Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Айде да са ни живи и здрави новите бебчета! На мамите бързо възстановяване!

# 181
Еха, имаме си нови бебчета:)

Честити бебоци на Клю, Нелили и Габаритка! Много здраве и усмивки!

Menyanthe, стискам палци:)

За секса, доскоро се въздържахме, въпреки желанието, но сега вече в деветия месец мисля, че скоро ще се случи:)

Аз ананас не обичам, но една приятелка ми каза, че консумацията на голямо количество фурми в деветия месец, водело до леко и бързо раждане, който иска може да опита:) За съжаление на мен са ми забранени всякакви суше ни плодове. Затова започвам с арниката.

Лек ден от мен

# 182
Джей ще ме умориш  Mr. Green Отивай да ядеш ананас и да правиш секс, че тая Вики яко се е заинатила Mr. Green
Ами аз кат' ти казах да ми пратиш твоята нощница ...  Whistling
Секс, мекс, ананаси, бира, стълби, чистене не знам с какво да я накарам да излезе вече.  Rolling Eyes
А арниката за какво е пиете, че не съм в час ?  Thinking

Честита ти дъщеричка Габаритке.   bouquet
Да е жива и здрава и много послушна.  Hug

# 183
Да си живи и здрави бебенцата,а мамите бързо възстановяване.
Аз имам предложение-всички показаха толкова сладки дрешки за изписването а досега никоя освен DRUzi не показа снимка от самото изписване.
И затова си мисля че ще бъде много хубаво да качите снимки в общият албум.Лек ден на всички

# 184
Честито на всички родили.Имам един въпрос за предстоящото кърмене-с първото дете кърмих 3 месеца ,като с едната гърда само два месеца,просто спря млякото смали се и след месец и другата.Сега като се гледам май положението ще стане същото,защото пак е по-малка на размер и като стисна леко зърното излиза по-трудно коластра отколкото на по-голямата.Та въпроса ми е -мога ли да предотвратя евентуално спиране на кърмата от тази гърда.

# 185
  • До морето :)
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ГАБАРИТКА! МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!   bouquet
jenajena, какво горе-долу е сцената, че да не изтърва аз нещо пак. Каквато съм заблеосана  Rolling Eyes
Утре ще дават последния епизод на Забранена любов Фенките да го гледате, ей!  Laughing Аз май всички сериали ще изгледам преди да родя! И Вампирски дневници свършват тогава  Crazy
За секса - какво беше това животно?!?!?! Снощи се чудехме с ММ дали ще помним как се прави. От 4 месеца е мираж, не че преди това беше кой знае какво. Аз притеснена, а той 100 пъти повече от мен  Laughing Ще се чака явно до след като родя. Само ще трябва да направя едната стая специално за секс, че ММ няма да иска пред детето  Joy
За коластрата - да попитам в началото ми беше една прозрачна, а сега като се стисна излиза и нещо жълтеникаво смесено с прозрачно. Нормално ли е това?  newsm78

# 186
Малеееееееееее, освен дъждът и бебоците са наваляли докато отида на лекар и да се върна Simple Smile

Честито на НЕЛЛИ и на Габаритка! Да са ви живи и здрави момите Simple Smile

Аз съм с някакво мъгляво разкритийце 1см и мека шийка - било добър статус. Абсурд да родя аз до термин. Не ме боля мен прегледа, супер съм доволна от доки Simple Smile Казаха да почвам да качвам стълби и да масажирам гърдите, че да предизвикам контракции де....
А за секса, продължаваме си ние, сега ни се е паднало явно. Хич не ми пречи на мен. Гери, може нещо в началото да ти е некомфортно, ама то като се отпуснеш.... и после знаеш Simple Smile А и верно, не може да боли повече от раждането Simple Smile

# 187
Нелка ще го гледаме последния епизод - аз се оказа че поне 4 - 5 сериала, изгледах през тези 9 месеца - ама все изпусках последните епизоди да му се незнае...

ЩЪРКЕЛОВА НОВИНАААА  stork-girl

ДА Е ЧЕСТИТО БЕБЕТО СИАНА НА МАМА MENYANTHE! ГОСПОЖИЦАТА Е РОДЕНА В 12.51ЧАСА, 3.420КГ И Е 51 СМ.
НЕКА БЪДЕ МНОГО, МНОГО ЗДРАВА И С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА МАЛКАТА СИАНА, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  newsm51 newsm51 newsm51

# 188
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА MENYANTHE! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 189
Честита дъщеричка на Menyanthe! Да им е жива и здрава!

# 190
Леле колко нови бебчета, да са ви живи и здрави. Аз тези дни съм с доста силни контракции - кного кофти, дано госпожицата не реши  да илиза по-рано от предвиденото. От дмес се водя в болница. Успех на всички.

# 191
Ето я и моята щъркелова новина. Днес в 11.45 се е родила Деница - 3200, 48 см, секцио. Щастливата майка е mightybabka Simple Smile

И да не ми е само щъркелов поста - ходих на док днес да ми взима секрет, видя ме за разкритие - нямам. Но шийката е скъсена много, главата на бебето е ниско долу, каза че я напипва с пръсти и вероятно термин няма да дочакам.. та сега шаш и паника, мятам се да правя ДДС, че много ме гложди това с работата.

# 192
ЧЕСТИТА ДЕНИЦА-ЗВЕЗДИЦА НА mightybabka! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА
Ох, колко хубави новини днес! Браво, браво! Само така! Лавината май започна  Party

# 193
Да е жива и здрава Деничка на мама Mightybabka! Ама какви манекенки се раждат, браво, браво!!!

Жени, стига с тая работа бе, душко, дойде време да раждаш, ти пак с това ДДС...  hahaha

Днес си имаме бебешка лавина!!! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Зу, ти къде се покри, то днес е сряда, вярно, да не си на срещата отишла в ОКБ???  newsm78

# 194
Истинска бебешка лавина! Красота! Да са живи и здрави Неллили, Клю, Габаритка, МайтиБабка, Менианти и техните бебчета!!!! Много радост и щастие за всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт