Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 852
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен Party

Честит Имен Ден на патерица на всички именици,да сте живи и здрави и много щастие ви пожелавам  bouquet

Честита Сиана на Менинант и Стефания на Зазка    bouquet

Тихичко Честито на Пилето и на Грейс   bouquet

Аничка ,всичко е минало .Ако трябва отиди да ти леят куршум  Hug Hug Hug

Късмет на всички ,момичета.Дано скоро се преместите в отчетени ,вярвам го  Heart Eyes

Ето ви малко син прашец за отскок babydust7 babydust7 babydust7

# 706
Ох,Аника ooooh! ooooh! ooooh!-ужас- и аз изтръпнах-важно е че с бебко сте добре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Issi- а ти как си, Hug
Плодче-как прекара празника Heart Eyes
До после от мен

# 707
 newsm79 newsm79

Цопвам се под прашеца на Иси, макар че не засичам ову този месец. Поне за следващия да има...  Laughing

Аничка опитай да не мислиш за случката, за да не се разстройваш още повече. Нека мъжо се заеме. Големи идиоти има в тази държава!  #2gunfire

Приятен уикенд на всички!  smile3525

# 708
  • Сфия
Здравейте, момичета Hug
На именниците от вчера-Честитоо!
На 2-те нови мамчета-Менинант и Зазка също честито! Голееми да ви пораснат, момичета ,бебоците и мнооого да ви радват! Да са ви много здравички!
Аника, сигурно аз, ако бях на мястото на мъжа ти, като е разбрал какво ти се е случило и при мисълта какво е можело да стане....сигурно щеше да ми се иска да го намеря тоя гаден, мазен, див селянин и да му заколя псето, а него да го увеся с главата на долу на някой клон и да му пусна цяла глутница разярени псета, след това да седна от страни и да му гледам сеира! Направо побеснях!!!! bash #Sniper Rage
Кафенце, дано да са бременни тия хормони! Praynig
Близначе, хм, ти кога не чакаш?! Нещо ме съмняваш с тая бира newsm78
V_K, често се получава тук някой да изкара + тестче в месец, в който е нямал надежди. Ти продалжавай да си нямаш, пък дано не се появи вещицата на 9-ти. Изненадата ще бъде толкова силна тогава, радостта също Naughty Praynig

# 709
Аника, дано да си по-добре след ужасната случка Hug Като разказах на приятеля си за случая и тои реагира точно като marrdata #2gunfire Как може да има такива хора, направо не знам.

# 710
Честита Сиана на Менинант и Стефания на Зазка     bouquet
FIREGIRL айде покажи го най-после положителното тестче че темата свършва.... Wink Praynig Hug
АНИКА много гадно преживяване и ние имахме подбно преди години и то с детето ...ужас!иди си лей куршум и подай жалба!
marrdata нищо съмнително няма -аз НЕ чакама чак след около две седмици към 18-20-ти  и е мнооого рано за ткива симптоми за жалост...пък и с тези редки секс правения  не знам как ще стане-пролетта е сезон в който работата е много и моя мъж често ще отсъства... Whistling
Rossella как така мислиш че няма ову?ти какъв метод ползваш?
РЕНДЕНЦЕ какво стана с твоя цикъл?ще ходиш ли на лекар?аз с нетърпение чакам да пусна моята микробиология в понеделник и да изясня някои неща с гинеколожката че пак имам болки в корема и то ниско долу което много ама много ме притеснява.... ooooh!
V_K много добре те разбирам защото и аз нещо поизгубих надеждата за този месец... Whistling Tiredза първи път съм толкова убедена че изтървахме овуто....някаква интуиция просто!здраве да е!
Мози тук не е страшно !даже е много приятно!дано скоро се похвалиш и после право към отчетните с някои от нас направо Wink Hug
ПОСПАЛАНЧО ти как си?

# 711
Здравейте момичета,
Честито на Менинант и Зазка, за слънцата им.
Роселка Hug
Аника, много неприятно изживяване, Hug Hug дано всичко да е наред и стреса да не ти се отрази.Аз също имам куче, което е много глезено и обичливо и никой не е нападанало, но никога не го водя без повод, пускам го само на вилата да тича, защото все пак е животно и никога не сме сигурни как ще реагира.
Стискам палци на всички нечакащи.

# 712
  • Сфия
Близначе, дано те излъже и теб интуицията ти Peace А за болките, които видимо ти се появяват във втората половина на месеца, мисля, че може и да са във връзка с бебчо, защото при мен имат връзка, със сигурност...
Firegirl, кога се очкава да правиш тестче?

# 713
  • Варна
Кафенце, стискам палчета това да са бременни хормони.  Praynig Praynig Praynig

Аничка, ужасно неприятна случка. Hug Надявам се, че вече сте по-добре с бебчо.  Hug

Форест, честити нови придобивки!  Hug

Честити бебчете на двете мамчета! Hug Hug  bouquet  bouquet

Аз днес до обяд бях на тръстиката  1ironing wash hang clean clean, а следобед се отдадох на разкрасителни процедури, че моята половинка утре е рожденник.

# 714
Близначе, меря базална температура, но нещо не се покачва...  newsm78 Нормално е все още да ми се наместват хормоните след лекарството, които пих два месеца.  Tired

Хайде, момичета. Темата приключва, а никой не прави тестче. smile3506

Ние тази вечер ще купонясваме. Пожелавам хубава вечер и на вас!  Hug

# 715
 Rossella графика правиш ли ?много искам да видя....че полудявам и аз вече с тая температура....засега моята тръгна уж нагоре ама не знам.....
http://www.babyplan.ru/diary-ето за който иска да хвърли едно око-мнения приемам всякакви!
toni_St   така ти завиждам за разкрасяването...и аз скоро ще имам повод обаче направо не знам какво да променя че много да се захаресам....май май цвета на косата...
 marrdata какво да ти кажа -и кръста взе да ме наболява и корема го усещам че пак като миналия път взе да ме наболява...вече не знам какво да мисля ..ако не беше толкова рано до цикъл щях да се усъмня но не е!интересното е че този корем така взе да се обажда от към 3 цикъла насам... newsm78и страшно се притеснявам да не е миома....луда работа..На тебе цикъла дойде ли ти вече????.
Firegirl ще ни простиш че така подпитваме ама нали чакаме положително тестче с такова нетърпение всички...пък е темата е към своя край ....наистина много силно стискам палци  Praynig Hug

# 716
Благодаря, момичета за съчувствието и съветите.  Hug Аз много обичам животинки, имаме си и куче - кокерче  Heart Eyes та животинката не е виновна, то си е животно, а и имайки впредвид колко жесток стопанин има и какъв живот води милото с тези боеве, нормално е да е злобно животинчето, но собственикът е за бой определено Close както и да е...мъжът ми е говорил с него, уж културно се разбрали да няма повече такива инциденти, а да повдигам обвинение няма смисъл, я някой ми обърне внимание, я не, само ще троша нерви, а и де факто нямам телесни повреди. Здраве да е и с толкова само да сме се разминали! Praynig Hug
Близначе, иска ми да си вляза аз в моя профил на бейбиплан, а не ми показва твоя, а долу в подписа ти, като кликна на бейбиплан ми показва бг мамма newsm78 нещо не е както трябва, пак си копирай линка Hug в бейбиплан просто копираш това, което ти изкарва като линк, не в падащото меню на експлоръра, а в текста над табличката има един линк, който завършва с = и един код ти, него трабва да копнеш Peace Hug
Огън момичеее, идвай на отчет, че сърце юнашко не трае  Whistling Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 717
Близначе, няма нищо за показване. Температурата ми варира между 36.4 и 36.5 градуса.  БТ скочи само еднократно до 36.9 и после пак надолу...
Четох някъде, че при наличие на повече от един фоликул, БТ е по-странна, но не смея да се надявам. Аз успях да отворя твоята графика като копирах линка от подписа ти на нов прозорец в браузера и  ми изглежда добре до тук. Продължавай да мериш.  Peace

ПП: Ето, това е твоят линк: http://www.babyplan.ru/profile/112686

Аничка грабвам от прашеца Simple Smile

# 718
Привет сладурки!  Grinning Благодаря на всички ви за стиснатите палци за прегледа ми в петък.  Hug Hug Hug  Док ме гледа през корема на видеозон и каза, че всичко е нормално, интересното е , че не ми каза да вижда миома. А януари месец като ходих на преглед при друг гинеколог ми каза, че вижда малка миома  newsm78 Аз забравих и да питам за нея де  Rolling Eyes Понеже имам нередовен Ц ми каза да започна да меря БТ, та от днес започнах и ще си водя графика в зачатие. Гледам, че повече от вас там имат, а в baby plan май няма да се оправя, защото е на руски.  Whistling Предписа на мен и на половинчо витамини по схема и нещото, което ме смайва е, че трябва да пия вит. А и Е от 14 до 28-я ден. А аз знам, че не трябва да се приема вит. А под каквато и да е форма, даже и в крем при бременност.  #Crazy newsm78 Другите витамини за мен са ФК всеки ден, вит. Б комплекс и вит. Ц от 1 до 16-ти ден. Вие приемате ли някакви витамини по схема и какви?  Thinking Толкова за мен  Heart Eyes
Аника, като прочетох случаката с кучето направо настрахнах  ooooh! За безотговорността на стопанина не искам да коментирам, но се надявам ти да си се успокоила и както и другите са те посъветвали - ако искаш си лей куршум. Стресът си е стрес, дано и бебчо вече да се е успокоил  Hug
Грейс, тихичко честито   bouquet
Мози, добре дошла и дано скоро си към отчетните! Party
Честито на двете мами за девойките! Да са здравички и много да ви радват!
Стискам палци за нечакащите и успех, на всички, които като мен ще се борят и този месец!  Flowers Four Leaf Clover

# 719
Rossella много благодаря за мнението и помоща!а при теб дано на истина да е наличие на още един фоликул! HugНе знам защо така -явно съм много чувствителна но вия ли сутрин ниска стойност...напрово ми се разваля настроението ....сега докато свикна кога се вдига -дали ще се вдигне... ooooh!Между другото като погледнах линийката ти долу ми заприлича на линийка на близнаци и понеже набързо с мишката превъртях -си викам-"кой е с близнаците във темичката"? Joy Joy Joyдано да стане вярна "грешката"!
АНИКА тя РОСЕЛКА ми помогна и го копира в нейното поле но ето го пак-
http://www.babyplan.ru/profile/112686-до тук наистина е добре и според мен но в кой ден може да е овуто-като че ли 11-тия? newsm78
Shana успех с воденето на графики !!в този руски сайт въобще не трудно така че пробвай особено ако имаш гугъл преводач за да ти е още по-лесно но така или иначе изисква една регистрация и след това вече си имаш стреничка на която много хубаво се показват всички бележки през целия месец както и много други графика за сравнение-та лично на мен руския повече ми допада....

Общи условия

Активация на акаунт