Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 869
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Видин
Добро утро момичета Hug
Кафенце, прекрасна тема. Дано на всички ни и най-вече на теб ни донесе много щастие Praynig
Елбиен, добре завърнала се. Много да нацелуваш малкото сладурче Heart Eyes
Стискам палци на всички Не чакащи Praynig Hug

# 76
Добро утро мацки с мисия Kissing Heart

Виждам тук девойки, провесили нослета...Нас, Писан, горе главите! Знам добре колко ви е трудно и се чувствате обезсърчени, но не губете вяра и надежда. Naughty Те ще ви крепят по пътя към успеха. Защото успехът е сигурен, просто си казвайте, че вашия път е по-дълъг и трънлив...Всички ще си имаме бебета!:bouquet:

Паспаланчо, забелязвам, че ти единствена се сещаш за мен, когато зачезна:mrstraetz: Желая ти от сърце мечтата ти да се сбъдне и скоро да развееш най-ярката магистралка Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Росела ти как си, как вървят нещата при вас? Правите ли вече опити? Разказваааай, мисля те! Heart Eyes

При мен нищо ново и интересно. Миналия месец след ЦС цикъла ми нещо се побърка и ми дойде една седмица по-рано - нещо небивало за мен. Този месец пък преживях огромен стрес и емоционално опустошение, и БТ е като луда - варира нагоре-надолу с + - 0,5 градуса...бейби план не засича овулация...

В момента у дома е даден ход на кампанията "Нов дом". Всеки ден след работа се занимаваме с майстори...и обикаляме магазините. Стила на дома е вече избран. Дизайнери сме си ние двамката...най-общо вратите и подовете ще са венге, а стените - бели. Банята, тоалетната и пералното ще са венге в комбинация със светло бежово. Кухнята ще бъде в същия стил - сега тъкмо ще разглеждам мострите за кухненските шкафове и плот...

Същевременно се подготвяме за Гергьовден - момчето ми е Гошко Heart Eyes Купили сме агне и възнамеряваме да го изядем с приятели и роднини в едно много приятно заведение извън града Simple Smile

И сватбата иде Grinning но за сега само списъка с гостите е уточнен Rolling Eyes и то с доста въпросителни Rolling Eyes
Но...всичко по реда си, от средата на другия месец ще сме по-малко ангажирани с апартамента, така че кампанията "Нов дом" ще отстъпи почетното първо приоритетно място на кампанията "Сватба" Mr. Green

Такива са нещата около мен...целувам ви момичета  love001  И стискам много силно палците за Етигра, която в момента я е налегнало най-мъчителното чакане... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 09:07 от ***Надежда***

# 77
  • Варна
Добро утро! Hug

Нас, Писанке, не увесвайте нослета и не губете вяра! Всички в тази темичка ще имаме бебчета - някои по-рано, други - по-късно. Hug Hug Hug Hug

Наде, дано покрай кампаниите "Нов дом" и "Сватба" неусетно да попаднеш в кампанията "Растящо коремче" Hug Praynig

ЕлБиЕн, очакваме снимчици и разказче.  Hug

Антонина, дано да не стигнете до изследванията Hug Praynig

МикиPraynig Praynig Praynig

Ети, специална  Hug

# 78
Наси, миличка не се отчайвай.
То точно аз да го казвам не е много редно .И аз почти през цялото време се чувствам така .Тъкмо събрахме парички за процедура и се разболях. А най -гадно се чувствам, че не знам срещу какво се боря. Ноооо в крайна сметка ако човек иска нещо толкова силно, то няма начин да не стане. 

# 79
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Запис и от мен с пожелание за много  EFP  Hug

# 80
  • Sydney
Добро утроо Simple Smile!
Pisan@ nas не се отчайвайте... просто вярвайте, че ще се случи...кога??? все някога и винаги когато се оклюмам се сещам за едно послание от един филм с хепи енд: "ти знаеше, че ще стане така?", "не, ВЯРВАХ"  Hug
***Надежда*** успех с приключването на "кампаниите" и дано скоро "бебешка" да имате Simple Smile
ЕлБиЕн как сте? Simple Smile
Смуси ще го разберете какво е, няма къде да отиде Wink
antonina84 пожелавам ти да не стигаш до изследвания Simple Smile
Мики  Praynig

# 81
момичета добро утро и един бърз  въпрос -преди да се направи микробиология жената трябва ли да не е правила секс?

# 82
  • Sydney
момичета добро утро и един бърз  въпрос -преди да се направи микробиология жената трябва ли да не е правила секс?
да, 3 дни Wink

# 83
Добро утро  Hug
Благодаря за подкрепата. Като цяло не се отчайвам, само имам временни моменти  Mr. Green
Хайде на кафе и закуска

Колата ни е готова и милото отиде да я взема, че е чак в Нова Загора, там закъсахме  Crazy Сега го чакам да се върне и да ме повози, че цяла седмица не сме се возили  Mr. Green

Хубав ден  Heart Eyes

# 84
  • Варна
Добро утро Hug
nas,
не се отчайвай, всички ги имаме тези моменти, важното е да не им се даваме Hug И при нас станаха 3 години опити - не сме били особено сериозни, ама все пак не сме се пазили. Ами не става и не става. В понеделник съм на фоликулометрия да видим дали този път ову ще се очертае от правилното място, искам и да разбера доколко резултатите от ову тестовете имат общо с действителността. Последния месец не сме правили нито един опит, то нямаше и смисъл де, но все пак, дори и ей така за удоволствието не сме пробвали. Битовизми, битовизми... и аз се чувствам тъпо на моменти. Сега пак ще има приказки, че се сещам само около тези моменти за секс, ами така е, ама и той хич не се сеща за мен. И за колата те разбирам, нашата преди година и половина ни спретна такъв номер, направо ми идеше да се гръмна. Цяла година след това връщахме парите за ремонта. А да кажеш че е скъпа кола - не, 18 годишна трошка. Дано вашата не ви създава повече проблеми Simple Smile

# 85
Бенита 3дни!!!!ти сериозно ли?а цикъла напълно ли трябва да е минал?след мълко тръгвам към гинеколожката и поне да знам и хич да не си правя устата за микробиология! Sad

# 86
  • Sydney
ами БЛИЗНАЧЕ аз така знам, поне аз където ходя така се процедира... някой ако знае друго да казва 

# 87
  • София
И ние като gigamiga си мечтаем да сме петима  Grinning

Живот и здраве, дано!  Praynig Praynig Praynig

Кафенце, чудесни картинки и текстове си подбрала, страхотна нова темичка!  Hug

Дано е много късметлийска!

Етигра, палците не са пускани.  Hug

Иве, то не се знае, докато няма лелка, има надежда.  Hug

Писана, браво за хубавите резултати и късмет в предстоящите процедури.  Hug

Нас, горе хубавото носле. Ще се оправят нещата.  Hug

Късмет на всички, които пишем в тази темичка!  Hug Hug Hug  

# 88
  • Габрово
Иве, то не се знае, докато няма лелка, има надежда.  Hug

А, Пете, в моя случай никаква надежда няма, че нямаме нито един опит този месец  Mr. Green. Иначе си съвсем права.

Месечинке, пак сме си баш лика прилика  Whistling. И аз това си викам, поне за кеф да бяхме ... ама на ... битовизми, болести, зъбоболи, умора ooooh!. Дай тоя месец да се вземем в ръце, че и да бременеем заедно, така и така сякаш живеем един живот  Mr. Green.

Близначе, не знам дали трябва въздържание преди микробиология, но цикъла със сигурност трябва да е минал напълно.

# 89
  • Варна
Хахах, вярно е май Laughing А дано да ни се случи хубава случка скоро thumbsup
Знаеш ли, че по празниците минахме през Габрово на път за Шипка. Ей, че хубаво щеше да е да се запознаем, но бяхме със свекърите и нямаше как да се бавим. Нищо, надявам се друг път да имаме възможност yes

Общи условия

Активация на акаунт