Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 21

• 25 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Аз мисля че до сега развитието на действието е доста премерено
и за това и не даваха сцени след престрелката за да няма" уливания"

# 481

Нямам ток - хванах нет от някъде ...След малко ще ми замине батерията...!? smile3511 smile3511 smile3511

# 482
  • Пловдив
Що така бе Нели - дойде ли ти тока. Утре ще съм като умряла риба на работа.
Ще им разказвам за Керим....

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 01:22 от mariana51

# 483

Една ПРеееекрасна снимчица!!!

# 484

Аз съм доволна от серийката, днес видяхме онзи Керим от първа серия - усмихнат, щастлив, чаровен, чак не стъпваше по земята милия.

# 485
                  Имам ток  и нета не е прекъснал , което друг път се случва...!?

Гери , много е сладък ...!?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Миличка , няма ли преводче на нещо - макар , че не знам кое си заслужава...Песента я имаме...!? Joy Joy Joy

Герка , на външния си хард диск знаеш ли колко филма съм качила... 1 ТБ е - може да побере 1300 филма , засега е една трета пълен..., затова помисли за опцията при кака Нели !?  Peace newsm78

# 486
  • Пловдив
30 СЕРИЯ - 1 ЧАСТ
1 част  2 част  3 част  4 част

Момичета имаме пълна 30 част. Благодарности на riviera

# 487
  • Пловдив
От мен татлъ сънища....

# 488
30 СЕРИЯ - 1 ЧАСТ
1 част  2 част  3 част  4 част

Момичета имаме пълна 30 част. Благодарности на riviera

Много , много благодарим...!!! bouquet  bouquet  bouquet

# 489
И на мен серийката ми хареса... надявам се обаче в следващия епизод Кристин да е в самолета и да си ходи там откъде е дошла,че само тя им липсваше ooooh!

Много благодаря за превода 

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 02:03 от bonobo

# 490
И на мен серийката ми хареса... надявам се обаче в следващия епизод Кристин да е в самолета и да си ходи там откъде е дошла,че само тя им липсваше ooooh!
Така е Бонобче, ние ква я мислехме Кристин, тя ква стана. Кви бяха тези погледи, предния път нямаше наченки за такива неща. Я да хваща чартъра и да си оди. Naughty

# 491
Така е Бонобче, ние ква я мислехме Кристин, тя ква стана. Кви бяха тези погледи, предния път нямаше наченки за такива неща. Я да хваща чартъра и да си оди. Naughty

Гери , аз имам чувството , че на крак пишат сценария...!? Наистина изобщо нямаше наченки за нещо подобно ..!?  Тя ще го хване мила , но лошото е , че ще се върне пак с такъв чартър...!? Joy

Не ми харесваше викаща Фатмето , но тук ще се изкефя , ако включи латерната , каква е тази западнячка , момчето женено , тя ще го изпие с поглед !? ooooh! Joy

# 492
Права си, сценария го пишат на крак, гледат рейтинга, после тавана и айде. В този епизод заформиха толкова бакии, че само Кристин с тъпия поглед ни липсва. Много и беше глупаво държението, ами що не се представи, че тя докато я е нямало, той се е влюбил. Плюс тва вижда жена му до него, вижда и неговия поглед, много нагло беше да стрелка така с поглед. Ама тя Фатмето  - бързата уста ще я оправи.

# 493

Герка , ти си сложила най-готиното подписче - Кермко гушнал Фатмето като бебе ,  тази прегръдка , дето я постна преди малко трябва да си я заплюя...!?
Joy Joy Joy Joy

# 494
Мацки,много ми беше приятно във вашата компания,обаче трябва и да се спи...

От мен лека нощ Hug

Оставям Керим да Ви тцъка Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 02:36 от bonobo

Общи условия

Активация на акаунт