Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 596
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 235
Теди, много мерси за отговора. Проверих Кемпински, но за една седмица само нощувка и закуска за мен и детето ни искат 1700 лева. Това е цената от сайта ми, но предполагам, че ще пуснат някоя промоция лятото. Ще ги следя, а по-нататък може и да им пиша. Междувременно видях хотел Лъки и много ми хареса, че има солна стая. През лятото синът по традиция се прибра от Хисар с ларингит и солната стая адски добре му се отрази. Те обаче цени за август все още нямат, така че нямам идея за каква сума става въпрос. Оказа се, че в това Банско има адски много хотели.

Идеите за активности (гледам, че таз’ дума е много популярна сред хотелите в Банско) си ги записах. Още веднъж благодаря.
За Лъки през пролетта плащахме около 140 лв. на вечер за студиото за двама. Имахме няколко безплатни вечери, като храната е наистина качествена и много вкусна.
Имаше и пакети с включен открит басейн, но ние ходихме по разходки, минерален в Добринище...

# 2 236
Кемпински е най-скъпият хотел в Банско. Много е хубаво и луксозно, но цените са ужасни и не си струва. Трябва да се гледат и другите хотели.

# 2 237
  • София
Няма нищо безплатно в Лъки... Grinning
Ако има нещо което ме дразни в този хотел, освен безумните цени, са т.нар "безплатни вечери". Тя цената в тавана, те безплатна вечеря ще ми дават...Confused
Инак хотела е хубав, спор няма. ама ходя само служебно.. .не бих платила тези пари. Пък както сме с 2 деца, цената е космическа...

# 2 238
Ако има нещо което ме дразни в този хотел, освен безумните цени, са т.нар "безплатни вечери". Тя цената в тавана, те безплатна вечеря ще ми дават...Confused
Инак хотела е хубав, спор няма. ама ходя само служебно.. .не бих платила тези пари. Пък както сме с 2 деца, цената е космическа...

А препоръки за конкретен хотел, който на Вас ви допада? А иначе е ясно, че нищо безплатно няма на този свят.

Ние ходим само тук
https://www.airbnb.com/rooms/16389288?guests=1&adults=1
Децата ни пораснаха и цените станаха безбожни.
Този апартамент е на 5 мин от лифта и на 10 от центъра, кухня оборудвана ,паркинг също ,какво повече може да иска човек

Искам някой да ми готви  - за мен думата 'почивка' автоматично изключва пазаруване и готвене. Иначе ние също ползваме апартаменти под наем, но при друг вид престой. Специално за Банско искам да има осигурено ядене и басейн за детето.

# 2 239
  • София
Ами аз съм писала назад по темата кой и какъв хотел бих предпочела....
Но не ми се пише много, не за друго, а защото след последното ни ходене сега за Нова Година наехме апартамент там, аз леко ще бягам вече от Банско...честно... бях им фен...ама курота е съсипан Confused
налага ми се дори на мен да го призная...
Навалица, безумни опашки на лифта , липса на място за паркиране, обикалях 2 часа да намеря банкомат Grinning Бутаница на Бъндерица. Нахални ски учители и какво .... децата стояха на опашка за детския лифт през повечето време от платения ски учител.... Grinning До Бъндерица да стигнеш с кола няма начин, едва ли не.. задръстване и ням паркинг
Кръчмите с космически цени... само чужденци... някак българите ги няма...
Целия град мирише на чад от печки и камини.... хубавия въздух е химера... то не е почивка това, ни ски да караш
Инак за хотели вече писах ( много зависи какво търсите, дали ще карате ски, дали ще сте  с деца, дали отивате и искате близост до Центъра за разходки и кръчми... ама много зависи )
Инак: Астера за близост до лифта и басейни за деца ( имат HB ..... прилични са храненията , но май и там повишиха цените вече)
Зара, Белведере и подобни -за по бюджетен вариант
Гардения -за близо до града и приличен ол инклузив
Маун Вю Лодж -само за наем на оборудван апартамент,  който е в града
И други и други .....
Ако са ви важни басейните по - добре с.Баня ...

# 2 240
Yangdze, мерси за мнението. Ще погледна и с. Баня, макар че ние сме без кола и не знам дали е най-удачният вариант. За лятото става въпрос и съм с дете на почти 7 години.

# 2 241
  • София
Yangdze, мерси за мнението. Ще погледна и с. Баня, макар че ние сме без кола и не знам дали е най-удачният вариант. За лятото става въпрос и съм с дете на почти 7 години.

вижте и в Добриноще. Хотелчето в което ходим ние се казва Македонска кръчма. Много е хубаво. От 5-6г. ходим на всеки 14фев. там с децата и сме супер доволни.

# 2 242
В Лъки вътрешният басейн нали е топъл? Запазила съм за там, но се притеснявам за малката дали ще й е добре водата.

# 2 243
  • до най-прекрасния мъж
В Лъки вътрешният басейн нали е топъл? Запазила съм за там, но се притеснявам за малката дали ще й е добре водата.
Топъл е - 32-33 градуса. Лъки е добре поддържан и менажиран хотел и всичко е на ниво. Жалко, че цените станаха доста високи и не можем да си го позволим вече. Иначе, почивала съм всяка година там от откриването му до 2011 г., дори и по два пъти в годината. Всичко беше супер, а от тогава много нови неща има - външен басейн /сезонен/, детска площадка, ново СПА, италиански ресторант. По онова време беше един от малкото с много добра заетост дори и лятото.

# 2 244
  • София

Аааа, ако сте без кола, тогава търсете близост до Центъра , това ми е съвета.... Дет се вика, автогарата да е близо и Центъра за разходки с детето, заведение или аптека дето има една дума , ако  се наложи нещо
Гранд Хотел Банско ( мисля имат оферти понякога изгодни...че даже и в колективното пазаруване май )
Не за друго , а защото е близо до Автогарата им и не е далеч от Центъра ( нека и другите кажат дали е така, че ние все сме с колата)
Другото е Гардения, пак казвам, с прилични хранения, ама и те нямат външен басейн доклолкото знам
Ако търсите външен летен басейн.... мисля че е сложно в Банско с това...все пак си е планина, и едва ли става много за къпане дори лятото за малко детет имам предвид
Тогава май с.Баня и хубавите им минерални басейни ... но нека и другите кажат, че ние все сме с кола и все зимата за ски...

# 2 245
В с. Баня има хотели, който предлагат шатъл до Банско, но трябва предварително да се пита дали тази услуга е валидна през летния сезон. Със сигурност такъв се предлага в Аквилон Резиденс & Спа.

# 2 246
Разбира се, че нищо безплатно няма Simple Smile
Такава им е офертата..., написах ориентиранъчни цени на Нединка, защото знам, че е сама с дете от постове предишни години. А Кемпински, който й препоръчваха, е много скъп хотел.
Когато е за няколко дни и не е в сезон, цените горе-долу стават, още веднъж повтарям, че храната е чудесна, ще бъдат обжрижени, детето ще има къде да играе...
Иначе като бюджетен вариант препоръчвам Кадева къща. Домашна храна, малко дворче, чудесни пакетни цени лятото!

# 2 247
Здравейте, в момента съм в Банско, и бих искала да попитам, дали знаете магазин за ски втора ръка. Интересуват ме щеки само да купя, но никъде в интернет не намирам информация.

# 2 248
  • Burgas, Bulgaria
Бих препоръчала Спа Катарино Разлог,но не е точно в града.

# 2 249
Има ли сладкарница в Банско или в близост, където да мога да поръчам торта?

Общи условия

Активация на акаунт