Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 871
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
nas , писанче - всеки има моменти, в които изпада в емоционална дупка, но за щастие благодарение на близки хора и приятели излизаме от там. Така че с вас сме  Hug
ЕлБи - чакаме снимки на малкото съкровище Simple Smile
***Надежда*** - и ти си малко на моята вълна, въпреки че на нас вече на преден план ни е мисия "Сватба" Simple Smile Пожелавам ти съвсем скоро да си на вълна  preggo
БЛИЗНАЧЕ - не мога да помогна за съжаление  Tired
Етигра - стискаме палчета  fingerscrossed
.♥.Петя.♥. , gigamiga - успех в начинанието! Винаги са ме радвали такива семейства, които искат да имат повече от 2 деца. Браво!  omm
Много хубав и положителен ден на всички  Hug

# 91
Само да изклюкаря Mr. Green
Ети вчера се е появила. Добре е .Чака си деня за тест.  Ходи вече и на работа .

# 92
Добро утро Hug
Дано да ви е слънчев денят, макар че във Варна е доста мрачно и студено ooooh!
Тъкмо се зарадвам и постопля и то времето пак се развали, но се надявам, че съвсем скоро ще се оправи за постоянно!
Nas, това, че всичко ще случва наведнъж е абсолютно доказана закономерност. А особено ако случайно човек събере пари, винаги се намира за какво да ги похарчи, изниква нещо спешно. Но не се отчайвай, може пък точно този месец без изследвания да стане чудото Praynig Това важи и за Мецани  Hug
Месечинка, дано фоликулът да е от правилната страна и след 9 месеца едно сладко и пухкаво бебоче да е ваше Heart Eyes
Надежда - много приятни кампании около вас. Дано наистина неусетно да се окажеш и с растящото коремче Hug
Кафенце, продължавам да стискам силно палчета, Етигра - и за теб.
Лек от мен засега
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 93
# 94
Здравейте, момичета! Hug
Записвам се чаак на 7 стр. ooooh! Shocked Големи фурии сте Laughing Hug
Кафенце, прекрасна! Hug   bouquet
Ел Би, радвам се, че сте си вкъщи и сте добре. Hug
Смуси, браво за добрите новини. Hug Щом док не е сигурен за пола, значи се съмнява за момиче, просто чака до следващия преглед да не изникне някое пишле и да се изложи Mr. Green Hug
Ети, Кафенце Praynig Praynig Hug Hug
Дианка, Нас, никакви отчаяния! Hug Hug
Наде, наистина супер кампании си имате Heart Eyes Ние минахме тази със сватбата и новият апартамент, сега само с кухнята и детската се занимаваме, но и ние сме се насочили към венге и бяло дърво Laughing Желая ти скоро и една бебешка кампания да се захванете! Praynig Hug

Хайде успешна да ни е темичката!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 95
  • Велико Търново
 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75

# 96
 newsm62  вижте кой събира най-много прашец - бъдещите булки... newsm47 А дано на сватбите да сме с тумбаци!

# 97
Здравейте момичета! Присъединявам се към мечтите за януари, защото Лелята дойде!

# 98
  • Велико Търново
smile3521 Наде, дано, дай Боже  Praynig  bouquet
tsvetti_s - изпращай я по живо - по здраво да си заминава и дано да не се завръща скоро  Mr. Green

# 99
Иска ми се до сватбата да сме направили бебчо!!!

# 100
  • Велико Търново
Извини ме, ако пропускам нещо, но кога е сватбата?

# 101
Лелеее колко много сте изписали  smile3501
Момичета здравейте,
Кафенце имаш много стиснати  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed имай вяра всичко ще е наред ,  bouquet благодарско за новата темичка ,пак със страхотно заглавие е ,сега само остана да започваме да я пълним с положителни тестове.
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed на всички които не чакат , на тези които ловуват и на всички останали момичета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Честито и на новите мами да са им живи и здрави дечицата, а на тях бързо въстановяване.
Аз не се включвам често, но всекидневно ви чета и съпреживявам със всяка една от вас успех на всички ни в това ни начинание
Извинявам се ако пропускам някой Hug Hug Hug

PS. Ще ме извинявате ако съм досадила нещо ме е обхванала меланхолията

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 12:27 от Gаlka1985

# 102
На 09.07.2011 Simple Smile

# 103
  • Велико Търново
Цвети, мила, има време  Hug С повечко късмет и вяра ще стане   bouquet

# 104
Здравейте, момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сега се връщам от док. Изписа ми Оргаметрил от 16-тия ден на МЦ в продължение на 10 дни, всеки ден по 1 табл. Обясни ми, че не е противозачатъчно и ред др неща, но след лекар малко помня от това, което ми е казано  Crazy На 11-тия ден от МЦ ме вика за преглед да погледне дали има зрееща яйцеклетка.
Изчетох листовката на лекарството и за всякакъв вид лечение пише да се пие по същата схемата дадена ми от док. Много неща изчетох и из нета, но нещо ме притеснява, че може да подтисне ову и въобще да го няма този месец. Sad Четох, че много лекари го изписват за пукане на кисти и за регулиране на цикъл???!!!
Отново тотално се обърках!!!

Надежда, много нови неща има покрай тебе. Ще се радвам да споделяш за ремонта (защото и нас ни чака) и за приготовленията около сватбата. Hug Hug Hug
tsvetti_s, съжелавам за лелята. Дано следващия месец не дойде и така още 9м. Hug
Палчета за двете ни бъдещи булки fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Желая им на сватбите си да са с коремчета Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт