Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
честит Мартин  на Клю..да е жив и здравичък!!!
Честита Еленка  и на Нелили мн да щастлива жива и здрава...
Успех на всичко запътили се към срещата с бебовците....  Hug
честито и на габритка.......Simple Smile))

# 166
  • София
   Еха...пускам PC -то и какво да видя- страхотни новини!!!
Честито адашче на Клюкарката!!!Да им е живо и здраво! smile3525
 Малко мами си раждат точно на термина- браво на нея, отличничка! Peace
 Честита дъщеричка на Нели!!!Много да ги радва!!!
 newsm51
 Стискам палци и на мамата, която май е тръгнала към болницата!
 Дано от тук нататък всеки ден да изпълваме темичката с нашите прекрасни бебебца, докато и последната ни " май-ка" стане майка Grinning Grinning Grinning

# 167
  • София
  Честита Андреа и на Габаритка!!!  bouquet
 След тези новини не ми се похваща ежедневната ми работа- някак ми се вижда много "дребничко " да пазарувам и да чистя, когато толкова майчета раждат Laughing Laughing Laughing
  Накрая и аз да се похваля- днес, в'' Столичани в повече" ще участва в една сцена малкото ми синче Криско Laughing Много се гордея с него!!!
 Приятен ден на всички!

# 168
Габаритка,честита ти радост!

# 169
Честити да са малките принцеси Елена и Андреа на гордите им мами Нелли newsm51 и Габаритка  newsm51 ! Да са живи и здрави и да носят само радост!

# 170
Еха, какво затишие имаше вчера, а днес заедно с дъжда валят и бебета! Simple Smile
Честито на klukarkata, nellyli i gabaritka! Да са ви живи и здрави бебенцата и да ви носят много щастие!  bouquet
Menyanthe, на теб успех, стискаме палци всичко да мине добре и да чуем днес още една щъркелова вест Simple Smile

Момичета, искам да ви питам вие пиете ли още витамините за бременни или ги спряхте в 9 месец?В тях има магнезий и се питах дали да продължавам да ги пия, че и без друго съм на магнезий от декември и организмът ми е пренаситен с него.

# 171
Ехаааааааааа че новинкиии Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Клю честит син Мартин! Нелили, честита госпожица и на тебе с хубавото име Елена! Честита госпожица и на тебе Габаритка!!! Да са ви живи и здрави дечицата мамчета! Много да ви слушкат, да папкат, да растат в хармония и любов!!!!

С тоя секс ... ох, трудна задачка... страх ме е, ще боли ли??  newsm78

Хайде мамчета, успех на вас, които ви предстои срещата с бебчетата, да мине всичко по план, да бъде бързо, лесно и качествено!  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Относно витамините: ми аз ги взимам когато се сетя, оф ще взема да спра и тях... то вярно че има и в тях магнезий...  Crossing Arms

# 172
  • Стара Загора
За секса мълча като пукал...мираж е при нас от началото на бременността та до сега Twisted Evil

Честита дъщеричка Андреа на Габаритка   bouquet

# 173
Честита дъщеричка Андреа на gabaritka !

# 174
Честито на мама Неллили и мама Габаритка! Да са ви живи и здрави бебенцата,да ви слушкат много и да папкат Simple Smile   bouquet  А на майчетата бързо възстановяване Simple Smile А сега гледам че коментирате секса Mr. Green та да ви питам вече родилите--кога може да се прави секс ?след 40-тия ден ли?

# 175
С тоя секс ... ох, трудна задачка... страх ме е, ще боли ли??  newsm78

И да боли, колко да боли, няма да е като раждането  Joy hahaha Joy. Всъщност не знам и ние сме на диета, не помня от кога  Rolling Eyes.

Хера дойде ли си Слави? Как са двамата с бонбон Борис? Имали ревност или не можеш, да го откъснеш от креватчето?

# 176
  • София
Клю, да ти е честит Мартин! Да расте здрав и силен и много да ви радва!
Ти от притеснение да не те върнат в Лабиринт, взе че роди...  Joy

Нелили, честита принцеса Елена! Да расте здрава и красива и да покорява сърцата!

Габаритка, честита ти госпожица Андреа! Да е много здрава и послушна, за радост на мама и татко!

На вссички мами бързо възстановяване, а на menyanthe и зайче стиснати палци всичко да мине бързо и безболезнено!  Hug

# 177
  • София
Честити бебета на klukarkata, nellyli и gabaritka! Много да са здрави и щастливи!
klu браво на теб, успя да родиш на термина

Menyanthe, успех и стискаме палци

jenajena довечера непременно ще гледаме филма, от всички БГ сериали ми е любим

spasdidi браво, че ходиш още на йога; аз вече се отказах и не съм ходила от 2 седмици, много се изморявам и ме стягаше корема

# 178
  • Стара Загора
Хера дойде ли си Слави? Как са двамата с бонбон Борис? Имали ревност или не можеш, да го откъснеш от креватчето?
Няма го още баткото. Майка ми се затръшка , че утре сержа е наряд и какво ще правя с двамата сама..сякаш това ще е последния наряд на баща им Crossing Arms АМа хич вече не ми се спори...то аз само с домашните споря бе...все съм в някаква борба...баси Twisted Evil Сега в петък камъни да падат го вземам. Сержът пък се ядоса защото му беше обещал да го вземе а сега излезе все едно го лъжем Tired Ядосах се пак Twisted Evil Баси Борис на 1 месец ще стане и неможе да види брат си.

# 179
Нелили, честита принцеса Елена!
Габаритка, честита ти госпожица Андреа!

На всички мами бързо възстановяване, а на menyanthe и зайче стискам палци!!!

Общи условия

Активация на акаунт