Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 21

• 25 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Погледнете  - наистина е много хубава и заслужава да се чуе оригинала !? Naughty Naughty Naughty

И си помислете за какво си пеят двамата ...!? Naughty Naughty Naughty

http://www.facebook.com/video/video.php?v=166124256778715

Ти си далечна звезда
жено моя, не мога да тръгна срещу прилива
За бога /Фатмагюл/,трябва да бъдеш моя /Керим /

Вземи камата, жено моя намушкай ме и ме убий
или ме вземи в къщи скъпа и ме зароби

В твое присъствие се чувствам жив
този живот само ти можеш да пречистиш, жено моя
измий ме с твоята красота

Вземи камата скъпа моя, намушкай ме и ме убий,
или ме прибери в къщи и ме зароби

Тя започва фразата, а той я продължава - трябва да бъдеш моя!!! Размазващо, тя затова погледна така свенливо!!  Party Party Party Party

# 31

Мацко , преводите с диалозите на български мисля , че трябва да са отделно.., или по някакъв начин да акцентираш на тях... Така между руските , може новите момичета да не ги забележат...Когато не знаеш и дума на руски , тази част направо я прескачаш , а така ще прескочат и диалозите на български...!?  Просто разсъждавам , но трябва наистина да ги отделим..!? newsm78 newsm78 ooooh! ooooh!

# 32
 Не Ви ли се струва че Ф е много спокойна , а К много притеснен ?

# 33
  • Пловдив

Поздрав за Нелка и всички вас - българско участие в Беяз шоу .

http://www.dailymotion.com/video/xid2dz_teodora-sinan-akcil-cuma … w-22-4-2011_music

Много хубава песен....

# 34
Как няма да е притеснен, представяте ли си какво му е в главата? Това за което мечтае се случва, но той е уплашен до болка, да не сгреши - ако я докосне, а тя избяга. И двамата мислят за едно и също, но май ги е страх да направят първата крачка. Тя - заради ужасната нощ през лятото, той за да не я изплаши.

# 35
 bigdance2 Ма те много добри певци са нашите гълъбчета!!! Heart Eyes Като гледам Фатмето как срамежливо гледа, Керимчо най-много една прегръдка да получи в този епизод Mr. Green
Но определено се усеща огромната химия между двамата txtloves

# 36
Как няма да е притеснен, представяте ли си какво му е в главата? Това за което мечтае се случва, но той е уплашен до болка, да не сгреши - ако я докосне, а тя избяга. И двамата мислят за едно и също, но май ги е страх да направят първата крачка. Тя - заради ужасната нощ през лятото, той за да не я изплаши.

newsm10 smile3501 smile3501

Браво малката ми , разсъждаваш като петдесетгодишната си леля Нели...!? Hug Joy Joy Joy Joy

След няма и два месеца  ги навършвам , но ми идва да запея като Фатмето , да знаете ...!? Joy Joy Joy

# 37

Пети път го гледам...!? Joy Joy Joy Joy

Мацко разбра ли Кристин защо ги гледала така ..!? newsm78 Joy Joy Joy

# 38
  • Пловдив
Нели, аз имам друга логика - гледаш на руски, под него ти е превода на български.
Лека полека, ако всички станат така - как ще се объркаш - нали на български пишем.

# 39

Пети път го гледам...!? Joy Joy Joy Joy

Мацко разбра ли Кристин защо ги гледала така ..!? newsm78 Joy Joy Joy
Еми как да гледа, Мац? Те само дет не се захапаха на масата. Само с поглед такива неща си казаха, чак се засрамиха.  Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 40

Мацко , моите деца се чудят и ме питат как разбирам - казвам ти младото поколение изобщо не хваща този език ...!?  Те направо ще подминат сериите,където пише с руски субтитри...!? newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!

Ние сме го учили по 7-8 години , вярно по два часа , но и колко руски филма гледахме в нашата младост.., колкото сега те английски...!? Joy Joy Joy

Трудно ли е да се отделят - просто смени цвета за акцент...!? Знаеш ли жълтите букви на фона на сините се губят...!?  ooooh!

# 41

Ох ,момичета като ги гледам и слушам тези двамата цялата се разтрепервам. За Фатма това са може би първите осъзнати трепети без сянката на миналото , Керим - в очите му цялата ЛЮБОВ на света !!!

# 42

Пак чух оригинала - този Кърач ли се пише техния певец е "чудовищно" добър..!? Naughty Naughty Naughty

Той мисля си пише и песните и на повечето филми музиката и песните са негови..!? Бъркам ли..!?
newsm78

# 43

На мен ми мина главата - от три дена не е спряла да ме боли...!? Joy Joy Joy

Вие забравяте другите изненади , които са ни подготвили сценаристите - "За теб бих умрял , Фатмагюл..!?..., и нейния отговор - "Точно от това най-много се страхувам...!?Peace Peace Peace

# 44

Пак чух оригинала - този Кърач ли се пише техния певец е "чудовищно" добър..!? Naughty Naughty Naughty

Той мисля си пише и песните и на повечето филми музиката и песните са негови..!? Бъркам ли..!?
newsm78
не, не бъркаш, мила. Много пише за филми и все са му хубави музиките.

Общи условия

Активация на акаунт