Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Ех, че хубаво Simple Smile Само каква бебешка лавина се е заформила  Mr. Green

Да са ви живи и здрави дечицата, мили майчета   bouquet Честито на Мушенце, Зайче, Дона Ани, Тандам, Амбера   bouquet Нека ме прощават тези, които пропускам  Hug

Аз днес имах едно ходене до болницата, за да ми свалят 4-те шевчета и едновременно с това да си оправя болничния, че бяха оплескали името на фирмата, в която работя  ooooh! Ама то като се сетя кога го диктувах на акушерката (по време на една контракция), съвсем нормално е жената да е чула вместо една буква друга  Blush

На всички мамчета, които са се запътили към болницата - успех, сладурки и мислете единствено и само за това, че съвсем скоро ще гушкате най-прекрасното за вас бебче на света  Hug  

# 346
честити новопоявили се бебчовци,живи и здравички,а на мамите бързо възстановяване...   bouquet   bouquet   bouquet
нелка,ще стискам аз до 10ти няма да се давам..Simple Smile)) макар че вече май нетърпението е голямо..  Party

# 347
nin4ето, д-р Георгиев каза че няма предпоставки за секцио, така че се надявам всчико да мине нормално, бързо и безшевно естествено. Мъжът ми иска да сме на Вип-а, за мен няма голямо значение. Искам само всичко да мине нормално.

# 348
Maria_I и nin4ето вие купихте ли си си нещата от списъка, който дават в АГ или ще пратите някой да ги вземе на самия ден.

# 349
  • До морето :)
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА Amberra! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА

# 350
  • Варна
nova_mama, аз си ги купих отдавна, че да не ги мисля после. Ех, значи се събрахме дружинка за АГ другата седмица Laughing.

# 351
Честита двойна радост на Тандам  newsm30 newsm30

Честито момиченце и на Амбера, жива, здрава и щастлива да и е девойката!

# 352
Цитат на: silvia_dimova_ link=topic=580878.msg18608887#msg18608887

А Шуменските мами къде са? Ако може да драснат по някой ред , че нали сме съгражданки и ги мисля.
[/quote
         Шуменските мами вече родиха и даже са в една стая.Simple Smile   Очаквайте подробности по късно,                                     

# 353
Amberra ЧЕСТИТА РОЖБА!!!   bouquet

# 354
Лелеееее много бебчета много нещо!
Само така!
Честито на Amberra и Тандам ! Много щастие с малките бебчета!  bouquet

# 355
  • Варна
Ехааа истински бебевалеж има днес  Party
Мушенце   bouquet, Зайче   bouquet, Дона Ани   bouquet, Тандам   bouquet, Амбера   bouquet, да са ви честити рожбичките и да са ви живи и здрави, и бързо да се прибирате вкъщи!!!
Ехх аз изтървах варненската дружина в болницата  Laughing
Аз днес съм сякаш малко по-добре от вчера, още ме болят шевовете, но сякаш има светлинка в тунела да се оправя скоро  Confused Относно конците - мен като ме приеха да раждам веднага дадоха на таткото една бележка да отива с нея в аптеката и да ми купи конци, уж разградими, уж за да е по-леко всичко. После като питах що не са ме шили с мойте конци отговора беше - те били само за вътрешните шевове, външните били по-дебели и трябвало да се свалят  #2gunfire #2gunfire После като поразпитах другите мами из болницата се оказа че не всички ги пращат да си купуват конци, явно е избирателна процедурата и зависи на кой ще попаднеш... но майната им на всички... не искам да се ядосвам повече, квото беше беше, важното е че детенцето ми е добре, а аз ще се възстановя рано или късно.

# 356
  • Сливен
Амаааа защо не ви харесва името Гергана?  newsm78 Wink Sunglasses
Гери не се сърди... Не че имам нещо против името ти... Но не искам да кръщавам така бебката... Даже чесно казано още не съм измислила как точно ще е... Таткото не иска да е на баби и дядовци... Даже и първата буква не е съгласен да е тяхна Simple Smile Така че някои имена които харесвам отпадат Simple Smile

# 357
  • на североизток
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green НАПИСАНОТО ПО - ДОЛУ НЕ Е ОТ СОБСТВЕНИКА НА ТОЯ ПРОФИЛ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА ОТ БРАДАТИЯ ЩЪРКЕЛ- ТАТКОТО
ТАЗИ СУТРИН В 9,30 ZAZKA СЕ СДОБИ СЪС СТЕФАНИЯ,  3 200 ГР. 52 СМ. СНИМКА ТУКhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=2021831708114&set=a.1 … ype=1&theater

ВАЖНО ЗА ТЕЗИ КОИТО ПРЕНОСВАТ !!! РЕЦЕПТАТА НА ZAZKA -100 ГР. РИЦИНОВО МАСЛО С 2 ЛЪЖИЦИ МЕД И НАТУРАЛЕН СОК #Crazy #Crazy #Crazy. ИМАШЕ ПОСЕЩЕНИЯ НА WC-ТО/не толкова често /, АМА СЛЕД 4-5 Ч. БЕШЕ С КОНТРАКЦИИ И ТАЗИ СУТРИН ОПААААА, СТИСКА В НАС ДО 5.30 и НАКРАЯ ИЗКЪПАНА НАКОНТЕНА И АЙДЕ В БОЛНИЦАТА. РАЖДАНЕТО СИ БЕШЕ НОРМАЛНО С МАЛКО ШЕВОВЕ, АМА .... ПОДРОБНОСТИ ОТ НЕЯ, КАТО СИ ДОЙДЕ НАДЯВАМ СЕ В НЕДЕЛЯ.
 НА ВСИЧКИ ВИ ЗДРАВЕ, КОЙТО ИМА БЕБЕ ДА ГО ГУШКА, КОЙТО НЯМА БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ!!!
 Mr. Green БРАДАТИЯ ЩЪРКЕЛ- ТАТКОТО.

# 358
Maria_I и nin4ето вие купихте ли си си нещата от списъка, който дават в АГ или ще пратите някой да ги вземе на самия ден.

Аз не съм купувала нищо -мисля деня преди секциото защото ще ходя за изследвания.Но когато съм питала познати повечето си ги купуват в деня на приема-ти докато си оправиш документите таткото ще ги купи,но вие ще си решите де Simple SmileАми да след като няма предпоставки за секцио дано всичко мине по нормално и леко.Аз няма да съм на випа единствено мисля за самостоятелна стая която се заплаща допълнително ,но все още не съм решила...

# 359
Zazka,тате честита ви рожба!!!!

Общи условия

Активация на акаунт