Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 537
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Госпожата-съгласна съм много с теб  Hug,а изповедта ти е много трогателна   bouquet
  Джемиле беше искрена с Бешир,призна му чувствата си без да се унижава,хленчи и моли.И тя си има хиляда кусура,но сега беше истинска и трогателна.Пейкер,милата,забравена от всички,защото са хукнали или да се спасяват или да разбират истината.Аднан-той направо е в амок.Мисля,че Саит ще издъни Хилми,защото той не му даде достатъчно,той ще бъде ненадейното спасение на Б и Б-просто ще се продаде по-скъпо на Аднан и ще  му разкаже,че всичко е постановка.Така Бех ненадейно ще получи последен шанс,който няма да иска да пропилее на всяка цена,дори това да означава да жертва себе си,любовта си и Бихтер.

# 571
Аднан и Фирдевс няма как да се сравняват. Ако той е мъдър и проницателен в работата си, то тя е проницателна във взаимоотношенията с хората - всъщност това и е работата Laughing
newsm10

gospojataHug

# 572
Видяхте ли как Дениз гледаше Бихтер ,ако с поглед можеше да убива нямаше  да чакаме края на филма за да умре Бихтер

# 573
loca много добро заключение! Може ли снимката, която си била постнала, може и на лични?

И аз доколкото бях чула, е че Саид ще признае всичко.

# 574
  Дениз гледаше осъдително,а не убийствено,стига с тая злоба ,бе хора,какво ви става  ooooh! Такова удоволствие ли изпитвате,че тя ще умре  Shocked Защото ,ако отговорът е да,определено нещо не е никак наред  Sick
  Тя видя как всичките й страхове стават реалност и как светът на обичаните й хора се срива  Confused,при това заради жената,която не е приела и се е усъмнила в нея отначало,но не е имало кой да я попита или чуе.

# 575
Аднан е свикнал с "матрицата" около него, затова неможе да разпознава чувствата, бошуващи  у неговите любими същества. Докато  Фирдевс, като казва  gospojatа,  винаги надушва нещата, защото на нея не и обягват и най-малките подробности... още преди да са дали кадрите с постановката в къщата, тя вече обяви какво е станало и каква е целта.
Погледнах предстоящите епизоди, напрежението ескалира и въпреки всичко Фирдевс с последното си оръжие което разполага, а именно че Бих е бременна успя да върне Бих в къщата. Точно това беше най-голямата грешка....тя също неможа да разпознае че именно това ще съсипе Бих.

# 576
# 577
Не казвам че изпитвам удоволствие от това че ще умре недей веднага да скачаш  . А дениз в сравнение с неиния характер си гледаше направо убиисвено -все пак тук става въпрос иза нейното семейство  тя само това е имала а икато сложим чувствата и към Аднан картината епълна .Но не се радвам че Бихтер умира -да трябва да си получи заслуженото но не да умира

# 578
Аднан е свикнал с "матрицата" около него, затова неможе да разпознава чувствата, бошуващи  у неговите любими същества. Докато  Фирдевс, като казва  gospojatа,  винаги надушва нещата, защото на нея не и обягват и най-малките подробности... още преди да са дали кадрите с постановката в къщата, тя вече обяви какво е станало и каква е целта.
Погледнах предстоящите епизоди, напрежението ескалира и въпреки всичко Фирдевс с последното си оръжие което разполага, а именно че Бих е бременна успя да върне Бих в къщата. Точно това беше най-голямата грешка....тя също неможа да разпознае че именно това ще съсипе Бих.

newsm10

# 579
snejka, подведен ,подведен, колко да е подведен!Нали Бихтер му каза какво мисли  ,ако не се лъжа,но той предпочете да е доволна принцесата По въпроса ,че няма какво да се коментира, напротив, например как Бехлюл отсвири  Нихал за пореден път, та дори не си вдигаше и телефона, каква напаст  е прислугата-храни куче да те лае, много стойностни хора, пък само слухтят и клюкарстват, Е , нямаше моменти между Бехлюл и Бихтер, които да провокират ожесточено плюене, но на мен не ми липсваха.

# 580
Джемиле тази вечер беше много различна - пример затова как понякога страданието може не само да озлобява  , а и да облагородява човек ! Нямаше злоба , само състрадание и примирение ! Хареса ми как изигра сцената ! Peace

# 581
 charovnica, права си, Саид издънва Хилми, но за награда си изяжда порция бой от Бех и после в следствието.

# 582
  Фирдевс е претърпяла житейски бури и животът й е предал ценни уроци,които тя е научила.Не я дават каква е била преди да се омъжи за Мелих-вероятно бедно,но амбициозно девойче,което е знаело цената на красотата си.И тя е грешила,падала и ставала,но никога не си е позволявала да обича така,защото е осъзнавала,че цената ще бъде твърде висока,може би и непосилна.
  Прави ми впечатление,че въпреки всичко тя не обвинява Бихтер за това,че е влюбена и обича друг,само се опитва да я приземи  и върне в реалността.

# 583
nikita1, подведен е колкото трябва. Wink
Това е твоето мнение и го приемам, няма да го коментирам. Wink
Всичко, което си написала сме го коментирали сто хиляди пъти, няма нищо ново. Това имах предвид.

# 584
 Не съм гледала точно тези сцени напред,затова само предположих.А Саид само с един пердах като се разминава,пак добре,че направо можеха да му стъжнят вярно живота.
  Госпожата-съгласна съм с теб отново ,този път Джемиле показа как може достойно да разкриеш чувствата си и да покажеш любовта и подкрепата си,без да очакваш нищо в замяна,което всъщност е истинската любов.

Общи условия

Активация на акаунт