Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 537
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Бех въобще не беше длъжен да се сгодява за Нихал. Бешир просто го помоли да не я наранява, но това автоматически не значи брак  Peace

Даже бих добавила ,че всички/Аднан,лелята,мадмоазел/ многократно подсещаха Бех,
че ,ако се откаже ,няма да го винят.
Нихал му даде 2-3 възможности да се откаже.
Към края Нихал го зарязва и Бех  отчаян се моли и
доказва любовта си   за  да си я върне
Може те да не го обвинят,  но щеше да го направи Бешир веднага. Спомнете си разговора им в болницата. За да накара Бешир да си затваря устата Бехлюл му се закле, че това с Бихтер е било грешка, че няма да се повтори, че обича Нихал и ще се ожени за нея. Ето затова е длъжен да се ожени.
Не разбрах кога го зарязва Нихал? Преди или след самоубийството. Но няма значение всъщност ..И преди...и след..., той се чувства длъжен да бъде с Нихал.

newsm10 newsm10

# 466
  • БГ
Е-е-е стига вече сте обиждали това момиче - Силвия-Мария! Naughty
Не се ли уморихте?  newsm78
Не считате ли, че при тези противоречиви мнения от "Осанна" до "Разпни ги",обидните коментари към тази или онази съфорумка само нажежават постовете! Cry
Ако почнем в този глас - да си кажа и мен ме дразни,че има една персона,която "на всяка тенджерка е похлупак" ..и то с категоричните си становища и "правата си линия",но.... я изтърпявам някак си като ... не я чета.С нищо не обогатява или разширява мнението ми!
Затова,МОЛЯ, за по-голяма търпимост, а ако не знаете как става това,просто надникнете и в други теми от подфорума - там дори  различните мнения  предизвикват дискусии, а тука - ругателства?!?! Crossing Arms
Дайте да си коментираме сериалчето - кой-както може!

# 467
  • БГ
Чудя се този път как ще баламосат Аднан че са невинни, той вече почти е сигурен, че са го предали. newsm78 newsm78 newsm78

Ох-х-х горкичкия!Просто не ми се вярва,че може да има толкова "сляп" и наивен мъж!
Направо се учудвам,че ръководи холдинг от такъв международен мащаб,щом жена му го направи направо за смях дори пред прислугата.
А горката Мадмоазел,чийто фен съм дори когато тук я наричаха "дебнеща шпионка", как ли й изглежда любимия Аднан,като вече тя съвсем е в час какви ги вършат зад гърбът му!
Но май и на нея не й достига куражът да му го каже,ама как ли се казва такава вест на толкова влиятелен мъж, newsm78 пък и да си влюбена в него  Shocked

# 468
Благодаря на  izi_desire,tara_lezhka и всички ,които намериха актрисата. smile3525 smile3525 smile3525

Когато види ,човек нивото на бившата му Голяма любов и я сравни с Бихтер

/целуваща Аднан демонстративно пред Бехлюл за да  предизвика страстта му/ ,

ще се сети дали  е уважавал и обичал Бихтер или е било само страст

Силвия-Мария
- за пореден път ме хваща жал за теб..........  Tired Изказването ти е меко казано извартено!Да не би случайно като малка да са те ударили по главата с книга на Зигмунд Фройд та всичко на секс и страст обръщаш???  Tired ooooh! Не,че това го няма при БиБ-но има и други причини поради които една жена целува демонстративно мъж пред друг!Замисли се малко!Както се казваше в една реклама :"Опитай, ти можеш......."  Mr. Green

Правилата на форума са да коментираме филма и героите му.
Ако моите коментари те вълнуват ,коментирай тях ,а не автора им
Нито е по -правилата,нито е възпитано,нито е  ...............

# 469
Обикновенно хората занимаващи се с бизнес,не трябва да са винаги нащрек кой какви ги върши в собственият му дом.Та там е неговата крепост,там намира време за отмора и за възстановяване след дългия и продължителен ден в който си имал хиляди срещи и съвещания.Но това че крепостта беше предадена отвътре като "троянския кон" е вече съвсем друго нещо.Нали Бихтер непрекъснато му казва "скъпи,мили" с милите си очички,как да заподозре измамата и предадетелството .Освен това всеки мъж или жена последна научава за изневярата,никой не смее да каже истината в очите на човека,който е най-близо до него.

# 470
  Добър пример се дава как не трябва да се нажежава обстановката.Пише се едно,а следващото изречение веднага опровергава написаното. Но нали е форум,нека всеки се изказва-кой както може.  Mr. Green
  Домът ти може да е крепост,обаче като получаваш от ясни по- ясни сигнали и не ги разчиташ... Вярно търси спокойствие вкъщи,но и там се искат усилия,за да вървят нещата,даже понякога повече отколкото на работното място.

# 471
.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 16:12 от loca

# 472
loka,това съм го слагала Hug Хазал Кая в 3-4 клас,какво е шоши само

# 473
Всеки има право на мнение в този форум....нека не се обиждаме...а да четем и да коментираме нещата случващи се във филма.

# 474
 Добър пример се дава как не трябва да се нажежава обстановката.Пише се едно,а следващото изречение веднага опровергава написаното. Но нали е форум,нека всеки се изказва-кой както може.  Mr. Green
  Домът ти може да е крепост,обаче като получаваш от ясни по- ясни сигнали и не ги разчиташ... Вярно търси спокойствие вкъщи,но и там се искат усилия,за да вървят нещата,даже понякога повече отколкото на работното място.
Някога имала ли си бизнес за да знаеш колко и трудно да контролираш всичко и защо най-вече в къщи,да не си стражар.

# 475
Не считате ли, че при тези противоречиви мнения от "Осанна" до "Разпни ги",обидните коментари към тази или онази съфорумка само нажежават постовете! Cry
Ако почнем в този глас - да си кажа и мен ме дразни,че има една персона,която "на всяка тенджерка е похлупак" ..и то с категоричните си становища и "правата си линия",но.... я изтърпявам някак си като ... не я чета.С нищо не обогатява или разширява мнението ми!
Затова,МОЛЯ, за по-голяма търпимост, а ако не знаете как става това,просто надникнете и в други теми от подфорума - там дори  различните мнения  предизвикват дискусии, а тука - ругателства?!?! Crossing Arms
Напълно подкрепям и много пъти съм го казвала. И аз съм несъгласна с много от коментарите, ама се старая да не обиждам тези, които ги пишат. Ако не ви харесва даден коментар не го четете, ама обиди... Sick

loca, Хазал Кая като малка . Е, и?

# 476
 Shocked Нихаалллл #Crazy
Дундаво детенце е била....
Не, че сега е от най-финните де...

# 477
Някога имала ли си бизнес за да знаеш колко и трудно да контролираш всичко и защо най-вече в къщи,да не си стражар.
  Да речем,че имам доста добра представа.Затова,за да върви работата и кариерата ти трябва спокойствие в личния живот. Но трудностите на управлението не означават да захвърлиш всичко останало,така мисля аз,макар че балансът е доста труден.

# 478
Напълно подкрепям и много пъти съм го казвала. И аз съм несъгласна с много от коментарите, ама се старая да не обиждам тези, които ги пишат. Ако не ви харесва даден коментар не го четете, ама обиди... Sick

loca, Хазал Кая като малка . Е, и?
Напълно съгласна съм с теб!!! newsm10 newsm10 newsm10

# 479
Ревността е добър начин да разпалиш страстта на партньора,но само когато предизвикаме съперничество между него и някой друг.

Но ако реално спим с друг с цел разпалване на страстта му ,тогава ще загубим рано или късно този партньор./поне уважението му ,което  е най важно/

Общи условия

Активация на акаунт