Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 519
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Бискит    bouquet

Аз не разбирам, може да съм опуснала, Бешир знае ли, че е смъртно-болен?
Колко умело лъжат двете Б! Почти им повярвах. Бихтер се опитва да внедри чувство на Аднан за това, че се е осъмнил в нея. Крадеца вика:дръжте крадеца.

# 391

-А стига с това наивна,невинна,чиста...Не съм наивна,защото завърших училище и знам всичко за Бехлюл...Невинна...вятър невинна,колко пъти Бех ме целуна по косата...И това чиста...Ами чиста съм,нали все се къпя и преобличам...Стига,защото ей сега ще взема да припадна,няма само Бихтер да пада я...

# 392
  Славена    bouquet-Тъкмо Нихалчето скоро не се е включвала  Joy
   Бих ненавижда Бешир,защото той й развали рахатлъка,грубо казано,заради него сега Бех е сгоден и я гори огъня на ревността,тъй че реакцията й е напълно разбираема, но поне можеше да не бъде така явна и хаплива.
    Бех той понеже нали е от семейството на Аднан,защо на него също нищо така не му трепна за Бешир,а отиде да се разправя и да държи сметка на болното момче,без да си дава сметка,че това може да влоши състоянието му?   Дори лошата Бих не му даде тази идея,а той сам си го реши и взе инициативата в свои ръце-вижда се,че и той никак не е хрисимо ангелче,паднал в жертва на някого.
   Когато някой те настъпва по болните места-Бешир,не очаквай нещо добро да произлезе от това,да се изпитва състрадание и т.н.Извод-не се бъркай в чуждите неща,особено когато са толкова сериозни,защото накрая най-вероятно ти ще го отнесеш.
   Като гледам развоя на събитията,разбирам,че Мадмоазел постъпва най-мъдро и разумно от всички.Понеже нищо реално не може да направи само гледа като наблюдател цялата сценка.Мъчно й е за Нихал и се надява всичко да има добър край,но като чу какъв слух се разпространява осъзна,че нещата отиват на зле.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 11:11 от charovnica

# 393

Ех,Слънчи,Слънчо...Какво ще те правим и тебе сега.Двете Б-та ти разказаха играта по всички параграфи...И сега по скоро приличаш на угасваща звезда,отколкото на ярко Слънце

# 394
# 395
  Славена,ако намериш и снимките от колата,бяха много въздействащи... Така е-несправедливо е онова,което му се стоварва на главата.

# 396

Когато някой те настъпва по болните места-Бешир,не очаквай нещо добро да произлезе от това,да се изпитва състрадание и т.н.Извод-не се бъркай в чуждите неща,особено когато са толкова сериозни,защото накрая най-вероятно ти ще го отнесеш.

Човек по природа или е състрадателен или не е.Бехлюл би път на Нова година,не защото му пука за Бешир, а по користни причини.И другите решиха,че е мноооого добър и благороден. Бихтер пък явно не си крие злобата.А за бъркането на Бешир-той не се бърка хей така-за спорта, а защото избранника на "света Нихал" я лъже и той е "емоционално ангажиран."

# 397
# 398
   Славена  Hug
   biskit-съгласна съм с теб,но въпреки подбудите му резултатите не са добри за никого в крайна сметка  Peace

# 399
Въпреки всичко аз харесвам Бешир и донякъде го оправдавам!   PeaceПък и на никого не е навредил пряко.Тези, които се пазят от него сами се накисват!  Rolling Eyes Като потвърждение на това,че :"Кой каквото сам си направи, и цяло село не може да ти го направи".......  Tired В случая:...............и Бешир не може да ти го направи"  Laughing Laughing Laughing

# 400
Въпреки всичко аз харесвам Бешир и донякъде го оправдавам!   PeaceПък и на никого не е навредил пряко.Тези, които се пазят от него сами се накисват!  Rolling Eyes Като потвърждение на това,че :"Кой каквото сам си направи, и цяло село не може да ти го направи".......  Tired
Така е,аз също харесвам Бешир,само констатирам фактите  Peace

# 401
Прави сте че човек или е състрадателен или не . Бихтер не проявява състрадание към никого не само към Бешир. Към почти всички се държи надуто и майка и и го каза .Тя също е егоист  и мисли основно за собствените си интереси.Не прояви състрадание дори към сестра си мислейки само за себе си. Дори и Бешир да не знаеше тайната им тя не би проявила грам съчувствие- за нея прислугата са хора второ качество

# 402
Аз смятам, че най-адекватното поведение има мадмоазел. Направи каквото трябваше - стотици пъти предупреди Нихал, че Бехлюл не е за нея и няма да е щастлива с него, въпреки че рискуваше да си навлече гнева й. Много пъти говори с Бехлюл, за да се увери в намеренията му, въпреки че ситуацията й е ясна. Мадмоазел е милостива и състрадателна, много интелигентна и тактична, вероятно като изолира всичко и всички,  проявява разбиране към тъжната любов на Бихтер. Бешир постъпва глупаво, защото се опитва да задържи за по-дълго илюзията на Нихал, но всъщност й прави мечешка услуга - накрая тя е разбита и съсипана, повече отколкото ако нещата й бяха ясни от самото начало. Всички се впуснаха да насилват Бехлюл да демонстрира колко обича Нихал, въпреки че виждат, че това не е истина. И Бешир, и Мадмоазел и Аднан и дори Бюлент знаят, че това не е реално и истинско, но за да е доволна "принцесата" се опитаха да й създадат несъществуващо щастие. Животът има правила и не търпи фалш, никой не може да излъже съдбата си и да получи щастието насила.

# 403
Старите хора много добре са го казали "Насила хубост не става"...Че и годежа на Б и Н

# 404
Старите хора много добре са го казали "Насила хубост не става"...Че и годежа на Б и Н
Ами той стана Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт