Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА stork-boy

ТАЗИ СУТРИН В 8.30 СЕ РОДИ МАКСИМ НА МАМА МУШЕНЦЕ С МЕРКИТЕ 3.750КГ И 52 СМ.
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ, НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

Мушенцето пише, че всичко е минало нормално, има някакви шевове, очаквала е по - гадно да бъде!  Peace

# 286
Лава мерси за подкрепата,стискам ти палци и на теб бързо да се оправиш, това явно е от променливото време знам ли, аз пръскам и биопарокс даже в гърлото че много кашлям и има ефект и парацетамол и изобщо си се лекувам сериозно, че положението не е на добре, но ще мине Simple Smile

# 287
Хайде ЧЕСТИТООООО НА МУШЕНЦЕ!!!

# 288
Добро утро!
Тамън чета и си викам още няма бебчета днес-и ето я новината Laughing
Мушенце честит син Максим!Да расте много здрав и щастлив!  bouquet И бързо възстановяване!

# 289
благодаря за отговорите,довечера ще пробвам с чая,че снощи много ми бяха подути крачката...
Аз мисля да се хоризонтирам и ако мога да заспя пак,че съм много уморена и ще слушам как дъждът ромоли.Като се сетя миналата година беше също толкова дъждовно-ние се женихме на 9.05..и те такъв дъжд валя на няколко пъти не е истина:)

ЕЕЕЕЕ аз докато пиша и ето го първото бебе за днес. ЧЕСТИТО НА МУШЕНЦЕ,МНОГО ДА ГИ РАДВА МАЛКОТО БЕБЕ!!!

Айде като се събудя да има още няколко Simple Smile

# 290
  • Сливен
ЧЕСТИТО НА МУШЕНЦЕ... дА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МАКСИМ И МНОГО ДА ГИ РАДВА... а на нея бързо възстановяване Simple Smile

Лек ден на всички Simple Smile По-късно пак ще се включа Wink

# 291
Амаааа защо не ви харесва името Гергана?  newsm78 Wink Sunglasses

# 292
ЧЕСТИТ БЕБОК НА МУШЕНЦЕ!

Гери от варненската дружина, май само ти остана  newsm78. Има ефект от класацията, една по една опадате  Joy hahaha Joy.

Нелка аз предния път с паднал корем си ходех една седмица, а Георги не искам, ММ ми е дал зелена светлина от понеделник, да не му се сливали празниците  Mr. Green.

Джей няма да я коментирам   bouquet и 9-ти май е хубава дата.

Оф днес съм на док, да го видим моя с голямата глава, какви ги е намислил  Laughing.

# 293
Добро утро!

Честит син Максим на мама Мушенце!Да е жив и здрав и много послушен!!!  smile3525

Добре започва деня.
Аз снощи си помислих,че ще раждам.Започнаха едни регулярни контракции на 5-6 минутки с тъпа болка ниско долу от онази коварната разждащата,която не може да се обърка  Mr. Green Но беше слаба и тъпа,та посреднощ се размина ,а така се бях надъхала,...и закъде се надъхвам като нито съм изкъпана,нито съм с обръснати крака,нито багажа ми е съвсем готов  Joy

# 294
Извинявам се за тъпия въпрос,ама как се установява "смъкването на корема"?

# 295
Честито на Мушенце Simple Smile

лава, uniqueless,  Hug и аз съм си така.. кашлям от ноември, вече по-малко.. но все пак си имам нещо, което да ми напомня. хрема имам цяла зима.. вече не ми дотегна, ми не знам какво. след като изпих, изкапах и изпръсках всичко на пазара, спрях да го мисля и взех да се оправям от само себе си.
с предната бременност имах пак проблем с кашлицата, някакви спазми правих и не можех въздух да си поема. мислех даже, че няма да мога да напъвам, защото наистина въздух не можех да си поема. оказа се всичко на хормонална почва, малко преди раждането започна да спира, после не знам кога е спряла съвсем, чак сега се замислям, но не съм усетила след появата на бебето нииищо Simple Smile

# 296
  • Стара Загора
Извинявам се за тъпия въпрос,ама как се установява "смъкването на корема"?
С поглед Mr. Green
Честито на Мушенце  Hug Добре дошъл на Максим  Heart Eyes

лава, uniqueless, от септември месец като ми текна носа...та чак сега спря. То беше някакъв кошмар Twisted Evil Дано и вие се оправите Hug

# 297
Елисе, ами двете майчета са вече в болницата, Зу ми се губи по тъч линията, но ще и направя аз една проверка... щяхме лагер да стягаме в болницата, ама май последна ще отида и ще си родя... единствено не искам да бъде утре... щото все пак си имам Имен ден, ама той нашия ще си покаже рогата (предчувствам го)...

Теди, смъкването на корема при мене е от доста отдавна.. това не означава че ще родиш скоро, аз го нося така от началото на 9 месец... Jenajena би ти обеснила най-добре какво означава смъкване на корема  Peace
Сякаш при мене леко увисна надолу и в същото време е много остричко... главичката на детето започва да навлиза в т.нар. малък таз, заема удобната поза вече за раждане по принцип е със свити крачета и кръстосани ръчички, но това го пише в учебниците, пък сега как е точно... то си знае...

# 298
Честит юнак Максим на мушенце!Да и е жив и здрав!На мама бързо възстановяване!    bouquet

juji2704 ,дъщеря си родих през юни,докато бях в родилното цяла седмица валя дъжд....

Хера ,дано...    Hug аз имам и алергия,чакам да родя и да почна да си я лекувам.

jenny_b ,скорошно оздравяване и на теб. Hug

# 299
гледам в един надежден норвежки сайт времето за 10 дни напред.. и не виждам нищо хубаво да се очертава на хоризонта. ама това е заради бебевалеж-а, който искате сигурно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт