха прилично. Не съм ходила в Бенковски, само имам идея как се стига  Grinning Не знам дали ще се справим с воденето и вземането (като време - мъжът ми е на смени, аз не знам още), но пред перспективата да съм още година и половина вкъщи, от януари и без колосалната сума от 240 лева и най-вероятно със 7 точки за догодина, защото бих била без работа (много тъпо - обсъждаше се по-нагоре), всички други терзания какво може да му е на ОДЗ-то останаха на заден план.
Чакам и други приети дечица утре  Hug

# 506
  • София
Мами, моят син е трета резерва при 2 свободни места. Хипотетично ако едно от двете класирани деца не се запише ще ни приемат ли или ще обяват свободно място за следващо класиране?

# 507
  • София
Мисля, че ще го обявят свободно за следващо класиране (по-точно за след 2 седмици, защото следващо класиране има и другата седмица, но няма да е минал срокът за записване на приетите утре).
Ако стане така и не се появи дете с повече точки от вашето, ще приемат вас.
Късмет  Flowers Four Leaf Clover

# 508
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооооо,

И мен сън не ме хвана...и рано рано се заредих пред компютъра...
За моя радост сме приетииииииии....от 3 места, хванахме 3-ката!!!!

Искам да благодаря на всички страхотни мами,които бяха така търпеливи и отзивчиви при всеки зададен за пореден път един и същ въпрос и да пожелая мнооого късмет на останалите дечица!!!

# 509
  • София
Честито!
И ние вече сме приети по 1во желание. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт