Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 590
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!

Може ли някакви отзиви за този хотел: Грийн Лайф Ски & СПА Ризорт Банско

# 136
Здравейте,изчетох цялата тема,но не видях отзиви за този хотел:Аспен ризорт-Банско,по-точно е на 11 км от Банско.Някой ходил ли е зимата там,интересува ме дали е топло,басейна дали е топъл и храната дали е добра защото ще сме с две малки деца?

И аз живо се интересувам от отзиви от този хотел.

# 137
Аз пък бих искала да попитам дали някой има отзиви за Апартхотел Аспен, който се намира на 5 мин. от кабинковия?

И да споделя:
- отпреди 3 години Вила Рока:
негативно: представях си го по-луксозно, вехти стаи, много малък паркинг, далече от кабинката
позитивно: уютно лоби, ресторантчето беше ок, близо до центъра
Тогава не бяхме нито с деца, нито за ски, та не мога да го коментирам от тази гледна точка...

- отпреди 3 години Маунтин Перъдайз:
- негативно: бедна и еднообразна закуска и вечеря в подземена и неуютна столова, студени коридори (включително и към басейна), нередовен транспорт до кабинката, доста далече от центъра, не толкова близо до кабинката, неуреден паркинг, студена стаичка за ски, нямаше какво толкова да се прави в самия хотел
- позитивно: сравнително ново и чисто, приятен басейн и джакузи, студио и апартамент с кухненски бокс сравнително добре зареден
Бяхме за ски, без деца.

- отпреди 2 години Лион Банско:
- негативно: вехтичко, не чак толкова близко до центъра или кабинката, еднообразна закуска, на вечеря не смогваха да оправят и изчистят масите, шумно лоби
- позитивно: редовен транспорт до кабинката, хубав ски гардероб, паркинг, готина механа, хубав басейн (като за нас, за деца не си спомням), любезен персонал
Бяхме за ски, без деца.

# 138
Здравейте!

Може ли някакви отзиви за този хотел: Грийн Лайф Ски & СПА Ризорт Банско

За да бъда  полезна - категорично не препоръчвам този хотел! Много лоша локация, сбутан между комплексите по една криволичеща, кална улица (по-скоро черен път, а не улица), на края на Банско.. Хотелът изобщо не отговаря на своите 4*! Студиата са много малки, много тесни и не са подходящи за семейства с деца. За двама души - стават.. Главната част на хотела е много топла и не можем да се оплачем (даже спирахме радиаторите), приятна е детската стая, въпреки, че вратата към тоалетната се откача от горната си панта, което е много опасно за децата според мен.. Уведомихме рецепцията и едно младо, неориентирано девойче смутолеви, че "знаят"..  Shocked
В банята имахме мухъл, слушалката на душа не можеше да стои на стойката си и трябваше да се къпем като я държим с ръка постоянно.
Стаите имат хубави, големи тераси, но нямат столчета с маси. В хотела не се пуши, но масово се пушеше под абсорбаторите, защото миризмата нахлуваше в стаите по комина, съответно имаха лоша вентилация.
Храната - ужасна! Полуфабрикати, някои от тях набързо приготвени и изстинали, други - преварени, безвкусни и т.н. Беден избор като цяло. С учудване установих, че макароните от вечеря бяха сервирани на следващия ден за закуска. Освен това - макарони за вечеря!?!?!?  ooooh! Самият ресторант за общо ползване е под всякаква критика - с плавно преминаване в лобито, където смърди на манджа.. Ресторантът няма прозорци!  Rolling Eyes Вътре е като в пещ - горещо и не достига въздух.
Не бихме посетили хотела отново! Голяма недомислица на някой новобогаташ, вероятно...  Sick

# 139
  • София
Oтново сме в Банско и отново сме в апарт хотел Лъки. Не бих заменила този хотел с никой друг!

# 140
Здравейте,изчетох цялата тема,но не видях отзиви за този хотел:Аспен ризорт-Банско,по-точно е на 11 км от Банско.Някой ходил ли е зимата там,интересува ме дали е топло,басейна дали е топъл и храната дали е добра защото ще сме с две малки деца?

И аз живо се интересувам от отзиви от този хотел.

Бууут.

# 141
Здравейте!

Моля за отзиви за Комплекс Банско Роял Тауърс???  Thinking

# 142
Ние сме много доволни от Лъки. Бяхме сега за Великден и сме очаровани  Grinning

# 143
Водата в басейна наистина ли е толкова топла.Има пак валчери и се замислям дали да не си взема

# 144
  • София
Водата в басейна наистина ли е толкова топла.Има пак валчери и се замислям дали да не си взема
да, наистина е топла. много топла.казвам го от личен опит. взимай смело ваучери няма да съжаляваш. а храната им каква е..особено ако е по меню...винаги си развалям режима като сме там Joy Joy Joy

# 145
Ако ще ходите с деца,,Евелина палас,,ако не пак там. LaughingМоже би един от малкото имащи двор,качествено обслуване,много са гъвкави и съобразителни.Не клюкарничат,гримасничат и каквото и там да било.Направо моята щерка замалко не си донесе една кака от там Laughing
Ходила съм и по работа и просто така на почивка,направо ги обичам тия хора.
И аз бих препоръчала хотела  Peace
Бяхме накрая на зимния сезон и доста покарахме ски ... но и детето остана много доволно от басейна  Laughing Храната им е чудесна , персонала е най - усмихнатия и услужливия , който съм виждала в БГ .

# 146
да, наистина е топла. много топла.казвам го от личен опит. взимай смело ваучери няма да съжаляваш. а храната им каква е..особено ако е по меню...винаги си развалям режима като сме там Joy Joy Joy
Благодаря ти Hug

# 147
Би ли дала линк за ваучерите Praynig

# 148
Би ли дала линк за ваучерите Praynig
Валчерите са във grabo

# 149
ВаУчер!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт