СТРАСТИ - градините в София кампания 2011/2012 09.05 - 15.05

• 62 642
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Ами това е то.... 2-ри под черта.... Cry

Знаете ли кога точно има следващи класирания и запазва ли се този ред или пак може да се разместват желания?

# 526
Ами това е то.... 2-ри под черта.... Cry

Знаете ли кога точно има следващи класирания и запазва ли се този ред или пак може да се разместват желания?
класиранията са всяка седмица до края на юни,желанията могат да се разместват постоянно,реда се запазва само ако не изкочи ново детенце

# 527
Пак не ни "огря"  Sad Но дръпнахме до 4 място под чертата  Mr. Green Защо ли обаче съм сигурна, че ако се освободят, дай Боже 4 места, пак ще изскочат десеточковци  newsm78 .
Честито на печелившите  Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 09:10 от bubSSSSSSS

# 528
Моето дете е прието!  newsm44  Имаше 4 свободни места и се борихме някъде с 11-12 деца за тях и малката ми е изтеглила най-нисък номер и е първа в класирането Simple Smile Не е това ОДЗ, което най-много искахме, но поне ни е в квартала!

Благодаря на всички, които помагаха с информация!

Явно понякога стават чудеса Simple Smile Надявам се всички, които не са приети да успеят да влязат до септември!

Hug Hug Hug

# 529
Честито на печелившите  Peace Ние естествено пак не сме от тях. На първото класиране номера ни беше 92.., сега е 51... и естествено това води до девето място сред номинираните  Wink Аз вече започнах искрено да се забавлявам с това тото  Mr. Green  
Ама пак ме гложди въпроса - кога успяха да изтеглят заветните номера? Снощи в 12 часа все още списъците на чакащите висяха в системата т.е. не са се обработвали до момента, сутринта в 6.00 ставам и гледам - вече има резултати хм  newsm78 Интересно..

Ейй, Petya., ама нашите хубавци как са се подредили един след друг.   hahaha Не се отчайвай. Да са живи и здрави, пък на другото май**** му

# 530
  • София
Ние сме вътре!  Party

Благодаря много на АнМари, Шурчо, Еличка, ЕлиХ,мама САННЯ,Ники  и въобще на всички "стари кучета" за безценните съвети, които помогнаха за разгадаването на "системата"!

За сведение, със стандартните точки бяхме, втора резерва  от първото класиране, голям късмет извадихме, че само 1 дете с повече точки се нареди отпред и че новите деца не ни прередиха. Simple Smile

Много Ви , благодаря!  bouquet

На неприетите, успех желая на следващите класирания! Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 09:23 от Courage

# 531
  • София
Честито на всички приети, много се радвам за вас, момичета!  Hug

Ние сме от неприетите, случаен номер 93хххххх, на почетното 22-ро място под чертата.  hahaha

# 532
И ние не сме от приетите..отново-набор 2008:(.Вчера отново във всички градини, които кандидатстваме(в Триадица) се появиха деца с 10+ и разбира се само те са сред приетите

# 533
Първи под чертата, много ме е яд. Вече ми става смешно като погледна класирането. Хубавото е, че поне има приети деца.  Simple Smile

# 534
  • София
Добро утрооо. И този път не ни огря. Хубаво е все пак, че има приети дечица от темата на трето класиране. А това 63 ОДЗ много му се чудих, ама Бенковски ми се видя далече. Да не говорим че след заключване на системата местата станаха 10 и ни приемаха от раз.
Малък мук, наистина да са живи и здрави децата, пък другото ще го измислим. Аз вече претръпнах, изтръпнах и т.н. .....

# 535
Момичета, втори сме под чертата, в градина с 56 места. Разбирам, че до юни ще има класирания, но се съмнявам да се освободи нещо.

Въпросът ми е според вас има ли шанс някой да се откаже след септември и дали има шанс да се появят дечица с повече точки?Също така кога приключва тази кампания, ако чакаме една година и не се освободи нищо, после наново ли трябва да кандидатстваме за набор 2008?

Благодаря предварително!

# 536
  • София
 И нас ни огря в желаната градина най-накрая newsm35
 Искрени благодарности за съветите и ценната информация   bouquet

# 537
  • София
Малък  Мук, предполагам, че са работили цяла нощ. Peace Последно погледнах към 5 и нещо и списъците с чакащи ги нямаше, както и свободните места. Подозирам, че съм уцелила момента, в който са качвали списъците, защото в 6ч. вече бяха качени. Peace

Честито на всички приети и много търпение и късмет на чакащите!   bouquet

# 538
Честито на приетите, радвам се с вас все едно пак са ни приели. Хайде наесен с песен на ясла/градина  Hug

Сискааа  Hug С теб сме си говорили по този въпрос  Hug Може би все пак Дени е късметлия и си е в точната градина. Само д... да ви е яко да успявате да плащате таксата  Hug

Ника, дано успеете ако не сега, то поне септември при "уплътняването"  Peace

# 539
Бясна съм! Не сме приети! Писна съм от тези простотии с градините. Бяхме на четвърто място в списъка на чакащите в градината до нас, снощи видях, че са пуснали 4 нови места и изведнъж са се появили две деца с по 10 точки и са приети те заедно с две други пред нас. Яд ме е, че вместо да сме по-напред в списъка ние сме пак на четвърто място като деца, които преди класирането бяха след нас сега са сложени напред. Не ми е ясна тъпата им система, но съм толкова ядосана, че не мога да се побера в кожата си от яд. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт