Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 524
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Снежка-права си за гузните погледи и в "Листопад" беше същото.Гледаха като н*****и.  SickВсе едно героите всички до един бяха първи братовчеди на Ванга и разбираха,че не звъни този или онзи...........  Joy
Но това не оправдава "цветето"!Баща и колко пари е потрошил да я възпитават и учат , а се държи като махленска клюкарка.......  Tired Срамота!   Thinking
Joy Joy Joy И тук малко така се държат, особено Бехлюл. Ама хич да не разбереш в началото кой му звъни, защото не е задължително да е Бихтер, ти е ясно,  като погледне като н...н.  Joy Joy Joy

Като махленска клюкарка щеше да е, ако не се интересуваше кой звъни на годеника й, а на някой друг, дето не й влиза в работата. Вярно, че е малко досадно, ама чак пък махленска клюкарка. Crossing Arms

# 376
Сори, че засегнах любимката ти, знаеш ,че ти на мене си ми слабост............  Flutter  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

# 377
Сори, че засегнах любимката ти, знаеш ,че ти на мене си ми слабост............  Flutter  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes
На коленеееее...  Joy Joy Joy
Сега сериозно - няма защо да се извиняваш. Hug

# 378
Снеж-лошичка си днес!  Laughing Laughing Mr. Green
 Wink Майтап да става!  Joy

# 379
Я споменете за кое Силве става въпрос, че тук сме 2-3.  Grinning

# 380
Писала съм след нея.Ясно е -Силвето, ти си Силвия!  Peace

# 381
Раните на любовта, макар че не винаги убиват, никога не зарастват.

# 382
Съгласна съм и аз със "muuu" наистина Бешир може би има най-чистата и истинска любов.
А за спора, който е станал във темите (макар, че досега не съм писала, съм прочела почти всичко) сега си мисля, Силвия не си права да кажеш, че Бехлюл е спрял да обича Бихтер (поне според МЕН), защото аз мисля, че може да имаш чувства към няколко човека, но просто всяка любов си е различна.
Той изпитва страст към Бихтер, иска я и това си е съвсем истинско.
Колкото до Нихал си мисля, че просто се привързва към нея и не иска да я нарани, знае прекрасно колко е слаба тя и че няма да може да приеме той да я остави. По-скоро той си я обича като сестра.
Тази любов просто няма нищо общо с чувството към Бихтер.
Ако си изпитала такава силна емоция и тръпка може би ще ме разбереш.
Иии последно за днес... просто наистина страхотна игра на всички, адски добри актьори, супер въздеистващи  newsm10

smile3501 smile3501

# 383
# 384
Серията снощи беше много напрегната, даже инфарктна!  Rolling Eyes
За момент почувствах, че семейството на Аднан и това на Бихтер и майка и ги дели пропаст.Във всяко едно отношение.Интелектуално, морално, всякакво.  Thinking
Аднан макар и заблуден , е човек с висок морал и принципи.Когато разговаряше със сестра си , усетих пропастта между тяхната култура и "отбора на Мелих".  Tired
Те са състрадателни, помагат на всеки когато могат.Сестрата на Аднан се грижи като майка за шофьора му-само защото е болен и е в нужда.
И двамата са човечни, състрадателни, милостиви.Цялата мръсотия, с която ги заляха им е чужда.
Фирдевс и тя като пиявица се вкопчи в семейството им и демонстрира стандарт на техен гръб!  Sick
Бешир, дори тежко болен не събуди състраданието на Бихтер, която даже не се и постара да прикрие неприязаността си към него.  #2gunfire И за какво-за това,че е гузна за собствените си "кирливи ризи"  Crossing Arms.
Бехлю-той пък мисли,че всички са като него и бърза да си замита следите...........  ooooh!
Нихалчето-тя просто беше фон..............  Tired

# 385
biskit ,хубав коментар Wink

# 386
Нихалчето и тя е толкова наивна милата, ама то сигурно е от възрастта. Кой нормален би си признал кой го търси, ако това е тайната, която крие  newsm78

# 387
Ами стараят се да изглежда невинна и чиста, но на моменти толкова прекаляват,че ми изглежда глупава и незряла...........  Tired ooooh!  Thinking

# 388
Във всички турски сериали отношенията в семейството си приличат доста, по това че членовете на семействата се чувстват длъжни да се навират в личния живот на всеки един от тях. И смешното е, че някой като иска да направи нещо го казва на глас. Изискват си обяснения сякаш са малки деца, това мен лично ме подлудява. Нихал е непоносима, Бихтер също. Бехлюл можеше да излезе от ситуацията и да заживее нов живот, далеч от къщата. Раните на любовта се лекуват, но разбитото семейство и изгубените мечти никой не може да върне...

# 389
  Добър ден на всички. Гледам ,че сте обсъждали коя любов била най-истинска и чиста-аз лично такива сравнения не мога да правя-да кажа,че едната е истинска,а другата лъжлива и недостойна,мисля че такива епитети не прилягат на любовта.Просто всеки човек е различен и според неговото вътрешно съдържание така се проявява и в любовта.
    За мен нищо не е нелогично,а напротив-много логично си е даже.Бех  е готов на всичко,за да запази тайната ,включително и  на разправия с Бешир. Може да го е страх да не се разбере истината,но това не означава,че ще стои като парализиран,ще се бори докрай .

Общи условия

Активация на акаунт