Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 573
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Любовта не е това, което искаме да чувстваме, а това, което чувстваме без да искаме!-с пълна сила и за двете влюбени у наш Бехлюла
Акъде изчезна реал инима ,че добре си го поделяхме,че и на други го отстъпвахме newsm78 Embarassed

# 346
  • Pleven, Bulgaria
Горката Нихал пита ли пита кой звъни,а Бех вече се чудеше какво да излъже.Ако си изключва звука може да му е по-лесно.Мисля че направи грешка като показа колко е уплашен пред Бешир.Наистина това с къщата става като закърпено с бели конци,колко трябва да си заслепен и наивен след толкова видени казани неща та дори и нагласени,да не се замислиш малко повече и да се разровиш.Сега на Бил им трябва съвсем малко за да се разкрият сами,но Аднан не се е учил от Фирдевс и не знае какво да направи за да получи това което го вълнува.

# 347
тия двамата БиБ се криха криха и така се скриха че никой не разбра . Сега очите на страха са големи . Хилми през цялото време блъфираше и те му се хванаха.

# 348
Горката Нихал пита ли пита кой звъни,а Бех вече се чудеше какво да излъже.Ако си изключва звука може да му е по-лесно.Мисля че направи грешка като показа колко е уплашен пред Бешир.Наистина това с къщата става като закърпено с бели конци,колко трябва да си заслепен и наивен след толкова видени казани неща та дори и нагласени,да не се замислиш малко повече и да се разровиш.Сега на Бил им трябва съвсем малко за да се разкрият сами,но Аднан не се е учил от Фирдевс и не знае какво да направи за да получи това което го вълнува.
  Струва ми се,че Аднан и в леглото да ги види,пак няма да повярва,защото не допуска,че това въобще е възможно.

# 349
  • Burgas, Bulgaria
Хич не блъфира Хилми,май само той и Фифи са в час.

# 350
Бихтер , може би за първи път осъзна колко нещата вече са извън контрол ! може би за първи път е наистина уплашена - рабира , че освен Бехлюл , реално може да загуби и всичко останало ! Не знам дали има човек , който може да приеме леко това !

charovnica , Hug те са много близки в живота , много добри приятели са ! Peace

емилка ,   bouquet!

# 351

До новата любов на Бехлюл остават  само 16 епизода

# 352
Чаровница,хуморът ще става все по-черен-играта загрубя и навлиза във фаза "Играчка-плачка'

# 353
  • Burgas, Bulgaria
Аднан в живота изглежда голям купонджия.

# 354
Бихтер , може би за първи път осъзна колко нещата вече са извън контрол ! може би за първи път е наистина уплашена - рабира , че освен Бехлюл , реално може да загуби и всичко останало ! Не знам дали има човек , който може да приеме леко това !

Подкрепяма напълно  Hug

Чаровница,хуморът ще става все по-черен-играта загрубя и навлиза във фаза "Играчка-плачка'
Направо така става,нещата си стават мноого сериозни и драматични.

# 355
и кой сега е в по изгодна позиция-Аднан че не угажда на младата си жена и може да я изгуби или Бихтер която пък може да изгуби всичко

# 356
и кой сега е в по изгодна позиция-Аднан че не угажда на младата си жена и може да я изгуби или Бихтер която пък може да изгуби всичко
 Никой не е в изгодна позиция,онова ми изказване беше в съвсем друг контекст и смисъл. Aднан е изгубил Бихтер отдавна,само че не го е разбрал или по-скоро и той като Нихал не иска да види истината в очите,защото тя боли и то много.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 22:39 от charovnica

# 357
 И на мен ми липсва реал- инима ! Hug Чувството и за хумор и позитивизмът и , бяха заразителни ! Hug
Роксалана ,  Peace и любовник също ! Wink Сменил е три жени , доколкото съм чела ! Crazy

# 358

Какво имаш предвид ? За каква изгодна позиция говорим ? В подобни ситуации има само губещи , никой нищо не печели ! Тук не става въпрос за надцакване някакво , поне аз така мисля .

# 359

Какво имаш предвид ? За каква изгодна позиция говорим ? В подобни ситуации има само губещи , никой нищо не печели ! Тук не става въпрос за надцакване някакво , поне аз така мисля .
 Бях писала,че Бих е в по-силна позиция,защото Аднан е този,който я иска повече и е готов повече да отстъпва и да й угажда,да й прощава почти всичко и затова и тя бе така самоуверена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт