Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Честити рожбички на родилите мами! Нека да са им живи и здрави! Много хубави мигове покрай бебенцата им пожелавам! Бързо възстановяване и скорошно завръщане у дома и във форума за да разкажат как е протекло самото раждане. Извинете ме , че не писах имена , но да не пропусна някой , че днес много бебета много нещо!

МУШЕНЦЕ стискам палци раждането на бебенцето да мине леко и безшевно!  Praynig Успех! Ще чакаме новини!

# 256
  • Сливен
Simple Smile mushence и от мен имаш стиснати палчета Simple Smile Пожелавам ти много леко да мине всичко и скоро да се похвалиш с радостната новина Wink

# 257
Мушенце стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено! Hug
jenajena голям сладур твоя син  Heart Eyes

# 258
Мушенце, успех и от мен.  Flowers Four Leaf Clover
Да родиш като Хера !  Grinning

# 259
Водите са. То вече бая изтече, ама не така да се излее..... Ами ще се оправям лека полека, душче и до час отивам до болницата да видят какво става.

Йеееее може би раждам  newsm68

Гери, дано да пратя скоро вест Simple Smile Хайде момичета, стискайте палци да мине леко Simple Smile

Мушенцееее браво бе мила!!! Айде поздрави да предадеш на Зайче - Краси! Стискам ви палци милички!!!!  Peace Hug и чакам смс, независимо в колко часа е  Hug Peace

# 260
Мущенце, стискам палци и аз! По Херовски да родиш!  Hug Praynig

# 261

Ех, Буба можем само да мечтаем за такива болници... надявам се някога , когато моята дъщеря ражда да роди в такава обстановка:)

Тъкмо и аз това говорих с една приятелка..че в БГ дори и частните болници не са това, което тук една обикновена градска болница... То дано не му се налага на човек да ходи по болници, де..но ако е за раждане, може. Щом аз- най-великата пъзла исках нормално да родя тук.... Ама кат не става...Айде, няма да го мисля толкова- важен е резултата, а той е прекрасен, просто.. Wink

Даниели, момиченцата са кротки, хич не се учудвам, че дъщеричката ти е кротушка..Моето бебе по нищо не отстъпва на батко си засега и се очертава да е поне толкова ревлив колкото него. Да го оставя в кошарата- абсурд  Mr. Green След кат може на ръце, що трябва в кошара да го слагам..Язък, че кошара купувах. и скоро ще натежи и ще стане весело..обче, мятам го на рамо, аз на компютъра и така... Mr. Green

Ей сега кърмя и пиша с едната ръка  Blush

Имам въпрос към Жени-Женка, бях забравила, че е леко неприятно слизането на кърмата и усещането в гърдите..  Laughing Кажи какво да направя, че ги усещам понатежали и усещам каналите вече къде са напипват, малко са болезнени и леко напрегнати, не са така мекички и спокойни както само с коластрата. Помагай, кво да им турям, че да не станат камъни  Naughty

П.С. Мушенце, стискам и аз палци..Айде, народеее..тръгнахме да се изреждаме малко по малко и ние  Wink Толкова трепети, толкова вълнение, толкова хемороиди, пъпки, брадавици, петна, киселини, стрии, отоци...и всичко е към края си. Да са ни живи и здрави душиците...  Wink

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 22:26 от БУБА

# 262
Бубе, честито бебче и по-"на живо" Simple Smile
Амиии.. какво - цеди само до облекчение след кърмене, ако имаш неприятно напрежение. И бебето да суче възможно по-често.. интервал над 3 часа не е желателен, знаеш  Hug

# 263
Честито на menyanthe,mightybabka и dudence:)   bouquet бързо възстановяване ви пожелавам ,а на бебенцата да са живи и здрави:) Мушенце стискам и аз палци  Flowers Four Leaf Clover

# 264
  • Варна
Честито на новите мами! Стискам силно палци на mushence, дано всичко мине бързо и леко и скоро да чуем добрата вест Grinning.

Аз да се похваля - ходих днес при Георгиев, той по принцип ме викаше направо за секциото, ама аз като съм паника, исках да знам наред ли е всичко, да не би случайно да е малко бебето и да е рано да излиза. Та бебчо си е много добре, няма индикации да излиза преди датата на секцио, 3200 г е в момента според ехографа, а по дължина на бедро отговаря на 39 седмица Laughing. Явно ще е дългокрак, ама то като е с висок баща, няма как. Разбрахме се и за упойката да е спинална и така, останаха ми броени дни да стегна багажа /още не съм Embarassed/... До днес довършвах някои неща по работа и от утре мисля вече да се отдам на пране на дрешки, дооправяне в нас и разкрасителни процедури Grinning. То никак не ми остана време, 4 дни само, но и толкова да са - кой ти ги дава Laughing.

# 265
Честита сладурка на Дуденце, да е жива, здрава и щастлива малката !newsm51

Женажена, видяхме го мъника.  newsm10

Мушенце стискаме палци, успех и леко раждане  thumbsup

# 266
Dudence, честита дъщеричка  Hug Да е жива и здрава и много щастлива!

Mushenceee, много стиснати палчета и от мен  Hug Дано всичко мине леко и безшевно  Praynig

Като казах безшевно се сетих, че преди около месец си купих една бременна ризка, но й паднаха 2 копчета още преди да я облека, така и не ги заших след като Гери каза, че не трябва да се шие  Crazy Та да видим имало ли е смисъл неизполвана да си остане  Mr. Green
Между другото преди малко сложих изпрания килим на пода  Simple Smile това е единственото, дето не бях направила за скорошно раждане  Crazy

jenajena, малкия Крис наистина е много сладък  Heart Eyes

# 267
  • София
 Здравейте пак момичета!!!
  Благодаря ви за хубавите думи за Криско Laughing Laughing Laughing
 За съжаление, малко го баха поотрязали smile3512, но какво да се направи- важни са главните герои Mr. Green
 На Мушенцето: Всички и стискаме палци, да стане лесно и бързо Peace Чакаме добри новини!
 Честита дъщеричка на Дуденце!Да е жива и здрава!

# 268
МУШЕНЦЕ, стискам и аз палци раждането на бебенцето да мине леко и безшевно fingerscrossed. Ей, ама ще се съберете с Зайче в болницата.
Честито бебче и на Дуденцето, да расте и радва мама и тати.
Jenajena, малкия голям сладур. Гледах тази серия специално заради теб.
Гери, айде бе душата, ти си на ред.

# 269
Лелееееееее, колко бебенца, колко пухчета!!! Мммммммм Браво майчета, браво на вас!

Нелли, честита Елена прекрасна! Да ви радва и разтапя, да е глезаната на батко и гордостта на мама и татко!!!  Hug

Клю, като се върнеш по живо, по здраво - да видиш последния ми пост преди да родиш - Е, страхотно си го изпълнила!!! Да ти е живо и здраво момчето, много радост и гордост да ви носи!!!  Hug

MENYANTHE, честита хубавица!!! Кога писа, кога отиде да я родиш! Браво на мама!!! Да ти е жива и здрава и всичко в живота да и е леко - така както пристигането и на бял свят!!!

mightybabka, честита Деница!!! Много красиво име сте и избрали!!! Да ти е жива и здрава и борбена като мама!!! Дано бързо, бързо се надигнеш и се възстановиш!  Hug

Габаритка, честита гаспожица!!! Само щастие и радост да ви носи!!!

Дуденце, честито момичанце!!! Да ти е жива и здрава и да и радва всички около себе си!!!

МУШЕНЦЕ, стискам палци!!! Леко раждане - дано вече си готова или към края!!!  Wink Hug

Бубе, герой си ти, че опита и от двата вида раждане!  Hug Много успокоително ми подейства поста ти - наистина май в това е разковничето - да приемеш нещата такива каквито са, а не да се измъчваш и да ги отхвърляш! Това, което правя аз и не мога да се примиря с това секцио! Но вече съм по-спокойна - пожелавам си като твоето раждане - искам да опитам какво е нормално, пък да става, което е най-добро за бебо и за мен!
Благодаря ти, мила! Понякога човек не знае как без да иска може да помогне на друг! Понякога на онзи, другият му се е губела една дума или частичка от пъзела!!!  Hug

Жени, стягай си д...то, да направиш ДеДеСе-то, че после иде ред на детето!!!  hahaha Започвам да те сънувам след 15-ти.  Wink Лесно се помни - точно на термина ми!!!

Херич, то и аз проклетия ще ти дам!!!  Mr. Green Ти кЪ го мислиш - при мен друго се не ражда!!! Бях казала, че по-инат от каката не може да ми се падне - е, падна се овена! Мани!  ooooh!
Викам си, еееееее... от овена няма на къде! Е, телето било по-зле!!!  hahaha Тъй че сме фитка!!!  Mr. Green

Их, започна най-мечтаната от мен дата - 05.05 и да я кръстя Ирина!!! Но признаци йок! Имам една тежест в корема - ама то е деТ преядох!!!  Confused Embarassed
Абе, хора, хич не ми се ражда Гергана - и няма да се учудя точно така да стане!!!  Crossing Arms Винаги ми е наобратно!!!

Общи условия

Активация на акаунт