Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 907
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
честит юнак на Клю,да расте здрав и много щастлив   bouquet

аз съм готова за болницата,сега тръгвам да ни оформят документите и да ми направят пробите за упойката,после ще си дойда само за душче и обратно там да си чакаме редът за утре,ако ми кажат кога ще е секциото ще Ви пиша,ако ли не Гери С. ще каже кога къде какво  Peace

благодаря Ви за куража,ще Ви чакам всички варненки както сме се разбрали.И като гледам все по вода ще ни върви следващите дни с тия порои пфф,ама здраве да е.До после  Hug

честита Елена на Нелили,да расте здрава и безгрижна за радост на мама тате и бати     bouquet

# 151
Ехааа, Чесита Елена на Нели, и Мартин на Клюкарката!   bouquet  bouquet  bouquet

ДА са живи и здрави бебоците и на май-ките бързо възставоняване  Hug

Аз също бях взела за болницата памперси на ДМ, че и мокри кърпички на ДМ, козметиката също ми е от тяхната био-серия..., но сега си минах на Памперс, не, че имах оплаквания от другите, но.... май е въпрос на навик...

# 152
Честито момченце на Клюкарката! Да и е жив и здрав момъка! smile3525 smile3525

Честита госпожица на мама Нелли! Да и е жива и здрава , много да ги радва малката принцеса!
newsm51

# 153
Честита хубава ЕЛЕНА на Нелли!!!Да е жива ,здрава и красива,а на мама бързо възстановяване  newsm51

Ех,че хубави новини тази сутрин на пук на гадното време  smile3502

# 154
  • Сливен
Добро утро и от мен Simple Smile

Честито момченце на мама Клю - Мартин...Simple Smile Да е жив и здрав малкия Simple Smile

Честита госпожица на мама Nellyli - Елена... Да е здрава и щастлива малката принцеса... Simple Smile

А на вас майчета пожелавам бързо възстановяване и скоро да пишете Simple Smile

Късмет и на menyanthe... Стискаме ти палци Simple Smile
А на всички останали пожелавам хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 155
Охооо, какви хубави новини тази сутрин  newsm44
Честит син Мартин на Клю! Да е жив и здрав, много да радва мама, тате и батко!На мама бързо възстановяване  Hug
Честита дъщеричка на Нелли! Да расте здрава и хубава! Мама бързо да се възстановява  Hug
Стискам палци на menyanthe и зайче  Praynig успех  Hug

# 156
  • Стара Загора
Ехаааа добре дошла на Елена при нас  Hug
Бързо възстановяване на Нели  Heart Eyes

# 157
Джей, я устискай до утре! Нали искаше на 05.05 да родиш  Mr. Green Утре ще е деня, ще видиш  Grinning
Ха дано ! Чул те Господ  Praynig Praynig Praynig
Ама според док нямало индикации  Confused Ей ся тамън се връщам от преглед. Шийката е скъсена на 50 или 80% каза, пропуска два пръста, но това нищо не значело. Разкритието пак си е 1 см. Каза шийката е сакрализирана, не е центрирана, демек още е много назад.
Диаметър на главата около 9.5 каза, настръхнах направо.  Crazy Тегло между 3000 и 3300 гр. някъде.

Бахти и Гинипрала явно верно действа.  Mr. Green
Отделно от толкоз магнезий как не светнах не знам  Joy Joy Joy

Честита дъщеричка на Нели !   bouquet
Да е жива и здрава и да носи радост на семейството.  Hug Heart Eyes Hug

# 158
Честит син Мартин на Клюкарката! Да е жив и здрав!На мама бързо възстановяване !

Честита Елена на Нелли! Мама бързо да се възстановява !

menyanthe и зайче,стискам палци всичко да мине добре. Hug

# 159
  • Варна
Честита принцеса на Nellyli! Много се радвам, че всичко е минало нормално! Добре започва днешния ден, макар и дъждовен.

# 160
Клю,Нели,честити ви бебоци! Hug Hug Hug

Ей,че хубаво....

Аз да ви похваля моя мъж.Снощи заяви,че иска да присъства на раждането.Аз се опулих.Преди два месеца го питах,категорично отказа и от тогава никога не сме говорили за това.

Два месеца му е трябвало да премисли hahaha hahaha

# 161
  • Стара Загора
Джей ще ме умориш  Mr. Green Отивай да ядеш ананас и да правиш секс, че тая Вики яко се е заинатила Mr. Green

# 162
Здравейте, майчета  Hug

Влизам да се запиша и аз най-накрая в новата тема и едновременно с това да честитя на мамчетата, които вече гушкат своите бебета   bouquet Аз нямам много време да влизам и да чета, но предполагам, че е въпрос на добра организация, която с времето се надявам да постигнем  Simple Smile

Преди малко се чух с Миленка по телефона  Grinning И тя и бебчо са много добре. Тя звучеше много спокойна и доволна, че Марти вече е на бял свят и всичко е приключило нормално  Heart Eyes
Праща поздрави на всички ви и каза да ви предам, че комбинацията от секс и ананас помага  Mr. Green

Поли, Тедка днес си останахте само двечките в Лабиринт май  Hug

Иначе ние сме добре. Гледкаме се, учим се една друга. Снощи ни падна и пъпчето и вече ще сме по-спокойни при къпането. Все още чистим жълтеницата, но педиатъра каза, че е нормално заради ниския хемоглобин, който аз имам.

Сега ви оставям, сладурки и ви желая един спокоен и усмихнат ден, въпреки мрачното време  Hug

# 163
Здравейте,честито на родилите мами,да са им живи и здрави бебчетата:)
Моята принцеса Андреа се роди на 30.04 през нощта-3,300 кг и 51 см.
Родих нормално,малко ме поизмъчи,защото от сутринта на 30 съм в болницата а тя чак в 23:55 се роди.Вчера ни изписаха и още съм малко неориентирана и доста изморена.Ще пиша пак когато мога,за да кача и някоя снимчица.Лек ден на всички.

# 164
Честита дъщеричка Андреа на габаритка!!!Да е жива и здрава и много щастлива!!!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт