Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Честити бебенца на вече родилите мами! Да си им живи и здрави малчуганите!

А на мамите 2 в 1 , защо се кахарите за дъждовното време. Погледнете от хубавата страна на нещата - ще им върви по вода на дечицата!

Болните мами - оздравявайте бързо. Време не остана да се боледува. Срещата с мъниците предстои.

Кой гледаше на кълбо не се сещам , но моля и за мен да погледне. Ще раждам ли утре? А ако има някой който хвърля и боб да не си кротува а да започва да хвърля за всяка една от нас и да сподели какво показват бобчетата.

Относно раждането на бебето на празник - аз лично не мисля, че е задължително да се казва с името на празника, това са вече отживелици , че си идвало с името, поне според мен. Дори и да родя утре няма да си кръстя девойката Гергана.

А Шуменските мами къде са? Ако може да драснат по някой ред , че нали сме съгражданки и ги мисля.

# 331
ЗАЙЧЕ честита дъщеричка  newsm07

# 332

Като казвам,че съм голям карък от време на време  ooooh!... На Скочев му гръмнал компа и неможе да ми каже дата..евентуално за 17, но в понеделник след 11ч.пак ще се чуем  Tired

Диди, и миналата седмица му беше гръмнал компютъра Зайчето като си запазваше дата, не е от тебе къръщината, явно още не му е оправен компа...  Peace

# 333
Гери вече имам час Simple Smile Скочев ми се обади и датата е 17.05, а от 16.05 да съм на линия по обяд в ОБ. Остават ми само 12 дни да се приготвя............ паниката ме обзе... Като се чуеш с Краси и кажи ,че и аз ще съм като нея и ще чакам инфо. Поздрави я от мен!  Hug

# 334
МОМИЧЕТА,ИМАМ ЧЕСТА ДА ВИ СЪОБЩЯ,
ЧЕ ДНЕС МОЯТА ПРИЯТЕЛКА,ТАМДАМ РОДИ СВОИТЕ БЛИЗНАЦИ!!!

МОМИЧЕНЦЕ- 2700гр и 47см  и МОМЧЕ- 2700гр и 47см

ТЕРМИНА ИМ БЕШЕ 27.05

Честито и на другите майки родили днес,и на всички родили до този момент.- ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦА,МНОГО ДАВИРАДВАТ

А на ВСЕ ОЩЕ БРЕМЕННИТЕ КОРЕМЧЕТА-леко и успешно раждане,с най-прекрасния финал.

# 335
Аййй и близнаци имаме днес ,честито на мама ТАМДАМ  newsm04

# 336
  • София
  Здравейте пак мамчета!!!  Laughing
Честити ни нови майски бебенца на Мушенце, Зайче и Дона Ани!!! Да са им живи и здрави, родени на тази хубава дата!  bouquet  bouquet  bouquet
   Гери: Името ти е чудесно и нямам нищо, против него. Laughing Просто моята принцеса ще се казва Магдалена живот и здраве Laughing
  За смъкнатият корем: Главичката на бебенцето се намества в малкия таз и корема леко пада надолу, но не е задължителен признак за скорошно раждане- може да си ходиш така и повече от месец. Аз съм така от известно време, с 3 см. разкритие. Днес ми казаха, че бебка е 3300- като за 3-то дете..може да се роди днес, а може и да я пренося #Crazy Върви,че разбери кога ще е !Тук всички се молят да стане по- скоро, а аз 3-4 дни ще лежа да си дочакам мъжа  Mr. Green
 В това време ще си пиша с вас и ще очаквам много, много хубави вести Heart Eyes Peace

# 337
  • До морето :)
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МУШЕНЦЕ, ТАНДАМ, ДОНА АНИ И ЗАЙЧЕ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!   bouquet

# 338
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА МУШЕНЦЕ,ДОНА АНИ,ЗАЙЧЕ И БЛИЗНАЧЕТА НА ТАНДАМ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДУШИЧКИТЕ,РОДЕНИ НА ТАЗИ ХУБАВА ДАТА!

Хера,живот и здраве на 21-ви трябва да съм се довлякла с все багаж и детенце Simple Smile Чакам да минат разните му там консултации и ваксини,иначе досега да съм забравила вече,а и трябва да ходя при моя док,за да погледне операцията и да си оправя всички смотани институции,през които трябва да се мине Mr. Green Искам като дойда там да ми е спокойно и да мерим улиците по цял ден,че заради това скапано време моя бебок още не съм го извеждала тук Mr. Green

А ТИ ЗА КАКВИ ЦИГАРИ ГОВОРИШ????АКО СМЯТАШ ДА МЕ ДРАЗНИШ ТАМ-НЯМА ДА СТАНЕ Mr. GreenНЕ КЪРМИШ ЛИ???

# 339
  • Варна
Честити бебчета на mushence, зайче, Донна Ани и Тамдам! Да са им живи и здрави и да носят много радост в къщи!

Диди_Хрис, не се ядосвай отсега, ами то не се знае, дали няма да родиш по-рано, защо още отсега иска да планирате секцио, според мен като нищо можеш да родиш преди 21 май, по-голямата част от бебчетата се раждат по-рано, малко чакат до термин. Освен да започваш с ананаса и секса  Laughing. Според мен Господ си знае работата и сигурно бебка ще излезе преди датата за секцио.

Maria_I, аз също вчера бях на преглед при д-р Георгиев в АГ. Имам 2 см. разкритие, плацентата ми е вече втората степен и според док. ми е време. А термина ми е 21.05. Вика ме на 10-ти в 08:00 ч. да видим ще раждаме ли или ще изчакаме до термина....

Хах, значи сме се засекли в чакането, аз бях с една синя блузка и черна пола, ти коя от чакащите мами беше Grinning. Моят термин е 20 май, но си избрахме 9 май за секцио, а и бебчо е достатъчно голям вече. За разкритие не ме е гледал, май ще ми се размине този страшен преглед newsm78.

# 340
Ами аз бях 5-6 подред с черен панталон, черно яке и розова блузка. Ти на кой етаж ще си!

# 341
  • Варна
Включвам се и аз с щъркелова вест:

Днес, в 10:30 часа, Amberra е родила своята малка принцеса Мари! Мари е с манекенски мерки - 3150 гр., 47 см и с много коса. Раждането е минало нормално и сравнително леко!

Да е жива и здрава малката Мари и да стане красавица като мама!

Ами аз бях 5-6 подред с черен панталон, черно яке и розова блузка. Ти на кой етаж ще си!

Може и да сме се разминали значи, аз чак към 2.30 бях там... Иначе няма да съм на ВИП етажа.

# 342
 Честито на Dudence,Мушенце,Зайче, Дона Ани и ТАМДАМ !!! Да са ви живи и здрави бебенцата и много да ВИ радват.Ана майчетата бързо възстановяване:)) много е хубаво когато се раждат тез бебенца  bouquet Аз да се оплача,нещо моита пикла неможе да спи нощно време от тез колики Rolling Eyes давам какви ли не капки и непомага.Ето тазни нощ съм си легнала сутринта в 4ч и се носим, направо немога да се наспя,но ме е жал за бебка че се мъчи.И сега в 16ч сме на консултация,ще ни измерят колко кг сме и пак ще питам за някакви капки...Ще пиша по късно как е бебка,а за храненето да ДОБАВЯ, ЧЕ НЯМАМЕ РЕЖИМ И СЕ храним на поискване ,предимно на 2ч или 3часа ,обаче вечер е нещо страшно всее е гладна  Rolling Eyes ох оставям ви че трябва да гладя и да се приготвяме за излизане:) лек ден от мен засега   bouquet                                                                     Честито и на мама Amberra!Да и е жива и здрава малката принцеса  bouquet Забравих и да честитя имения ден на всички дес празнуващи  bouquet Да сте живи и здрави и много щастливи:)) Весел празник  bouquet

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 14:02 от cveti_8203

# 343
Maria_I i Nova mama да се вкюча и аз към агитката за АГ и Георгиев.Ако всичко е по план на 11 май ми е датата за секцио.Доколкото ми каза ще съм на 2-ри етаж.Значи МАрия ти ще си секцио на 9 май ами ти nova mama-секцио или нормално ще раждаш...Та сигурно ще се засечем.Сега ми остава само да се отърва ГАДНИЯ зъбобол Close

# 344
Ехее.. колко много нови бебенца има вчера и днес, явно освен дъжда, валят и бебенца Simple Smile ЧЕСТИТИ нови бебчета на всички мами, да са здрави и да им носят много щастие и радост  Hug
Аз да се отчета от днешната ЖК, всичко е наред. Кръвното днес ми беше малко по-ниско от обикновено  110/70 и бях леко замаяна, тоновете на бебчо са около 140, въпреки че сигурно спинкаше понеже обикновено са малко по-високи. За 20 минути имах една контракция, но то сигурно си е нормално вече при положение че термина ми е след има няма 2 седмици. Казаха ми да пусна пак кръвни изследвания и в Понеделник пак ще трябва да ми точат от кръвчицата...
За хемороидите пак: В 100 мл. вода се слагат 3 с.л. смрадлика, изчаква се да кипне и се сваля от котлона. Силно концентриране така направен разтвора, супер ефективен. След като изстине, се напоява памучен тампон, може и някоя превръзка, за да не се намокри бельото и след 2-3 часа се вижда ефекта.  
хаха Simple Smile сори че пак сутринта я подхванах тази тема, ама.. Crazy
jenny_b Благодаря много за информацията, ще пробвам метода при първа възможност.

Общи условия

Активация на акаунт