Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Честити Мартин на Клю!Да расте здрав и щастлив и много да радва мама и тати!

# 136
  • До морето :)
ЧЕСТИТ СИН НА КЛЮ! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ, А НА МАМА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet Hug

# 137
Миленка, да ви е жив и здрав Мартин Simple Smile Много целувки и поздрави Simple Smile  bouquet

# 138
Klu  честито ти момченце!  newsm44  smile3525

menyanthe Успех! Peace

# 139
menyanth, успех и от мен!  Grinning Дано всичко да мине по възможно най-лекия начин  Praynig
Джей, я устискай до утре! Нали искаше на 05.05 да родиш  Mr. Green Утре ще е деня, ще видиш  Grinning

# 140
Ей че хубаво така - да пуснеш компютъра сутринта и да видиш как гордия татко се хвали за детенцето си. Да ви е жив и здрав Мартин и да носи само радост  smile3525 !

menyanthe, стискам ти палци !

# 141
Честит син Мартин на Клю!!!Да е жив и здрав и много да радва мама и тати.Да е весел и жизнен като мама!!!  smile3525

Хи-хи...роди си точно на термина,а днес се гласеше да ходи в Лабиринт  Laughing

# 142
Добро утро:) записвам се в новата тема...Нелли благодаря за темата    bouquet и на Хера   bouquet Честито на мама Клю!Да е жив и здрав малкия юнак,много да радва мама и тати. Стискам палци  на Нелли днес и  на всички останали  Hug  bouquet

# 143
Честито бебче на Клю!!! Да сте живи и здрави да си го гледате с любов !!!

Това време хич не ми действа добре, незнам вие как сте?

# 144
Здравейте и от мен,
аз напоследък се позагубих, но с мъжо се метнахме на един ремонт, за щастие всичко приключи и сега само чакаме бебка.

Честито на всички родили мами!!! Да са им живи и здрави бебоците!

# 145
Честит син Мартин на Клю!, Да расте голям и здрав и палав!

Ей на, докато обсъдим филмите и взе, че роди. Значи трябва ПОВЕЧЕ секс - доооооооообре  newsm68 Нямам нищо против. Ама да взема да изчакам да минат празниците, че Скочев го няма тогава.

Снощи за първи път май усетих болките, за които се говори. То доста кофти се оказа, сякаш ме реже някой. Чак студена пот ме поизби, но не ми се стяга много корема. Значи малкия звяр си намества главата надолу вече, нали Simple Smile

Днес съм на ЖК, да видим какво ще каже доки и дали ще иска да ме гледа.

И аз искам да попитам (мисля, че къщичка беше питала по-напред)
След като стерилизираме шишета, биберони и частите на помпата, в книжката пише, че могат да стоят до 6ч в затворен стерилизатор без да им има нещо. Но остават капчици по тях. Какво трябва да се направи -  да се отвори капака да изсъхват? да се сложат на кърпа, но тогава не полепват ли пак нещица по тях? или да се избършат и приберат сухи? Да каже някой с опит как се действа. Предполагам, че когато вече се ползват постоянно шишета примерно е лесно, стерилизираш и пълниш вода примерно, но сега в началото не знам какво да ги правя. А и искам да знам, ако се наложи мъжът ми да носи в болницата помпата какво да я направи.
Мерси предварително!

# 146
Честит Мартин На Клю и таткото.Улучили сте точния момент-браво на вас.Роден на термин. Party

# 147
Херич, исках да те питам за памперсите на ДМ, нали такива носи в болница, доволна ли си? И аз такива си взех, но имам и някакви други тук, мога да взема тях.

# 148
  • Стара Загора
Херич, исках да те питам за памперсите на ДМ, нали такива носи в болница, доволна ли си? И аз такива си взех, но имам и някакви други тук, мога да взема тях.
Доволна съм много. Нямат алое, което за мен беше важно. Почти изразходвах един пакет Либеро и точно си мислех да ида да взема сега един голям от ДМ на бейбилов.

# 149
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ
ДНЕС СУТРИНТА В 9:03ч. НА БЯЛ СВЯТ СЕ Е ПОЯВИЛА ХУБАВАТА ЕЛЕНА НА МАМА NELLYLI. МАДАМАТА Е С МАНЕКЕНСКИ МЕРКИ 3.900кг. И 52см. ВСИЧКО Е МИНАЛО НОРМАЛНО!

Общи условия

Активация на акаунт