Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Майтибабка!

Ех, Буба можем само да мечтаем за такива болници... надявам се някога , когато моята дъщеря ражда да роди в такава обстановка:)

# 226
Честито на всички родили мамчета . Аз гледам да не мисля за раждането ,защото ще се шашна много. С контракции съм от 6 месец и вече не им обръщам внимание ,но като отида на ЖК доктора все ще ме ошашка. Не трябвало ,не е хубаво и да увеличавам отново магнезия . Е толко много магнезии изпих и пак съм с кжнтрокции . Мамчета ,някой ходи ли на ЖК в Майчин дом и дали има някое мамче родило или да се е насочило да ражда там ?!
Parleva, аз ходя на ЖК в Майчин дом и там планирам да раждам, само незнам кога малкия бузанчо ще реши да излиза Simple Smile

# 227
Даааааааа, наистина бебешка левина е днес!
Честити бебчета и да са живи и здрави Неллили, Клю, Габаритка, МайтиБабка, Менианти!!! Много радост и щастие за , да радват мама и тати!
Аз днес се размотавам цял ден по болници, и съм бясна на българското лекарско съсловие / ще ме извините, не обиждам никого в частност / #2gunfire #Cussing out. Ама сега отивам да взема малкия от градина, и после като ми мине малко, ще споделя.

# 228
Аз такова ... да питам канелата върху ананаса ли я поръсвате, или как ?  Rolling Eyes
Оправих си ноктенцата, изкъпах се, след малко отивам за ананас.  bowuu

И класацията продължава да води Зазка, следвана плътно от Джей, Гери, Полита/която днес не е писала/ и Мушенце, ама за един ден колко претендентки изпадаха  Mr. Green Laughing.
Joy Joy Joy

# 229
Здравейте момичета,ама вие сте изписали целия свят бе Crazy аз до 30 и някоя страница ви оставих я днес гледам нова тема.
Бубе много хубав разказ(само него прочетох от старата тема,после ще се връщам за останалото,ако малката не се събуди до тогава).
Нели мерси за новата тема,много е хубавичка както винаги.
Днес бяхме на преглед малката е качила 380гр от изписването.Браво на моято лакомно момиче.
Аз пък съм свалила само 7 килограма,ама то с това ядене след прибирането в къщи.Аз като бях бременна не ядях така както сега,да се стопля това време вече че да има повече разходки.Ама ако пък намаля храната и кърмата ми веднага намаля.Един ден бях на една гола супа на обед и горкото дете през един час плачеше от глад и само търсеше гърдата,та вече не си правя такива експерименти.
Аз да попитам и тука някой може ли да ми препоръча ортопед за София,доколкото разбрах ако детето е било седалищно е хубаво да се отиде колкото се може по рано на ортопед.А ние се обърнахме чак в осмия месец ама никой не ни е препоръчал да идем ,ама ние за всеки случай.
Връщам се да видя кой се е обебил а после и да чиститя.
P.S. Честити бебоци на Неллили, Клю, Габаритка, МайтиБабка,Менианти

# 230
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА klukarkata, nellyli i gabaritka,MENYANTHE,mightybabka....МАЛИ КОЛКО СА МНОГО САМО ЗА ДНЕС:)
Аз днес пак бях на тонове и пак беше заспало бебето и ме пратиха да пия кола и да се разхождам,и после всичко беше 6+
а не са ме гледали на ехограф от 1 месец,чак мми е странно вече  newsm78

# 231
  • София
Леле...идвам от преглед- ходя си от известно време с 3 см. разкритие и постоянни слаби контракции Shocked
 Не ми харесва тази работа!Нашият татко си дойде днес за малко, но се кани утре да попътува за следващите 3 дни- как ли ще завърши тази работа? newsm78
  Само да не родя вкъщи при момчетата без да разбера какво става Mr. Green  Е-еее Laughing-не става толкова лесно за съжаление hahaha
  Само да не е на Гергьовден, че всички ме мъчат за Гергана, а аз имам друго предвид  Laughing

# 232
  • До морето :)
Нашия татко пък сега ще почива 4 дни и го бъзках, че това означава, че няма проблем днес или утре да родя  Laughing До понеделник все ще ни изпишат  Joy Не ми дава обаче, било студено още  Laughing

# 233
  • Сливен
Честити бебенца на menyanthe и mightybabka Simple Smile Да са здрави и послушни, и много щастливи... А на мамите бързо възстановяване Wink

Определено днес си имаме много бебчета... А денят още не е приключил Wink

nelka_bg не бързай толкова... Има време Simple Smile Между другото и аз се замислих, че ние нямаме намерение да излизаме, май не ни харесва студеното време Simple Smile Wink ще почакаме слънцето може би Simple Smile

# 234

И класацията продължава да води Зазка, следвана плътно от Джей, Гери, Полита/която днес не е писала/ и Мушенце, ама за един ден колко претендентки изпадаха  Mr. Green Laughing.
Ааа, как бе, писах, писах, даже два пъти май  Mr. Green тука съм, нямам напредък  Confused Значи по тази логика ще помоля Зазка да започва вече, та да тръгваме и ние след нея  Mr. Green
jenajena, ще следим довечера за малкия Криско  Grinning
Бубе, много хубаво по ваще болници бе   Heart Eyes  де да беше и тука така  Crazy ама то кое ни е наред  Close
Например това, което са причинили на опосумче.... #2gunfire нямам думи  #2gunfire дано скоро се възстанови  Hug

# 235
Мили МАЙчета, здравейте  Hug

Имам безкрайното щастие да ви съобщя, че на 30.04. в 16.15ч. родих моето второ Чудо 
РАЯ–МАРИЯ  Heart Eyes
От днес сме вкъщи и се настройваме на домашен режим. Засега сме кротушанчета- ядем и спим. Режимът ни е малко обрнат- повече будуваме нощем, но да се надяваме, че вкъщи малко  по малко ще свикнем.
Раичка се роди нормално, въпреки размерите си- 4300гр. и 53см.  Grinning Имам само 2 шева, които са по-скоро козметични  Wink Е, бях на косъм да играе ножа  Rolling Eyes, защото при пълно разкритие главичката и не искаше да слезе на точното място, но благодарение на златните ръце и професионализма на д-р Даков, всичко приключи нормално.

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ   bouquet
Не съм ви чела, но се надявам скоро да наваксам.

# 236
Честито на всички нови мами!
Ние ядем на всеки 2 часа и така ми се спи по цял ден  smile3507. Иначе е кротичка,не е ревлива като батко си.
Опосумче защо не са те зашили с такива конци които сами падат.Аз още преди 11 год. когато раждах ме защиха с такива.А болката е наистина нетърпима дърпа,опъва,боли.На мен много ми помагаха промивки с тетра и вода с няколко капки йод.

# 237
Правя ретроспекция на деня, туко виж някое бебче се реши да излиза  Joy hahaha Joy.

Полита проспала съм те  Flutter, това не пречи утре да ни зарадваш. Mr. Green

ДУДЕНЦЕ ЧЕСТИТА ТИ ДЕВОЙКА С ЧУДНО ИМЕ!

# 238
Бубе, прекрасно е, че довечера ще сте си у дома!  Hug Hug Hug А на нас тепърва всичко ни предстои.... Tired
Опосумче, дано вече всички болки да са зад гърба ти - бая си се измъчила!  ooooh!
Честито на Дуденце за мъничката принцеска!
Хайде, някой и мен да ме сънува вечееее.... Blush

# 239
Дуденце честита госпожица! Жива и здрава и тя и всички около нея! Да е много, много щастлива в живота! newsm51

Ах, Елисе с тази класация ще падна...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт