Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 621
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Мда....Пирин е Вихрен  Heart Eyes
Доколкото разбрах в малко хотели в Банско има климатици. Не съм проверявала аз, казаха ми го. Може би курортите, на които сезона е зимата не обръщат достатъчно внимание на тази подробност  Rolling Eyes

# 61
много неприятно е това с климатиците  Tired, но в Кадевата къща, където бяхме определено не бе нужен такъв.  Peace даже си наметнах допълнителна завивка. стаите, които са отзад са прекрасни и хладни за жегите. ние определено останахме доволни, тъй като стаите са просторни, има място и за дете, телевизор, хладилник, интернет. не правя реклама, а просто споделям мнение, тъй като цените са прилични и отговарят напълно на условията. ако се нуждаете само от нощувки е прекрасно място, защото няма басейн, но ние запълвахме дните с други екстри.

# 62
Току-що резервирах за хотел Белведере  ( имат хубава оферта със закуски и вечери ) за 3 - 6.09.
Някой ще ходи ли там по това време  Rolling Eyes
Тъкмо ще кажеш как е вътрешния басейн,че аз смятам да резервирам за 22 септ.
Някой дали има отзиви за Роял Тауърс?

# 63
Мда....Пирин е Вихрен  Heart Eyes
Доколкото разбрах в малко хотели в Банско има климатици. Не съм проверявала аз, казаха ми го. Може би курортите, на които сезона е зимата не обръщат достатъчно внимание на тази подробност  Rolling Eyes
Сигурно е така. По същото време, когато при нас в стаята беше като в сауна и то при отворен прозорец, в стаята на моя приятелка в друг хотел също без климатик беше приятно и прохладно. Разглеждахме и друг хотел, в стаята нямаше климатик, но не беше горещо. Според мен е редно, като претендираш в описанието на хотела, че по нищо не отстъпвал на петзвезден и като става толкова горещо в стаите, да се сложи климатик. А ако не могат да си го позволят, то все пак плащаме 80 лв на нощувка, като се оплакахме, че не се търпи и помолихме поне за вентилатор, можеше да притичат да купят един за 20 лв. Абе, здраве да е /въпреки че и то се поразклати от постоянното киснене в студена вана да преживеем жегите/.

# 64
Нашият фаворит в Банско е Бизевата къща. Хотелът е три звезди, но и стаята и баняа бяха на ниво. Много ни хареса.

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 20:29 от Biggy

# 65
Мнооооого пари трябва да ми дадат за да отида в Банско    Sick

# 66
Нашият фаворит в Банско е Бизевата къща. Хотелът е три звезди, но и стаята и баняа бяха на ниво. Много ни хареса.
Да, и аз бях там на джаз феста и съм много доволна

# 67
  • Варна
Мнооооого пари трябва да ми дадат за да отида в Банско    Sick

От чисто любопитство - защо?

# 68
От забележителностите препоръчвам ...
връх Вихрен.

Банско е Пирин, а Пирин е Вихрен.  Laughing

+1.

Това изчерпва темата за забележителностите:). Иначе наоколо е пълно с каквото ви харесва, има много неща които могат да се видят в околовръс 50км.

За хотелите, май само хотел Анели става, също и Кемпински, в някаква степен Катарино Спа е добър.
В Лъки не съм била, може и той да е добър.
Всички останали изброени---и на мен трябва много да ми плащат за да ги посетя.(извинявам се че цитирам момичето по-горе).

# 69
  • София
От личен опит мога да препоръчам Флоримонт (с някои уговорки). Бяхме в края на юли за 5 дни там семейно по програмата им (тогавашната) "Ол инклузив". Не останахме гладни или жадни, въпреки леко вариативната им представа относно това, какво включва ол инклузива (алкохолни напитки- само бира и вино; безалкохолни напитки- от машина). Разнообразието от ястия също не беше особено голямо (почиваме основно на Ол инклузив и имам достатъчно богата база за сравнение), но за 440-те лева, които платихме ( за двама плюс дете на три години) си беше напълно приемливо. Между другото- заслужава да се спомене, че за разлика от други наши курортни селища, които обичайно са претъпкани през летния сезон, тук по отношение на храната видях истинско разнообразие от месни ястия- бяха включени всички основни типове месо- свинско, пилешко, телешко, риба, агнешко... Peace

Общо взето дотук с негативните забележки...Хотелът е красиво уреден; ние бяхме настанени в апартамент с кухненски бокс, маса, разтегателен диван и отделна стая-спалня (въпреки, че си бяхме платили за двойна стая). Интериорът е луксозно решен- тъмна дървена ламперия, картини, изобщо- уютно въздействаща обстановка. Единственият хотел досега в практиката ми на курортист, в който се почувствах " у дома си".  Peace

Това, което мъжа ми по-скоро забеляза, е че по коридорите е по-тъмно от обичайно срещаната за този тип места светлина и простор. Очевидно, в концепцията на хотела е да заложат на сумрака, който лично за мен създава повече усещане за уют... newsm78. Въпрос на вкус, но на мен ми хареса. Simple Smile

Друго, което харесах е фитнес и релакс зоната им. Имат вътрешен басейн (не е топла водата), сауна, парна баня, инфраред кабина, сауна, които ползвахме безплатно (влизат в Ол инклузива). Има и външен басейн, престоя за който който обаче се плаща, независимо от типа на настаняването. Ние го ползвахме само веднъж, след това разбрахме за намиращия се съвсем наблизо (в Добринище) Алфа Спа комплекс с минерални басейни и до края на престоя си го посещавахме. Препоръчвам комплекса на всеки, който почива наблизо!  Hug

Друго, което с две ръце ще препоръчам е механата Мацурев хан в Банско. Бяхме много сърдечно посрещнати и обслужени, храната беше великолепна, а домашното вино, което ни предложиха- ненадминато!  Hug Горещо препоръчвам!  Peace Hug

Аз лично бих се върнала отново в Банско, отново във Флоримонт при същите условия... Peace

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 22:07 от Zhiki

# 70
  • Варна
Здравейте! Каним се да посетим Банско през септември и се двоумя между хотелите Флоримонт и Каза Карина? Бих искала да попитам за отзиви от двата хотела? Ще сме с малката госпожица- на 4 год. Очаквам впечатленията ви и благодаря за помощта  Hug   

# 71
Ще се включа за Флоримонт. Бяхме там средата на Август. Хубаво местенце, съгласна съм с Zhiki препоръчвам го. Ние се възползвахме от оферта за нощувка + закуска. Бяхме настанени в двойна стая, много приятна.
Искам само да добавя за басейна, тъй като бях много разочарована - две девойки сервитьорки не връщаха ресто. Сметка 5.10, даваш 10 лв и ти връщат 4. Дребни няма. Докато не дойде момента да поръчаш пак. 5.10 сметка, даваш 5 и изведнъж 10те стотинки са проблем. Много съм разочарована, защо трябва да ми отнемат правото сама да реша дали искам да оставя бакшиш  #Cussing out Лошото е че за нещастие го посетихме този басейн два пъти и не един път поръчвахме...
Бих отишла пак, но с удоволствие бих си взела и дребни

П.С. Не успяхме да пробваме Алфа Спа в Добринище, но определено е по-добър вариант от басейна на Флоримонт

# 72
  • София
Знам, че няма да съм права за много хора.. Но в 4-звезден хотел и то в курорт като Банско не се очаква да си чакаш стотинките ресто. И е нормално, като са оставени веднъж, да не покриват недостига от следващата сметка...
Може би просто не са разбрали, че държите на рестото до стотинка, защото това е практика на много места.
И още повече не мога да си представя, че това ще ми развали почивката..

# 73
Lara, аз съм съгласна и с твоето мнение- да, за 4-звезден хотел може би е нетипично да си искаш ресто, но пък обслужването е редно да е на ниво (дори едно добър ден не казваха...)
Като студент съм работила на Златни Пясъци и помня, че подобно поведение не се приемаше добре от туристите.
Предвид че поръчките ни бяха минимум 15 за цял ден, това подразни, но определено не развали почивката ни. Просто сменихме басейна  Peace

# 74
Защо да не си чакаш рестото?

Общи условия

Активация на акаунт