Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 877
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Плодче, с удоволствие ще споделям Hug  Днес избрахме и кухнята http://www.obzavejdane.bg/index.php?prod=2393&cat=16&page=26 Няма да е купена готова - ще ни я изработят по поръчка. Майсторът е страхотен - виждала съм негови "произведения". Към модела, приложен в линка ще поръчаме и допълнителни шкаф-витрини, защото кухнята ми е голяма - ще ми се да е нещо раздвижено... Цвета ще бъде същия, но барплота ще е нещо по-красиво Grinning

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 12:55 от ***Надежда***

# 106
Благодаря ви за милите думи и пожелания!

# 107
Надежда, поздравления за избора. Обожавам големите кухни и многото шкафове, защото повече място никога не е излишно  Wink След най - късно 6м. ще обзавеждаме нов апартамент и единственото ми желание е кухнята да е голяма, хол може и да няма, но кухнята да е голяма, да има място за абсолютно всичко.

# 108
Наде, един съвет от мен- направи чекмеджета, не шкафове. Аз лятото сменях кухня и ми казаха, че са много удобни, но не послушах и си направих само 2 големи чекмеджета. Там сега си държа тенджери и тигани и са много удобни. Можеш лесно да извадиш най-задните, без да вадиш всичко пред тях. Много съжалявам сега, щото ми е голяма мъка да вадя някои чинии  Crazy

Сори за спама  Blush

# 109
Нас  bouquet Благодаря! Да, така е - най-важното нещо в една кухня е удобството! Grinning 

# 110
Момичетаа   Hug
Да се отчета - днес бях на 1вия преглед, докторката видя плодно сакче, което отговаряло на 4г.с. и 6 дни, въпреки че според всички калкулатори би трябвало да съм в 5г.с. и 4 дни, но каза, че не било стряскащо да има разлика от няколко дни. Всичко му било наред. Даде ми снимка, на която се вижда едно тъмно петно. Точка не виждам аз, но щом тя казва, че всичко е наред, ще се опитам да й вярвам.
Имам леко зацапване от 2-3 дни, което страшно много ме притесни, а тя ми изписа вит. Ц и бусколизин. Малко слаби ми се струват тези лекарства, но дано няма нищо страшно.
Другото притеснително е, че ми каза, че имам кондиломи, което било някакъв кофти вирус и сега чета и се ужасявам какви последствия може да има от него... ако не се оправя с него, ще трябва секцио да раждам, т.к. имало риск да се зарази бебето.
Та така, хем съм по-спокойно, хем по-притеснена заради други неща...

# 111
A_vagabоnd , според мен не е препоръчително да пиеш бусколизин сега, а по-скоро но-шпа.  Ето виж част от листовката на бусколизина: "СПЕЦИАЛНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
Бусколизин се прилага с внимание при бременни жени, особено в първите 3 месеца от бременността."

Бих те посъветвала да посетиш и друг лекар...

# 112
  • Сфия
Вагабондче, поздравления за сакчето!  С тия кондиломи не се вкарвай във филми сега! Имаш време до раждането, ще ги лекуваш, а дори и секцио да раждаш...важното е ти и бебо да сте наред!
п.п. и не забравяй да следиш ТСХ thumbsup Аз след 1 седмица ще разбера мойто на какъв хал е...

# 113
star_g благодаря ти, мила  Hug Жела и на теб успех в бебешкото начинание, както и да имаш сватбата на мечтите си!!! Дано бъде един прекрасен и незабравим ден, а двете чертички да са черешката на тортата  Hug  (в преносен смисъл разбира се  Mr. Green )

.♥.Петя.♥. радвам се да видя, че има и други за които четири не е достатъчно голямо число  Hug  Дано бързо се справите с увеличаването на домочадието, и да зарадвате двамата батковци с една малка сестричка или с още един малчуган, за да е пълна веселбата вкъщи  Heart Eyes

Хайде момичета, имаме време до май месец, кой ще развее раираното знаменце  Hug Нека атакуваме май със следвеликденска петица!!!

# 114
  • Велико Търново
Вагабондче, страхотна новина. Дано всичко върви по мед и масло  Praynig И аз съм на мнение като marrdata - не се филмирай - всичко ще е наред  Hug
gigamiga Hug благодаря

# 115
  • Sydney
A_vagabоnd те калкулаторите си изчисляват стандартно Wink бъди спокойна, всичко ще е ОК...

# 116
Мерси много момичета!!   Hug
Надежда и аз го забелязах това на листовката и се чудя какво да правя. Още тогава я питах дали за тези цели не се изписва Но-шпа по принцип, но тя каза това да си пия... не знам какво да правя сега.

Другото странно е, че този Витамин Ц, който ми е изписала е на ампули и струваше 15лв и сега като му чета листовката, той се прилага само интервенозно... как, аджеба, се очаква да си го инжектирам сега този витамин Ц....  ooooh!

# 117
  • Варна
Аз мисля, че няма проблем да пиеш ампулите, усвояват се по-бързо, отколкото хапчетата. За останалото... много отнесена ми се вижда тази твоя лекарка. Щяла да ти изписва нещо, пък забравила, изписва бусколизин (и аз не разбирам защо)... Не се филмирай, а ако трябва посети и друг лекар. Сега ли ти диагностицират за първи път тези кондиломи?

# 118
A_vagabоnd, потърси второ мнение. Със сигурност но-шпа не вреди при бременност и знам че се изписва от лекарите и след процедури, докато бусколизина не се препоръчва...ние не сме лекари, а можем да открием разликата...

# 119
  • до едно тепе
Вагабондче и аз съм чувала че изписват Но шпа и освен това при зацапване май и прогестеронов препарат се изписва-дуфастон или утрогестан. newsm78 Стискам палчета за сакчето да расте и следващия път да чуете сърчице fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт