Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 511
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Онази от която Елиф ревнуваше беше блондинка!  Peace
Въпреки всичко изгледах откъса на английски-и всичко разбрах!  Stop Laughing Laughing
Хубаво е да им чуеш и гласовете.Например "гласът" на Нихал на български и много инфантилен-сигурно затова и недолюбвам героинята и........ Sick

# 451
Аз съм се объркала мислех, че е друга  #Crazy Ама те тооолкова много  Shocked

Неслучайно човекът е плейбой,бройка има сериозна  Laughing

Чаровница-сатистиката го изисква да бъдем точни-57 гаджета, а?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 452
Аз съм се объркала мислех, че е друга  #Crazy Ама те тооолкова много  Shocked

Неслучайно човекът е плейбой,бройка има сериозна  Laughing

Чаровница-сатистиката го изисква да бъдем точни-57 гаджета, а?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Най-малко  Mr. Green

# 453

Това е Седеф  ,
Голямата любов на Бехлюл от миналото му ,която го е зарязала и разбила сърцето му.

Някой знае ли  актрисата  как се казва ?
В грешка си. Това не е Седеф(първата любов на Бехлюл).

# 454
  Бех  е изневерил на Пейкер със Седеф,но мисля,че тя спомена  когато се опитваше да спре Бихтер от връзка с него,че й е изневерил и с най-добрата й приятелка,иди го разбери  #Crazy

# 455
# 456
  • ... да усещаш мириса на море ...
Хубаво е да им чуеш и гласовете. Например "гласът" на Нихал на български и много инфантилен-сигурно затова и недолюбвам героинята и........ Sick

И аз се изкушавам да гледам сериите в оригинал, без да разбирам езика, точно заради това. Да слушам оригиналната интонация на актьорите. Тук мога да кажа "няколко добри думи" за това, как от дублажа са премахнати междуметията и как това се отразява на възприятието, но да не го обръщаме във филологически дебат...

# 457
Ами сигурно Пейкер и Седеф са били "най-добрите приятелки"........   Laughing
То за Бех-роднински и приятелски връзки нищо не значат!  Crazy Почнал е по домова книга:приятелки-лели-братовчедки.............  Shocked

# 458
....и на стари години щерките им... Crazy

# 459
Благодаря на  izi_desire,tara_lezhka и всички ,които намериха актрисата. smile3525 smile3525 smile3525

Когато види ,човек нивото на бившата му Голяма любов и я сравни с Бихтер

/целуваща Аднан демонстративно пред Бехлюл за да  предизвика страстта му/ ,

ще се сети дали  е уважавал и обичал Бихтер или е било само страст

# 460
  • София

Това е Седеф  ,
Голямата любов на Бехлюл от миналото му ,която го е зарязала и разбила сърцето му.

Някой знае ли  актрисата  как се казва ?
В грешка си. Това не е Седеф(първата любов на Бехлюл).
Да бъдем точни това е Башак Сайан / Джейда от "Листопад"/

# 461
Ами сигурно Пейкер и Седеф са били "най-добрите приятелки"........   Laughing
То за Бех-роднински и приятелски връзки нищо не значат!  Crazy Почнал е по домова книга:приятелки-лели-братовчедки.............  Shocked
   Така де,да си оправдае името на плейбой  Laughing

# 462
Благодаря на  izi_desire,tara_lezhka и всички ,които намериха актрисата. smile3525 smile3525 smile3525

Когато види ,човек нивото на бившата му Голяма любов и я сравни с Бихтер

/целуваща Аднан демонстративно пред Бехлюл за да  предизвика страстта му/ ,

ще се сети дали  е уважавал и обичал Бихтер или е било само страст

Peace

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 16:19 от biskit

# 463
  • somewhere near the sea
Бех въобще не беше длъжен да се сгодява за Нихал. Бешир просто го помоли да не я наранява, но това автоматически не значи брак  Peace

Даже бих добавила ,че всички/Аднан,лелята,мадмоазел/ многократно подсещаха Бех,
че ,ако се откаже ,няма да го винят.
Нихал му даде 2-3 възможности да се откаже.
Към края Нихал го зарязва и Бех  отчаян се моли и
доказва любовта си   за  да си я върне
Може те да не го обвинят,  но щеше да го направи Бешир веднага. Спомнете си разговора им в болницата. За да накара Бешир да си затваря устата Бехлюл му се закле, че това с Бихтер е било грешка, че няма да се повтори, че обича Нихал и ще се ожени за нея. Ето затова е длъжен да се ожени.
Не разбрах кога го зарязва Нихал? Преди или след самоубийството. Но няма значение всъщност ..И преди...и след..., той се чувства длъжен да бъде с Нихал.

# 464
Чудя се този път как ще баламосат Аднан че са невинни, той вече почти е сигурен, че са го предали. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт