Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 857
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Честит имен ден на всички празнуващи момичета !!! Бъдете здрави и много щастливи. Дано съвсем скоро чичко Щъркел почука на вратата ви и донесе  EFPPraynig

# 676
  • Варна
Плодче, Форест, честит имен ден! Да сте живи и здрави и много щастиви!

Криси, съжалявам за лелката.  Hug

Красиалекс, Симонка, РенкаHug Hug Hug

# 677
Здравейте от мееен... Идвам да донеса една щъркелова новина (надявам се да не ми се разсърдят), открадната от друг подфорум:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green НАПИСАНОТО ПО - ДОЛУ НЕ Е ОТ СОБСТВЕНИКА НА ТОЯ ПРОФИЛ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА ОТ БРАДАТИЯ ЩЪРКЕЛ- ТАТКОТО
ТАЗИ СУТРИН В 9,30 ZAZKA СЕ СДОБИ СЪС СТЕФАНИЯ,  3 200 ГР. 52 СМ. СНИМКА ТУКhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=2021831708114&set=a.1 … ype=1&theater
  .....    Mr. Green БРАДАТИЯ ЩЪРКЕЛ- ТАТКОТО.
Честито на щастливите родители !
ПП: И понеже продължавам да шпионирам чуждите темички ще ви съобщя още една щъркелова вест:
... ДА Е ЧЕСТИТО БЕБЕТО СИАНА НА МАМА MENYANTHE! ГОСПОЖИЦАТА Е РОДЕНА В 12.51ЧАСА, 3.420КГ И Е 51 СМ. ...
Жива и здрава да е малката Сиана, а на мама много бързо възстановяване !

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 18:58 от Sunny 777

# 678
Плодче, Форест, честит имен ден .Да ви е живо и здраво името и с много неща да се преборвате в живота/без змейове/!!!
Честито на щастливите родители на двете бебчета, много да ви радват!!!!

# 679
  • София
Честити госпожици Сиана и Стефания, да са живи и здрави и много много щастливи те и техните семейства!!! На страхотен ден се родиха, освен всичко!!!

# 680
  • до едно тепе
Честити бебчета на двете мами.Да са живи и здрави smile3525
Плодче Честит Имен Ден! Много здраве ти желая и догодина на Гергьовден да гушкаш своето бебче,а защо не и две!
Ехо и на теб желая много здраве и незабравима среща скоро.
Лека и бебеносна вечер момичета
 fingerscrossed на нуждаещите се

# 681
БЛИЗНАЧЕ  аз още не смея да ръся мила нали още на преглед не съм ходила и не съм си видяла  Heart та от суеверие или лек страх де!
Kali tod как са спрени аз съвсем скоро бях купувала за малката,че на тез новите хич им нямам доверия.От аптеката си го купих!
ЕлБиЕн как сте,как е малкия Коко свикнахте ли вече?

# 682
Честит имен ден на двете ни Герганчета - за Ехо newsm51 и за Плодченцето smile3525

Честити принцеси на мама zazka и мама menyanthe! Да им растат здрави и щастливи!!!!  Grinning

ЕлБи, сигурно си пропуснала въпроса ми, но аз нахално ще го задам отново  Mr. Green Кога да очакваме снимки на Коко?  Grinning

Аз вече съм кълбо от нерви и хормони и направо не мога да се понасям  Blush. Вчера се разсърдих на свеки, днес ред беше на свекъра - рев, сълзи, тръшкане, хвърляне на (празни пластмасови) бутилки от моя страна... Кой знае какво си казват горките хорица... "Леле, какво чудовище си е взел тоз нашият син"  Crazy Или може би вече 10 дни гостуване ни(ми) дойде в повече. Утре-вдругиден вече се прибираме в Сф, че да не ми гледат хормоналните магарии хората  Crossing Arms
А след скендъла така си изхаках инжекцията в корема, че шурна кръв и се върна в спринцовката с лекарството, та се наложи да я изхвърля  Crossing Arms
Оф, мразя се, значи!  Tired

# 683
Кафенце, няма по-уютно местенце от къщи. Връщайте се и се успокой. Някакви симптоми при теб? Притесняваш се от чакането ли?

# 684
момичета как сте тази вечер?
КАФЕНЦЕ гледат хормони хвърчат като светкавици...дано са бремелински хормони все пак тогава всичко после ще бъде обяснено и простено....и вярно -някакви бремелински симптоми имаш ли?
КЪДЕ са НЕ чакащите момичета...темата е към своя край ..не може да завърши без поне още един положителен тест Praynig
Аз пък днес вече с тая бира се олях-стоях като препарирана  на масата на една дюнерджийница но бяхме само с детето и си взехме хамбургери а на мен ми се пие бира......две не виждам -обаче такъв срам да си купя и да я люсна по обяд там на пъпа на града и то само в компанията на детето...въртях се въртях се -ей на-накрая взех че се престраших...сега съм доволна -никой не ме видя от познатите ..ама по едно време вече толкова много ми се пиеше че спря да ми пука!
jiorjita на мен пък какво ми се видя че ръсиш онзи ден...нещо съм се объркала явно!карай и без товма скоро ще ръсиш усилено... Wink
в момента ми е мног скучно момичета !!!имахме покана от един малък именник но ставаше въпрос да се ходи в тяхното село а днес просто няма кой да ме закара...мъжо няма да го има около 5дни !по въпроса за бебеправенето-май около предполагаемата овулация каквото направихме направихме за тоя цикъл! Rolling Eyes

# 685
Честит Имен Ден,Герчовци-да сте живи и здрави и безкрайно обичани!  bouquet  bouquet

На щастливите мами-да са живи и здрави малките дами и много да ги радват! Hug Hug
Кафенце Praynig Praynig Praynig-толкова много се надявам тази хормонална буря да е предвестник на няма да го кажа,за да не разваля вълшебството Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
За всички стари и нови муцунки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 686
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания Hug Hug Hug Бъдете здрави и дано всяка една от нас мноооого скоро види така жадуваните две черти Praynig Praynig Praynig Praynig

Честити бебчета Сиана и Стефания на щастливите мами MENYANTHE и Зазка!   bouquet  bouquet Да са живи и здрави малките съкровища и да са много послушни! Hug Hug

# 687
  • Варна
Kali tod как са спрени аз съвсем скоро бях купувала за малката,че на тез новите хич им нямам доверия.От аптеката си го купих!

Да,съвсем сериозно!В "Марешки" питах...Обясних и за какво ми е.Жената ми каза,че вече са забранени и няма представа с какво могат да се заменят,но ме посъветва да пробвам в някоя малка,селска аптека,където може да са им останали от предишни зареждания.Къде обаче във Варна да я търся тази малка аптека се чудя...
Ти явно си попаднала на аптека,където имат от преди.А за какво да ти казват,че вече са забранени - нали трябва да си продадат стоката!
Лека и бебеносна нощ на всички! luvbed

# 688
  • Габрово
Честито на всички именници празнували вчера   bouquet.

Честита Сиана на Менинант и трета рожба Стефания на Зазка       bouquet  bouquet  bouquet:.Да са много здрави.

Кафенце, още малко остана. А, пък аз напоследък съм такава емоционална хала и по не-хормонални причини  Mr. Green.

Криси Hug.  

Кали_тод, мисля че трудно ще намериш живачен термометър в аптека. Питай родителите си или баби, ако имат от преди години. Аз "приватизирах" на нашите живачния  Mr. Green.

ЕлБиЕн, как сте с Кокича? Нищо не казваш/показваш  Whistling.

Честито на Пилето и тихичко на Грейс. Всичко най-хубаво.

В момента най-голямата ми радост е, че напече  Grinning. Изгнихме с тези дъждове  Crossing Arms.

# 689
Добро утро

Желая ви много хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт