Препоръчайте ми хотел в Банско

• 446 751
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 360
Pisa,да,и аз съм чувала хубави отзиви за този хотел. Благодаря!

# 361
Момичета, трябва да избера къде да починем тази година в началото на февруари. От всичко изчетено досега, трябва да избирам между Гранд хотел Банско (бивш Флоримонт, там сме били и бяхме доволни), Каза Карина и сега видях този Сейнт Джордж. Държим на вкусна и разнообразна храна, чисти стаи и топъл басейн в СПА-то. Какво бихте ми препоръчали.  bouquet

# 362
  • София
 Мнения за Мария Антоанета Резидънс имате ли?Че взехме ваучери:)

# 363
  • София
Моичета вчера се завърнах от Банско! Там попаднах случайно на хотел Астера!
Бяхме в  Аква парка-беше страхотен.Температура на водата 30градуса. Има две сауни турска баня, парна баня и един страхотен душ с ефекти. Отделно няколко басейна.
Най-много ми хареса, че е с външен басейн със страхотно топла вода!
После останахме за вечеря, която беше на блок маса. 16 лв за външни посетители. Имаше страхотно червено вино, а храната  разнообразна и много вкусна. Искахме и да пренощуваме, но за съжаление нямаше места.
Препоръчвам хотела с две ръце. Peace

# 364
Здравей,ние сме посещавали този хотел(с ваучери)-питай какво те интересува?
Моите плюсове-чисто,големи стаи(ние бяхме  в двойна стая с кухня),много топло(сам си регулираш температурата),храната беше разнообразна и хубава,тихо и спокойно(далеч от центъра)
Минуси-вътрешния басейна беше хладен и за да стигнеш до него трябва да минеш по хавлия през двора,защото топлата връзка още не беше донаправена(беше студено)....няма детски кът...ние бяхме с малко дете. За Спа не мога да кажа нищо-не мога да ползвам...видях сауна и парна баня
Ресторанта е много малък,но има и допълнително помещение.
Ние си изкарахме много добре,а и за  парите си беше супер.

# 365
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и от мен,прекарахме 2 дни в Парк Хотел Гардения в Банско.Нямам сериозни забележки,освен това че не всички стаи са с балкон.Иначе хотела е страхотен като изпълнение:камък,дърво и бронз.Камини в механата,която е огромна,за разлика от много механи в Банско,където масите са наблъскани една до друга.Закуската беше в ресторанта ,а вечерята в механата,имаше жива музика,за храната имаше какво да се желае,но ставаше,не сме имали проблеми,всичко беше прясно.Другата камина е във фоаето на хотела,където предлагаха пици и тостове,за тези които желаят нещо по-различно.Помослили са и за пушачите -лятна градина с печки.Спа център не е много голям,но е компактен и престоя в него е приятен.В обши линии,хотела е приятен, има шатъл на всеки половин час до пистите ,намира се центъра и е много удобен за разходки, защото всичко е много близо.Препоръчвам го с 2 ръце,бих повторила пак.Пропуснах да похваля персонала,много любезен,дори бих казала прекалено ,което ми доиде в малко повече.Паркинга е безплатен зад хотела,срещу 5 лева на пиколото ви осигуряват място иначе е 10 лева на ден.Това е,ако някой има въпроси насреща съм.

# 366
  • София
Здравей,ние сме посещавали този хотел(с ваучери)-питай какво те интересува?
Моите плюсове-чисто,големи стаи(ние бяхме  в двойна стая с кухня),много топло(сам си регулираш температурата),храната беше разнообразна и хубава,тихо и спокойно(далеч от центъра)
Минуси-вътрешния басейна беше хладен и за да стигнеш до него трябва да минеш по хавлия през двора,защото топлата връзка още не беше донаправена(беше студено)....няма детски кът...ние бяхме с малко дете. За Спа не мога да кажа нищо-не мога да ползвам...видях сауна и парна баня
Ресторанта е много малък,но има и допълнително помещение.
Ние си изкарахме много добре,а и за  парите си беше супер.
благодаря за отговора.Ти кога си посещавала хотела? И ние ще сме с ваучери.Но аз разбрах, че хотела бил близо до центъра:)) А има ли какво да се прави наоколо.Понеже докато татковците и децата карата ски /ако има сняг/ ние майките ще сме в хотела и сме без кола.

# 367
Bunnie,ние бяхме преди няколко месеца(нямаше сняг).Хотела е близо до пистите и до техния Мол....до центъра ние ходихме с кола.Хотела е малък ,няма много какво да се прави,само ползването на басейнчето,сауната и т.н.  други забавления няма(поне не се сещам)
Ние бяхме няколко приятелски семейства(с коли) и ходихме по забележителности-Белица (с мечките) и Добърско(църквата).

# 368
  • София
Bunnie,ние бяхме преди няколко месеца(нямаше сняг).Хотела е близо до пистите и до техния Мол....до центъра ние ходихме с кола.Хотела е малък ,няма много какво да се прави,само ползването на басейнчето,сауната и т.н.  други забавления няма(поне не се сещам)
Ние бяхме няколко приятелски семейства(с коли) и ходихме по забележителности-Белица (с мечките) и Добърско(църквата).
Ясно благодаря за отговора.
А какво значи близо до пистите?
Молът в Банско къде се намира -върти ми се нещо близо до кабинката ама дали съм на прав път?

# 369
И аз събирам отзиви специално за зимния сезон.
Банско уж е зимен курорт а май повечето хотели изобщо не се отопляват добре,че и спато им е отделено от основната сграда  ooooh! .
 Искам просто да ми е чисто,топло и спа центърът да е на ниво.
и аз така , но чакаме и да завали сняг..

# 370
Момичета, имате ли някакви впечатления от хотел Сънрайз?

# 371
Хотел "Сънрайз"? Странно наименование за хотел в планината. По принцип във всеки морски курорт има хотел с такова име, но за зимен курорт ми звучи странно  Grinning

# 372
Някъде до кабинковия лифт, всъщност аз не знам колко лифта има в Банско.

# 373
Един лифт има - кабинковият, който те качва нагоре към другите съоръжения  Peace
Сънрайз е по пътя към лифта, на успоредната на улицата със светофарите - покрай реката. Малко след хотел Глазне  Peace

# 374
  • Sofia
Здравейте да попитам нещо не се смейте моля ви  Simple Smile
Ще ходим за седмица в Банско детенце иска да го запишем на ски училище,но т.к не съм ходила там и лифт картата ли е задължителна или заниманията са в началото или краят(както се води) на пистата?
Благодаря на всички които могат и имат какво да споделят относно това и въобще за детските ски училища.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт