Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 525
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
 Stefok,  Hug , един от малките безпристрастни анализи. Поздравления!

# 556
·٠•Snejka•٠·,явно имаме различно виждане за хумора. PeaceНе съм искала да те засегна по никакъв начин. Grinning

Не си ме засегнала изобщо. Hug Не се обиждам толкова лесно, а и да се обидя - бързо ми минава. Hug

Мъж и жена отиват на бракоразводно дело, и съдията пита мъжа:
- Защо искате да се разведете ?
- Ми как защо, щот съм женен!

Joy Joy Joy

Stefok, Нихал не си е наумила да обича Бехлюл, тя го обича. И това не е любов отскоро, а такава, която е узрявала с години. Така че не съм съгласна, че го иска само, защото е модерно да се обича Бехлюл. Според мен това ти твърдение не е вярно.
Освен това всеки баща би постъпил така - кой не иска дъщеря му да е щастлива? Имам предвид, че по принцип този разговор го води почти всеки баща с бъдещия си зет. Но, ако Аднан не вярваше, че Бехлюл обича Нихал, въобще нямаше да му я даде (образно казано), защото ако беше наясно какво се вихри около него, щеше да е наясно, че така ще нарани и дъщеря си.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 19:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 557
Stefok ,  newsm10 ! Много точен анализ на героите и обстоятелствата ! Подкрепям те изцяло !  bouquet

И аз   bouquet 1:1 с моите виждания.

И аз на опашката.  hahaha

За следващата анкета, може да е нещо от рода на: "Какви чувства има Бехлюл към Нихал?" и сиответните отговори: "обича я, както никоя друго до сега/ първата му истинска любов", "обича я като сестра"..... честно казано не ми се мисли сега как точно да се формулира, но ако на някой друг също би му била интересна подобна анкета, може да предложи по точни отговори или въпроси.

# 558

За следващата анкета, може да е нещо от рода на: "Какви чувства има Бехлюл към Нихал?" и сиответните отговори: "обича я, както никоя друго до сега/ първата му истинска любов", "обича я като сестра"..... честно казано не ми се мисли сега как точно да се формулира, но ако на някой друг също би му била интересна подобна анкета, може да предложи по точни отговори или въпроси.
Харесва ми идеята ! Peace Мисля , че е актуална в контекста на настоящите епизоди !

# 559

Stefok, Нихал не си е наумила да обича Бехлюл, тя го обича. И това не е любов отскоро, а такава, която е узрявала с години. Така че не съм съгласна, че го иска само, защото е модерно да се обича Бехлюл. Според мен това ти твърдение не е вярно.
Освен това всеки баща би постъпил така - кой не иска дъщеря му да е щастлива? Имам предвид, че по принцип този разговор го води почти всеки баща с бъдещия си зет. Но, ако Аднан не вярваше, че Бехлюл обича Нихал, въобще нямаше да му я даде (образно казано), защото ако беше наясно какво се вихри около него, щеше да е наясно, че така ще нарани и дъщеря си.

Неправилно си ме разбрала, изтъкнах какво провокира любовта й, естествено, че не си е наумила да го обича. Не съм чувала и виждала някой да обича, защото така е решил. Peace И, разбира се, че е нормално родител да се грижи за детето си, в случая Аднан за Нихал, но нали и Бехлюл му е син, така поне твърди Аднан.

# 560
Аднан се грижи за всички, независимо дали са му толкова близки.

# 561
Неправилно си ме разбрала, изтъкнах какво провокира любовта й, естествено, че не си е наумила да го обича. Не съм чувала и виждала някой да обича, защото така е решил. Peace И, разбира се, че е нормално родител да се грижи за детето си, в случая Аднан за Нихал, но нали и Бехлюл му е син, така поне твърди Аднан.
Добре и така да е, това не е любов, провокирана отскоро - тя го обича отдавна и не е с него, защото е модерно, а, защото го обича. Сега разбра, че и той я обича (все още не е така, не знам дали и ще стане, ама Фирдевс й го втълпи и тя предпочете да й повярва) и затова са заедно и заради ред други подли интриги, които не е сътворила тя.
Защо да не го е уважавала или ценяла като стойностен човек? Shocked Винаги го е обичала и уважавала. Между тях винаги е имало нежност.
Пък и той сам отиде при нея - имаше възможност да се измъкне много пъти.
Да, син му е, но той знае, че те се обичат и смята, че им прави добро. Подведоха го човека за пореден път.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 20:29 от ·٠•Snejka•٠·

# 562

hahahaНаправо ще експлоадира от страст/и newsm78 "обич" #Crazy/ по скалата на Бихтер
Много свежо!!!
smile3503
Много  е  абсурдно , защо фенките на Бихтер я оправдават  и разбират
,че демонстративно целува и спи с Аднан пред   обичния Бехлюл ,та
 затова той я заобичал по-силно
,а не го прилагат  това откритие на мъжете си
Чудна работа  newsm78

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 20:32 от silvia_maria

# 563
Фифи влезе във фаза Joy Joy

# 564
Те ,че го подведоха Аднан , подведоха го ! Но , все пак , не мога да разбера как един баща толкова не познава децата си ! И това , че управлява империя и е много зает , не го оправдава .Пък и не е точно така . Татко , Бог да го прости , много пътуваше , беше на позиция , която му даваше правото и отговорността да управлява много хора и въпреки честите му отсъствия , бяхме много близки . Винаги съм била по- близка с него , отколкото с майка ми . Та , мисълта ми беше , че татко нямаше нужда дори да говори с мен , за да разбере как съм , достатъчно му беше само да види очите ми и безпогрешно знаеше дали съм щастлива , притеснява ли ме нещо , тежи ли ми . И винаги , винаги намираше време да говори с мен , да ме провокира да споделя всичко , което ме вълнува , да ми даде съвет или просто да ме изслуша ! Много ми липсва ! Извинете ме за откровението !
Мисълта ми беше , че Аднан изобщо не познава децата си явно , нито едно от трите , иначе безпогрешно щеше да разпознае сигналите , които те му дават . А и единият е толкова нещастен , че няма как да се сбърка това и да му се припишат други чувства. Така мисля аз. Фирдевс , колкото и да е погълната от себе си и собственото си благополучие , винаги надушва нещата , още преди да са се случили !

# 565
Епизодът беше много скучен, няма даже какво да се коментира. Tired

gospojata, хората са различни. На някои им трябва много повече, за да загреят. А и това е филм и някои ситуации са силно преекспонирани, за да се получи интригата.  Hug Wink

# 566
 Stefok,и аз на опашката-подкрепям изразеното от теб мнение изцяло   bouquet
  Видя се,че всичко е постановка-чак до парфюма ,ама откъде знае кой е нейният парфюм е чудно  newsm78
   Бихтер и тя е съсипана,как се беше свила на дивана,под смазващата тежест на вината си  Confused
   Напротив епизодът казва много за всички до един -от Бешир и Джамилв до Нихат и Пейкер.

# 567
gospojata Hug

Аднан и Фирдевс няма как да се сравняват. Ако той е мъдър и проницателен в работата си, то тя е проницателна във взаимоотношенията с хората - всъщност това и е работата Laughing

# 568

gospojata, хората са различни. На някои им трябва много повече, за да загреят. А и това е филм и някои ситуации са силно преокспонирани, за да се получи интригата.  Hug Wink

Съгласна съм ! Да не кажа , че съм казвала същите думи , по повод филма и преекспонирането на ситуации и емоции ! Hug Hug Hug

Просто споделих мисли на глас ! Peace

# 569
gospojata Hug

Аднан и Фирдевс няма как да се сравняват. Ако той е мъдър и проницателен в работата си, то тя е проницателна във взаимоотношенията с хората - всъщност това и е работата Laughing

bouquet - много ми хареса това - наистина на Фирдевс това и е работата ! Hug Hug Hug

Много ми е мъчно за Аднан- направо е в ступор , милият !
И как реагират Бихтер и Бехлюл - едната - в очакване на неизбежното , приела вече , че това е краят ,  и другия - като че чак сега осъзнава ,че нещата са извън контрол и наистина се случват - толкова е уплашен , горкия ! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт