Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • До морето :)
правда_z, благодаря ти  Hug
Ох, нека наистина да решим с какъв цвят ще си задаваме въпросите към момичетата от ЛЛЛ (разбира се, ако не съм пропуснала и вече не е взето такова решение  Joy За мен е нормално да не разбера  hahaha )
Значи няма да започвам с ананасите аз  Mr. Green
oposum4e, радвам се, че вече сте вкъщи! Дано скоро да се оправиш и да забравиш всичко лошо  Grinning
zazka, то пак не се знае знае ли се, ей сега ще прочетем и за теб, че си родила! Я започвай и ти ананасите, стълбите и канелата  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 15:06 от nelka_bg

# 211
Опосумче, благодаря за разказа, дано бързо минава - то определено това с конците е било най-гадното... дано вече всичко е зад гърба ти!  Hug

Ами чакаме акушерката, амааа младежа се запъна .. Ние с Джей и Мушенцето ще си чакаме термините сигурно  Mr. Green

Оф и днес ми се размина разходката да му се незнае на тва време...

# 212
 Лелеле, голям бебевалеж, голямо чудо   newsm44

Честити бебчета, да са здрави, красиви и щастливи всичките  newsm51 :

Елена на Нелили
Марти на Клю
Деница на Майтибабка
Андреа на Габаритка и
Сияна на Menyanthe

Стиснали палци за зайче    Praynig
jenajena, честито за синчето, това със сигурност е много сладка гордост   bouquet Ще го гледаме детето Hug
Опосумче, раждането наистина ебило по-леко от шиенето, но дано всичко вече е зад гърба ти и само радостни моменти да имате оттук нататък newsm51

# 213
  • София
Честито на всички родили мамчета . Аз гледам да не мисля за раждането ,защото ще се шашна много. С контракции съм от 6 месец и вече не им обръщам внимание ,но като отида на ЖК доктора все ще ме ошашка. Не трябвало ,не е хубаво и да увеличавам отново магнезия . Е толко много магнезии изпих и пак съм с кжнтрокции . Мамчета ,някой ходи ли на ЖК в Майчин дом и дали има някое мамче родило или да се е насочило да ражда там ?!

# 214
Честити  дъщерички Сиана и Деница съответно на Менианти и Майти бабка!!!Да си живи,здрави и красиви и много да слушат мама и тати!!!

# 215
Oposum4e,дано бързо да мине болката Hug Hug Hug

Има едни конци-наричат се Cat gut,предния път мъжът ми изрично помоли доктора да шие с тях,понеже са резорбиращи.Сами се разпадат и няма нужда да се махат конците.

Утре съм на консултация,ще водя преговори за същите.Смятам да поискам и по-либерално отношение,ама да видим....

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 15:44 от desi_shisha

# 216
  • на североизток
zazka, то пак не се знае знае ли се, ей сега ще прочетем и за теб, че си родила! Я започвай и ти ананасите, стълбите и канелата  Mr. Green

Нелка, златна ти уста! Какво не пробвах и аз, ама ефект никакъв Sad То породата ми явно е такава - преносваща. Joy Седя и си чакам и се чудя има ли нещо неизпробвано още newsm78

# 217
  • Стара Загора
Ехаааа удари ни бебешка лавина днес  Hug Hug Hug
Да са живи и здрави Деница и Сиана. МНого да слушат и да спинкат а на мамите бързо възстановянае.

# 218
  • До морето :)
zazka, то пак не се знае знае ли се, ей сега ще прочетем и за теб, че си родила! Я започвай и ти ананасите, стълбите и канелата  Mr. Green

Нелка, златна ти уста! Какво не пробвах и аз, ама ефект никакъв Sad То породата ми явно е такава - преносваща. Joy Седя и си чакам и се чудя има ли нещо неизпробвано още newsm78
Ако позная и Джей роди утре, значи ти си следващата.  Laughing

# 219
Много моля никой мен да не ме сънува тия дни само, че и без това ей така изглеждам  Crazy Crazy

# 220
Опосумче, радвам се, че вече сте си вкъщи. Дано минава по-бързо тази болка и да си се радваш на малкото котенце  Heart Eyes И ти каквото си слабичко, смятай верно сигурно ти е залепнало коремчето на гърба Simple Smile Хайде чакаме снимки.  

Зайче
, стискам палци за утре, всичко да минава нормално. Виж пък каква хубава дата ти се падна от натоварения график на Скочев 05.05 Simple Smile

Диди_Хрис, какво стана с теб, какво каза Скочев на мъжа ти за секциото?

Гери, май ще отидем във вторник на лекциика в мола с теб, както е тръгнало... Такива ще са тези нашите мъже - мързеланковци, седят си вътре на топло и това е.

Хайде някой да каже какво правим след като стерилизираме де...... плийс  Praynig

# 221
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА КЛЮ, НЕЛЛИ, МЕНИАНТЕ, МАЙТИБАБКА!

Хера знаех си аз, че още не сте в пълен комплект, щом ми се мяркаш често из форума  Thinking. Да си го взимате детенце и после да разказваш реакцията му  Mr. Green.

Аз вече официално съм с паднал корем, сега чакам повикване от бебо  Joy hahaha Joy.

И класацията продължава да води Зазка, следвана плътно от Джей, Гери, Полита/която днес не е писала/ и Мушенце, ама за един ден колко претендентки изпадаха  Mr. Green Laughing.

# 222
 Аууу, колко много сте изписали..нИ вЪ йе срам  Crossing Arms  Mr. Green

Аз съм на 7-ма страница, идвам само да се обадя  wavey и се връщам да чета, надявам се да успея докато върнат Ралфи, че го взеха педиатрите да го прегледат.
По спомен отговарям- още не са ме изписали, защото беб е с по-високи нива на билирубин-а заради кръвно груповата ни несъвместимост. Аз съм отрицателна, а той се оказа с положителна, сложиха ми и имуноглобулина.
Иначе самата аз бях добре още на другия ден (вторник, а родих в понеделник) и ми махнаха всичките джаджи- системи, масажорите на краката, катетъра.
 Раздвижиха ме още в понеделник вечерта. Тоест по план тряваше да стане тогава, но ми прилоша от упойката, повърнах и ме върнаха обратно, само седнах на леглото, не успях съвсем да стана и да се разходя. Направихме това в 3 през нощта, когато дойде време за хранене и аз използвах, че сестрите бяха тук и ми помогнаха с раздвижването. Не ми даваха да ставам сама, искаха да са с мен когато се раздвижвам. Всичко, обаче мина супер и оттогава си ходя без проблем.

Аз нито предния, нито сега съм имала чувството, че "ще ми се изсипят вътрешностите", макар много хора да са ми го казвали това като усещане  Thinking

Коремът ми също веднага се прибира и предния път, и сега.

Днес нивата на билирубина са добре и довечера ще ни изписват (довечера, защото мъжът ми е на работа през деня и няма кой да ни вземе по-рано  Cry )

Естествено на мой "късмет" времето днес е кофти, вали и е хладно, само 10 градуса, а вчера беше 26  Confused Сега се чудя какво да обличам, бях приготвила една рокля, но ще замръзна с нея...  Crossing Arms

СпасДиди, много ти благодаря за пожеланията за момиченце,  bouquet  всички ми казваха и сега, че щом толкова го искам, ще стане и аз едва ли не бях убедена, че ще е момиче това бебе, ама на, не стана..Явно Господ има други планове, в които аз не смея да се меся  Mr. Green
Само да сме живи и здрави, пък може след някоя и друга година (5-6) пак да имаме бебе и ако е рекъл Господ да е дъщеричка  Heart Eyes

Hug Hug Hug

Видях, че има и други, които са били с контракции и родилна дейност на макс, но с никакво разкритие..Много е неприятно като се получи така, а това не зависи от нагласата или от страха/липсата на такъв  Rolling Eyes

Аз, казвам ви, бях с такава нагласа, че каквото и да стане, да го приема. И определено дойдох в болницата с мисълта, че тези болки са продуктивни (затова ги изчалах търпеливо да станат на 5 минути) и ако има развитие, ще родя нормално. В онзи моомент изобщо не ме беше страх от нищо. После като дойдоха да ме взимат в операционната вече се разтреперих  Blush

Искам да използвам случая и да си похваля болницата- целият ми престой тук беше като на хотел, защо не можем да го направим да е така и в БГ? Хем съм раждала в частна клиника и първия път (Майчин дом- Варна), но нещата просто не могат да се сравняват... Обстановка, храна (като в 5 звезден хотел, впечатлена съм, но късно се усетих да снимам, направих само две снимки на вчерашната вечеря и днешната закуска), обслужване..
Никой за нищо не те пресира, не настоява, не се кара  Crazy
Имаме и консултант по кърмене ако някой иска да се консултира.
Цялата стая така е направена, че да носи максимален комфорт- всичко е електронно- леглото, системите за светване/гасене на лампите, връзка със сестрите, включване/изключване на ТВ, смяна на канали, всичко това в едно универсало устройство към леглото.
Отделно при всяка нова смяна (дневна и нощна) идва сестрата, която ще се грижи за теб и се представя и си написава номера (всички носят бежчични телефони в себе си нон стоп) на таблото

Сега се връщам да чета, защото като гледам колко много сте изписали, си мисля, че определено пропускам събития  Wink

П.С. Докато публикувам и виждам новините от постинга преди мен! Честито момичета- Нелли, Клю, Майтибабка и Менианте!!! Да сте щастливи и здрави, а малките бебета и големи късметлии!

Сега вече се връщам да чета  Crazy

# 223
Еха,наистина голяма лавина днес!
Честито на всички мами!Да са много здрави и послушни бебоците!  bouquet

Джей аз какво да кажа като имам 4 седмици,а главата на бебо е вече 9.5см? Shocked чак страх ме хваща Laughing
Пожелавам ти утре да е твоя ден!

# 224
Мушенце, няма да мога на лекцийката да отида аз ... тогава ще съм на магарето при доки за проверка на разкритие  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт