Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 888
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Честито и на Дуденце!!! Да и е жива и здрава малката принцеса.
И моята ще е Рая,но Евелин  Laughing
Хайде да се ражда вече,че ми втръсна да чакам  Crossing Arms

# 241
  • Velingrad
Еееех маменца много сте продуктивни днес Hug
Честито на klu, nellyli, gabaritka,menyanthe,mightybabka и dudence!
Да са ви живи и здрави бебчетата, много да ви радват и да са големи късметлии.
Babybu, аз знам за двама ортопеди. Единия е във ВМА, но в момента нямам кооринати и името му не си спомням Embarassed. Моята доки ми го е споменавала и си праща всички нови бебета при него.
Другия е д-р Алексиев работи в Горна баня и в центъра май има кабинет 0889238190. Даже скоро гостува в предаването на Гала.

# 242
Честито и на Дуденце!!! Да и е жива и здрава малката принцеса.

# 243
За ортопед и аз да се включа - много съм доволна от този, при който ходим в 14 поликлиника, казва се д-р Димов. Млад е, специализирал в Щатите, работи с направления. До сега и за детето като сме ходили и за нас, не е имал грешка. Не се записват часове, отиваш и почакваш малко ако има хора.

Иначе другото известно име, което знам е д-р Драганов. 

# 244
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА ДУДЕНЦЕ!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ХУБАВА КАТО ИМЕТО СИ!

Точно тези дни си мислех,че се позагуби,а тя взела че родила малката си сладурка Simple Smile

Чакам още бебоци,особено на утрешната дата,която беше моя термин,все пак си имам слабост към нея,а и 05.05. звучи яко Simple Smile
Джей,ти си ми едната надежда,така че вземи ме зарадвай вече Mr. Green

Някой имаше с планово секцио май за утре,така че успех и чакаме щъркелчетата Hug

П.П.Айде яжте ги тези ананаси,канели,пийте бири,правете джиджи-биджи и раждайте,че месеца си изтече Mr. Green

# 245
Дуденце,честита ти рожба  newsm07

# 246
Момичета, леко съм в схема аз. Преди малко сякаш ми текнаха някакви води. Не съм сигурна, малко беше, но не мога така да го спра, течеше си, не се бях напикала де. Обаче малко.... не трябва ли да е повече. И да кажа, че не ми е падала тапа. Как става сега тази работа?
Дали ще раждам аз  тази вечер, или не е това newsm78
Брей това, невежеството си е голяма работа.

# 247
Ми аз знам, че може водите да изтичат на части.. ама колко е това на части не ми е много ясно и на мен. Като ти гледам дните до термин, много наближаваш.. дано се случи каквото искаш Simple Smile

# 248
Ще изчакам някакво развитие, то все нещо трябва още да се случи Simple Smile
Мерси Жени Simple Smile

# 249
честити нови бебенца!!!  bouquet
ние днес бяхме на преглед слушахме тоновете и мерихме кръвно...и айде на магарето да видим на къде вървим..ееее да кажа прегледа изобщо не болеше,нз от какво зависи че при някой има а при др не болка...най вероятно ще си изчакам термина,не чух думите готова си ще равдаш всеки момент....оххх дано да имаме леки и бързи раждания.....това е от мен за сега..Simple Smile))  
я да питам мамите вече с бебчовци:използвате ли телевизор в стаята в която спите с бебенцата? newsm78

# 250
Мушенце, що не отидеш до болницата да те погледнат дали не са водите? Те могат да изтичат на части и по- малко, а не наведнъж..

# 251
Мушенце, отиди до болницата да ти направят проба с бромтимол и ще видят дали са води. Peace

# 252
Водите са. То вече бая изтече, ама не така да се излее..... Ами ще се оправям лека полека, душче и до час отивам до болницата да видят какво става.

Йеееее може би раждам  newsm68

Гери, дано да пратя скоро вест Simple Smile Хайде момичета, стискайте палци да мине леко Simple Smile

# 253
Мушенце....стискам палци всичко да мине много леко,безпроблемно и  и БЕЗ шевове!!! Praynig

# 254
стискаме Simple Smile ще чакаме новинка скоро! силно стискам даже  Hug

Общи условия

Активация на акаунт