Времето мина и замина -месец МАЙ е, чакаме бебешка лавина! - Тема 24

• 27 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Честито на всички нови мами да са живи и здрави бебенцата им и бързо възстановяване.   bouquet

ВЪПРОС КЪМ МАМИТЕ С ПОВЕЧЕ ДЕЦА!!!
Кога почнахте да налагате график на храненията някакъв режим. Мойта се роди малка и ми казаха до първия месец когато поиска вие какво мислите?

# 316
Честита госпожица на Зайче!Да е много щаслива малката Андреа и всички около нея!

# 317
  • гр. София
Здравейте,
Искам на първо място да се ИЗВИНЯ, че не писах по - рано какво се случва с нас, но нямах тази възможност!!! Надявам се да приемете извиненията ми!!!
Все още сме 2 в 1, но 5 дни бяхме в Шейново, защото тоновете на бебчо не бяха добри. Сега вече всичко е наред и сме си вкъщи. Няма да разказвам подробности от престоя ни в болницата, за да не ви занимавам излишно, но ако някой иска да пита нещо, с удоволствие ще споделя преживяното, условия, мнение за лекари и т.н.
Аз се връщам да чета, че имам да наваксам много.
Пожелавам хубав ден на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 10:59 от viktoriamg

# 318
Честит Имен Ден на момичетата с името Ирина!!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ВикторияМГ, радвам се че и ти и бебчо сте добре! Дано не се налага да влизаш в болницата по такъв случай отново, освен ако бебето не реши да излиза! Стискам палци да бъде всичко добре!  Praynig Hug

# 319
  • Стара Загора
ВЪПРОС КЪМ МАМИТЕ С ПОВЕЧЕ ДЕЦА!!!
Кога почнахте да налагате график на храненията някакъв режим. Мойта се роди малка и ми казаха до първия месец когато поиска вие какво мислите?

Никога не съм им правила режим Simple Smile Давам когато и по колкото си искат.
Честита да е Андреа на зайче Hug Heart Eyes

# 320
Maria_I, аз също вчера бях на преглед при д-р Георгиев в АГ. Имам 2 см. разкритие, плацентата ми е вече втората степен и според док. ми е време. А термина ми е 21.05. Вика ме на 10-ти в 08:00 ч. да видим ще раждаме ли или ще изчакаме до термина....

# 321
хайде да и е живо и здраво момченцето на Мушенце, а тя бързо да се възстановява!!!

честити рожбички и на Зайче и Дона Ани!

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 11:31 от nova_mama

# 322
  • София
днес пак имаме много бебенца, браво!

и на мен 05,05 ми беше датата фаворит, но няма да ме огрее. вече благородно завиждам на родилите мами.

как може май месец да е такова отвратително времето и депресарско Cry

# 323
МУШЕНЦЕ, Дона Ани,  ЗАЙЧЕ ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА!!! Да са ви живи и здрави и да носят само радост в сърцата на всички!!! Много целувки на пухчетата и бързо възстановяване на майките!!!

Дона Ани значи е родила тук, в БГ?  Rolling Eyes Явно момата е с характер и тропнала с краче на мама, че тук иска да се роди!  Simple Smile Ще чакаме Дона Ани да се включи - важно е че са добре!  Hug

Момичета, и аз съм с хрема, която снощи ми възпали синузита. Отпред на челото, над веждите ми се подуха 2 цицини - като 2 рога.  ooooh! Предполагам това изпъкналото е пълно с гной!  Cry Боли ме отпред челото и не мога да дишам. Удържах цяла бременност без АБ, но днес мисля да искам на доктора, защото раждането наближава, а не мога да дишам!
Мъжът ми е с подута буза /от зъб/, все едно е налапал портокал.
Та ако детето сега излезе предполагам доста ще се стресне!!! Баща му с надуто лице, майка му с 2 рогца!!!  hahaha
Писна ми от болести!!!

# 324
Честити Максим, Андреа и Виктория на Мушенце, Зайче и Дона Ани! Да са живи и здрави и много щастливи!
Виктория, дано всичко да наред за в бъдеще  Praynig и разбира се няма какво да се извиняваш, че не си писала  Hug

# 325
Честит Максим на Мушенце, браво но големия юнак, да е жив и здрав. smile3525

Честити девойки и на Дона Ани и Зайче, много късмет и радост на бонбонките!  newsm51

# 326
На 5 май имен ден празнуват всички, които носят името Ирена, Ирина (означава - мир), Иринка, Ириней, Мирослав, Мирчо, Мирослава, Мира

Честит празник и честити бебчета!

# 327
Ей...браво на Зайче  smile3501 Да и е честита Андреа! Чакам я с нетърпение да се завърне и да си каже впечатленията.

Гери Hug

Като казвам,че съм голям карък от време на време  ooooh!... На Скочев му гръмнал компа и неможе да ми каже дата..евентуално за 17, но в понеделник след 11ч.пак ще се чуем  Tired

# 328
Честити бебенца на Дона Ани и Зайче и бързо възстановяване!!!

Спасдиди  ужасна история с тия синузити и хреми и кашлици, според мен по-добре наистина изпий един АБ но да се махне тази гной, защото раждането си наближава, а да не може да дишаме не е хич най-добрия вариант.

Относно режима на хранене, аз пък съм голям привърженик на строг режим,но според мен всяка мама си усеща и преценява най-доброто за бебенцето и няма еднозначно и правилно мнение. Аз съм хранила на 4 часа и без нощно хранене от първия ден и винаги съм имама спящо бебе и не съм разбрала какво са безсънни нощи, но може би си е до дете, знам ли?!?!

# 329
  • Стара Загора
Аз съм хранила на 4 часа и без нощно хранене от първия ден и винаги съм имама спящо бебе и не съм разбрала какво са безсънни нощи, но може би си е до дете, знам ли?!?!
ОПределено е от детето. Ти гладно бебе лъгала ли си с вода или още по-лошо с глюкоза? Аз храня когато искат. Слави на 3м. вече спеше по 12 часа Crazy вечер. Сега ще видим Борис.

Мъжът ми е с подута буза /от зъб/, все едно е налапал портокал.
Да не си го била...признай си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт