Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 549
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
и кой сега е в по изгодна позиция-Аднан че не угажда на младата си жена и може да я изгуби или Бихтер която пък може да изгуби всичко
Всички са в неизгодна позиция-това е началото на края

# 361
Незнам какво си мислеше Бихтер -че Аднан никога няма да разбере и те ще я карат така. Той /Аднан/ че беше слап беше ама шило в торба не стои.още повече при толкова народ в къщата. Напълно съм съгласна че тя сега осъзнава че няма да стане както тя иска а че може да изгуби всичко

# 362
  • Бургас
Общо взето епизодите стават доста постни според мен. Губят си красотата.
За последователност да не говорим. Изведнъж Бехлю стана силен и ходи да се разправя, а Бих взе да припада. Остана Нихал да я почнат истериите, а Аднан да преспи с Фифи и всичко ще си е по местата.
Абсолютно никаква логика на събитията в този епизод. Грам и хич. Би вървяло само ако шофьора и Хилми са подредили така къщата. Защото само това има логика. Нашите хора не са били там от доста време.
Бихтер може да е бременна вече, но на дали припадна заради това. Напрежението и дойде множко.
Фифи беше майка. Хареса ми как се опитва да си пази детето. Въпреки, че детето не приема помощ. А точно сега Фифи би била доста полезна.
Сега вече Бихтер знае, защо Бехлюл се дърпаше. Изпита добре онова, което той изпитва през цялото време. Само трябваше да се погледне в огледалото и да каже "страхливка".
Някой по - напред беше питал за дребните неща, които виждам. Работата ми го изисква. За да я свърша добре трябва да намирам грешки. И то си остава.  Laughing Не го правя нарочно.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 23:16 от Sesana

# 363
Дами , пожелавам ви спокойна нощ и татлъ сънища ! Hug

# 364
# 365
Някой по - напред беше питал за дребните неща, които виждам. Работата ми го изисква. За да я свърша добре трябва да намирам грешки. И то си остава.  Laughing Не го правя нарочно.

Аз, аз  55

Най-достойният в този филм е Бешир. Има си приципи, отстоява ги. И той лъже всъщност, но по-този начин защитава любовта на живота си (Нихал).
А, Бех и Бих с лъжите си защитават единствено интересите си.
Ако трябва да сравним любовта на Бешир към  Нихал, с тази на Бех и Бих, то тази на Бешир, макар и несподелена, е много по-истинска и стойностна.
Изключително симпатизирам на БиБ, тяхната любов е изключително първична именно, защото е забранена. Честно казано ако не беше забранена си мисля, че щеше да има само "чук и беж" или една много кратка, но страстна връзка.
А, кратката любов също може да е истинска. Аз например не вярвам във вечната любов (за цял живот). Е, тайничко се надявам някой младеж да ме опровергае  Flowers Bouquet

# 366

Аз, аз  55

Най-достойният в този филм е Бешир. Има си приципи, отстоява ги. И той лъже всъщност, но по-този начин защитава любовта на живота си (Нихал).
А, Бех и Бих с лъжите си защитават единствено интересите си.
Ако трябва да сравним любовта на Бешир към  Нихал, с тази на Бех и Бих, то тази на Бешир, макар и несподелена, е много по-истинска и стойностна.
Изключително симпатизирам на БиБ, тяхната любов е изключително първична именно, защото е забранена. Честно казано ако не беше забранена си мисля, че щеше да има само "чук и беж" или една много кратка, но страстна връзка.
А, кратката любов също може да е истинска. Аз например не вярвам във вечната любов (за цял живот). Е, тайничко се надявам някой младеж да ме опровергае  Flowers Bouquet
newsm10

# 367
Съгласна съм и аз със "muuu" наистина Бешир може би има най-чистата и истинска любов.
А за спора, който е станал във темите (макар, че досега не съм писала, съм прочела почти всичко) сега си мисля, Силвия не си права да кажеш, че Бехлюл е спрял да обича Бихтер (поне според МЕН), защото аз мисля, че може да имаш чувства към няколко човека, но просто всяка любов си е различна.
Той изпитва страст към Бихтер, иска я и това си е съвсем истинско.
Колкото до Нихал си мисля, че просто се привързва към нея и не иска да я нарани, знае прекрасно колко е слаба тя и че няма да може да приеме той да я остави. По-скоро той си я обича като сестра.
Тази любов просто няма нищо общо с чувството към Бихтер.
Ако си изпитала такава силна емоция и тръпка може би ще ме разбереш.
Иии последно за днес... просто наистина страхотна игра на всички, адски добри актьори, супер въздеистващи  newsm10

# 368
  • Пловдив

Добро утро.

# 369
Добро утро. Детето като винаги ме дигна в 7 та да разсъждавам върху епизода вчера:) Колкото и да ми се иска Бех да обича Них на 100% не е така! Като абсолютен АНТИ ББ фен го казвам. Гледам съвсем обективно. На Бехлюл направо му се повръщаше в оня момент, май в предния епизод, когато Нихал каза, че ще се качи с него горе. Но все пак изпитва някакви много топли и нежни чувства към нея, чувства на обич, не на любов. Много се надявам на там да осъзнае какво крехко и нежно цвете има и да се откаже да сваля гащи за оня трън Бихтер. Ще си обоцка нещо ценно hahaha

# 370
Силвето-браво за обективността!   Laughing

Ама "нежното цвете" много досадно , бре!  ooooh! #Crazy Бррр!Направо е като лепка.Някой беше писал "гербова марка"-това повече ми харесва  Peace. Нямаше позвъняване на което да не реагира аламинут-"Кой звъни........?????"  Shocked Shocked Shocked УжасТ просто.............  Sick
Е, няма такава досада!  Crossing Arms

# 371
Добро утро!

Ето и анонса към тазвечершния епизод

Епизод 122
Нихал решава, че е по-добре да не посещава повече Бешир. Всички безуспешно се опитват да се свържат с Аднан. Пейкер е разстроена, че заради Хилми се помрачават най-щастливите й дни. Бехлюл намира къщата си в Рива в ужасно състояние. Разкритието на Саит се проваля и той разбира, че не може да разчита на Хилми.

# 372
Добро утро! Hug

Ама "нежното цвете" много досадно , бре!  ooooh! #Crazy Бррр!Направо е като лепка.Някой беше писал "гербова марка"-това повече ми харесва  Peace. Нямаше позвъняване на което да не реагира аламинут-"Кой звъни........?????"  Shocked Shocked Shocked УжасТ просто.............  Sick
Е, няма такава досада!  Crossing Arms
Ами, ако позвъняванията Бехлюл не се държеше тип "върша нещо нередно" hahaha hahaha hahaha можеше и да не пита.  newsm78 Особено при Бешир - като му звънна телефона се оглежда като престъпник. Joy Joy Joy

# 373
Снежка-права си за гузните погледи и в "Листопад" беше същото.Гледаха като н*****и.  SickВсе едно героите всички до един бяха първи братовчеди на Ванга и разбираха,че не звъни този или онзи...........  Joy
Но това не оправдава "цветето"!Баща и колко пари е потрошил да я възпитават и учат , а се държи като махленска клюкарка.......  Tired Срамота!   Thinking

# 374
Добро утро Simple Smile

Леле,че сте раннобудни Laughing. Вчера за първи път видях Фифи в различна светлина. Колкото и да ме отблъсква, не мога да не кажа, че имаше и състрадание и страх и паника в очите и. Видя детето си безпомощно и реагира, както би реагирала всяка майка - защити я. Нихала си е досадна с тези въпроси - не знам кой нормален човек, би издържал на такава атака Simple Smile
biskit, съгласна съм - няма такова дебнене и това го правят абсолютно всички ooooh!. Вчера забелязах и сестрата Crazy

Общи условия

Активация на акаунт