Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Майчета честити бебчета на всички  Hug ,много да ви радват малките душици и да порастнат големи и здрави  Hug
Аз само да отбележа че сме си вече в къщи и сме добре.Кърмим се и за сега върви добре.Бебчо е много спокоен(дано така да си остане).Аз съм малко изморена и за това утре ще пиша повече. Hug

# 271
А_val чудя се вече кога ще е моя ред... нещо нямам симптоми сега съвсем спряха...  newsm78 Малкият си танцува вътре и тва е ...

Зууууу, къде сиии???  newsm78

Ох, майчета до сега играхме монопол с приятели в къщи и гледахме мача.. таа мятам се да спя вече!
Утре очакваме хубави новини от две щъркелчета  stork-boy stork-girl  Sunglasses

п.п. вече днес де  Mr. Green

# 272
Добро утро Simple Smile

Тук съм си още, тъй че не се радвайте напразно  Confused
Опуках цял ананас близо и освен киселини и контракции никва друга файда.  Twisted Evil
Цяла нощ не съм спала от контракции и болки, ма те много леки, хич не ме и накараха да се замисля да ходя към болницата. Надали ако раждах щях да си седя така безгрижно.

# 273
  • Сливен
Добро утро и от мен МАЙчета Simple Smile
Как сте днес? Май като гледам няма много ранобудни тази сутрин или може би всички сте тръгнали да раждате  Thinking  Joy Wink
Аз пък си стоя и чакам, но за сега нямаме намерение май да излизаме... Ами то и времето не е никак подходящо, а и до 17 има още доста Simple Smile ...Едно такова дъждовно е и не ми се иска да раждам в такива дни, предпочитам някой слънчев ден Whistling Sad Няма ли вече да се оправи и да се радваме на хубавото слънце Simple Smile newsm78

Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден... А на тези, които ще раждат всичко да мине леко и безпроблемно и скоро да гушкат бебчовците Simple Smile

# 274
  • Варна
Добро утро!

Абе мами, да ви питам, защо толкова се кахърите, че ако се роди бебчето на Гергьовден, трябва непременно да е Георги/Гергана? Според мен това изобщо не е задължително, аз дори съм силно против детето да има имен ден и рожден ден на една дата, искам да си има два дни в годината за празнуване. А и в нашия случай, дори и да вземе малкия да се роди на Гергьовден, категорично няма как да е Георги - така се казва бащата на мъжа ми, с когото той е в много лоши отношения. Единственото, което ме притеснява за Гергьовден е, че докторът ми е именник тогава и може да не е в много трезво състояние Laughing, ама нали вчера бях на преглед и няма индикации бебчо да избързва и сега съм спокойна.

Освен a_val, има ли други майчета от Варна, които очакват да са другата седмица в АГ? Аз ще съм със сини чехли с розово цветенце Laughing. Взела съм си и синя пижама с горница с голямо деколте /даже се оказа твърде голямо и май ще го позашия Laughing/.

# 275
Добро утро и от мен.Беше тежка нощ..безсънна една такава,тъкмо се унеса и трябва да се завъртя на другата страна,и от болки ж кокалите,и придарпжане и болка ниско долу ж корема се разбудя и пак така и ето и сега съм будна..ще се спи следобяд май,то в тоя дъжд

Някой беше споменавал за потапяне на подути копитца във вода и чай от мента? Глупав въпрос,ама водата нали не би трябвало да е топла,че още повече ще подпухнат?

# 276
  • Сливен
Добро утро!

Абе мами, да ви питам, защо толкова се кахърите, че ако се роди бебчето на Гергьовден, трябва непременно да е Георги/Гергана? Според мен това изобщо не е задължително, аз дори съм силно против детето да има имен ден и рожден ден на една дата, искам да си има два дни в годината за празнуване. А и в нашия случай, дори и да вземе малкия да се роди на Гергьовден, категорично няма как да е Георги - така се казва бащата на мъжа ми, с когото той е в много лоши отношения. Единственото, което ме притеснява за Гергьовден е, че докторът ми е именник тогава и може да не е в много трезво състояние Laughing, ама нали вчера бях на преглед и няма индикации бебчо да избързва и сега съм спокойна.

Освен a_val, има ли други майчета от Варна, които очакват да са другата седмица в АГ? Аз ще съм със сини чехли с розово цветенце Laughing. Взела съм си и синя пижама с горница с голямо деколте /даже се оказа твърде голямо и май ще го позашия Laughing/.

И аз съм на същото мнение, че не е необходимо да е точно с това име Simple Smile Аз лично не бих си кръстила детето Гергана, или Георги та дори и да е родено на 6 май... Не че имам нещо против, но не искам да се казва така... Макар, че повечето познати все ме питат, ами ако се роди на празник... Имало много именни дни през май Simple Smile
Но се надявам, че утре няма да тръгна да раждам, защото като се замисля и моя доктор е именник  Joy Joy Joy Дано бебката почака още Simple Smile

danaq_lv аз имам този проблем и ме бяха посъветвали точно това... Ами мисля, че не трябва да е гореща, но дали да е топла или студена незнам...Предполагам леко топла, хладка... Не опитах от този лек, но пък другия малко помага... слагам си краката на възглавница, за да са малко на високо и така се пооправят... В понеделник бях на консултация и доктора ми натиска крака с пръст и каза че всичко е ок... И аз му обяснявам, че от глезена надолу е подут, но той каза че е нормално това в края на бременността Simple Smile Жалко само, че заради подутините не мога да си обуя всички обувки... Но още малко и ще се оправим Simple Smile

# 277
  • Стара Загора

Някой беше споменавал за потапяне на подути копитца във вода и чай от мента? Глупав въпрос,ама водата нали не би трябвало да е топла,че още повече ще подпухнат?
Трябва да е студена водата.
Добро утро.
АЗ не пиша защото Борис е буден...едва сега успях да го тропясам и отивам да си допия кафето с една цигарка Mr. Green
Изпратих сержа наряд и днес ще си кукуваме с Борката двамата. И това гадно време....пфууу ще ми мухляса коилчкта...ще ми пишат отсъствия от пътното значи Crossing Arms
И Лусито щеше да идва...чакам я да миткаме заедно по нашите улиците Crazy
Стига сте се помайвали...чакам вчерашния бебевалеж да се повтори Hug

# 278
Добро утро, Честито отново на всички майчета, а на тези които са на път стиснати палчета от сърце!!!

Само ми кажете как като си стоя в къщи на топло, завита и си почивам пак съм болна. Сополи, кашлица, неразположение направо ми писна, това е всеки месец. Дано да се оправя напълно за няколко дни, та да съм добре за секциото, че ме хваща още повече шубе и болна да ме режат, извинявайте ако ми натоварвам, но трябваше да си споделя Embarassed

# 279
  • До морето :)
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДУДЕНЦЕ! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ   bouquet
mushence, хайде, леко раждане и от мен!
Джей, още ли си тука бе, душа! Уууу, то има още много време до края на деня, ама...... В крайна сметка когато е готова Викито, тогава ще излезе  Grinning
Елис, ти с този паднал корем... Май няма да се засечем в болницата, а! Хайде, и ти скоро да се похвалиш   bouquet
Ох, аз се моля само да не родя на Гергьовден! Не искам бебето да е Гергана. Хубаво име е, ама си я искам Елена  Laughing Пък като си е дошло с името... Ама няма да раждам утре я  Grinning
Иначе аз спрях със сънищата за раждането и ММ започна  Crazy Сънувал ме снощи, че раждам.
Питам го: Видя ли бебето?
Той: Не, отидох някъде!
Аз: Ама момче или момиче:
Той: Нали ти казах, че не разбрах  Joy Joy Joy

# 280
Добро утро и от мен!

jenajena,голям сладур е твоя син. Heart Eyes

juji2704,като гледам прогнозата май времето няма да се оправи скоро...

uniqueless,скорошно оздравяване.Аз също съм със запушен нос и болно гърло и се надявам до деня на секциото да се оправя.Правя си гаргара с топла кока кола на гърлото(помага ми) и пръскам в носа RHINOMER,може да се ползва от бременни.Иначе и аз съм така цяла бременност.... Hug

# 281
  • Сливен
Добро утро и от мен!

jenajena,голям сладур е твоя син. Heart Eyes

juji2704,като гледам прогнозата май времето няма да се оправи скоро...

uniqueless,скорошно оздравяване.Аз също съм със запушен нос и болно гърло и се надявам до деня на секциото да се оправя.Правя си гаргара с топла кока кола на гърлото(помага ми) и пръскам в носа RHINOMER,може да се ползва от бременни.Иначе и аз съм така цяла бременност.... Hug

Май има нещо вярно... следващите 10 дни пак се очератава да е така Sad... Дано се промени неочаквано Simple Smile все пак е време и не може да се прогнозира с точност Simple Smile

# 282
  • София
  Добро утро на всички!!! Laughing
 Ние отдавна сме будни, да не кажа, че изобщо не сме спали- малкото диване се е засилило за този пуст Гергьовден!!! Twisted Evil  Баща ми е Георги, а аз съм му единствено дете, вече пропуснах да кръстя 2 момчета на него и сега е убеден, че това ще е Гергана  Mr. Green Ужас!!!
  Сега отивам на 4 D и ако после е възможно се закотвям в леглото и няма да стана от там поне 2 дни Laughing Laughing

# 283
  • До морето :)
jenajena, голям сладур е синът ти! Вчера цялото семейство се бяхме наредили и го чакахме да го видим  Heart Eyes
Хера, това с цигарата трябваше ли да го казваш сега  Crossing Arms
Nins, ти нали каза, че не може преди 10-ти да родиш? Тогава идвала помощта  Crazy Тъкмо няма да се притесняваш! Ама виж какво смотано време е, а чакахме май месец за разходки! Тцтцтц  #Cussing out

# 284
Добро утро Simple Smile
Ходих да ми вземат малко кръв и да водя детето на градина, ами ужасно е времето! Мъжа ми вика, че не било за излизане и за раждане Simple Smile
За хемороидите пак: В 100 мл. вода се слагат 3 с.л. смрадлика, изчаква се да кипне и се сваля от котлона. Силно концентриране така направен разтвора, супер ефективен. След като изстине, се напоява памучен тампон, може и някоя превръзка, за да не се намокри бельото и след 2-3 часа се вижда ефекта.  
хаха Simple Smile сори че пак сутринта я подхванах тази тема, ама.. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт