Юли 2007

• 21 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Аз не съм гледала защото съм на робота но ми звънаха по телефона и се зачетох и май трябва да подавам .Само не ми е ясно как ще стане за един ден. Twisted Evil
Амо то в нашата държава няма оправя. #2gunfire

# 166
Да, винаги ме е било яд, че хората не са достатъчно информирани. Не може всеки да чете всички закони. Да измислят начин...  Crossing Arms

# 167
  • Варна
Кирова трябва да подадеш Peace.Дано да ме прочетеш и успееш. Вземаш си служебна бележка от работодателя/става за 5 мин./, теглиш си декларация от нет-а .Попълваш я + приложението за доходи от трудови правоотношения и я пускаш по пощата. Не ти трябва да ходиш до данъчното- там е ад последните дни.
Всеки, който към 31.12. е безработен/освободен от работа през годината/ или има двама работодатели в рамките на календарната 2010г. трябва да подаде. Peace

# 168
# 169
Според мен доходът от апартамент в София е по-висок отколкото дохода от земеделска земя, която струва толкова, с колкото можеш да си купиш апартамент в Сф...но може и да не съм права, а земята да е поскъпнала. И не говорихме да продадеш земя, за да я изпиеш или си купиш мерцедес (защото и това си е част от народопсихологията), за друго ставаше въпрос

Тъкмо каазах, че нямаме хубав меч и вчера купихме един много хубав комплект на плеймобил, 3 в 1 - щит, меч и замък с рицари (конструктор). Сега ще изхвърля всички джъмбовски мечове. Направих си много интересне подарък за РД - макларен куест  Laughing Тази от Никола е доста амортизирана и реших, че Валери заслужава нова. Моделът е подобрен с някои неща за разлика от този от 2008, но пък струва със 140 лв в повече, което не мога да го проумея...

Май няма да пускам Никола вече на градина. Или ако много примърка, ще го пусна за седмица. Тия дни ще му сложа Аваксин, после ще видим

# 170
  • София
ДУ
Отиваме в дг и изненада някаква г-жа замества нашата със синя коса Sick питам аз,какво защо тя ми се троска,оставих ги че да не нарушаваме отиване взимане но сряда и петък няма да ходят когато е тя.Свито ми е сърцето.
За земите в момента са много ниски като стойност,а почват субсидиране за земеделство,което на фона на кризата ще се разраства,за това не е подходящ момент за продажба

# 171
Марти моляте пусни този к-т на Плеймобил!
Какво е Аваксин?
Аз трябва ли да подавам декларация,била съм на трудовата борса от март до октомври 2010,от ноември веднага ме назначиха на работа?
Мислих,че не трябва но дали съм се объркала.  newsm78

# 172
  • Бургас
Добро утро  Simple Smile

Оживях. Хвана ме един синузит и не иска да ме пусне. Доктора чак снимка поиска, като я видя само подсвирна  ooooh! Аман от болести. Сега и Ивчо има Т. Не го пуснах на градина. А как беснее само, не е истина  Tired

Интересни теми изчетох.  Wink И аз съм имала моменти в които правя нещо и имам усещането че се повтаря като на кино лента. Много страховито. В последните години обаче тези преживявания липсват. Обаче сега Ивчо все повтаря Ти помниш ли аз като бях голям а ти малко бебенце...

Честито християнче, Аркси.   bouquet

# 173
  • София
Ох, Шуши, дано оздравяваш бързо!

Бубе, празнуваш ли днес? Ако да - честит имен ден, да си много здрава и щастлива!!!   bouquet

Не се сещам дали имаме други именници...един Борис нямаме в темата.

# 174
Янче, не го намерих, май е от новия им каталог. Купихме го от комсед. Представлява един замък с рицари за сглобяване (това е конструктора), капака на замъка е същевременно и щит и има един мек меч

Шуши Hug

Аваксин е срещу хепатит А, сега му предстои реваксинация на Никола

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 10:39 от марисса

# 175
  • София
Колко пари е марти това чудо?меча и замъка

# 176
петдесет и нещо. Не е малко, но пък Никола е счупил сигурно 10 меча по 3 лв. И това го прави в играта, не нарочно. Доскоро нямаше една счупена играчка, но и аз гледах да не взимам боклуци, откакто сам си ги избира и баба му и дядо му ги купуват е нещо страшно

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 11:24 от марисса

# 177
Здравейте
Моята одисея продължава, лекарите си прехвърлят топката един на друг. Сутринта избеснях и отидох в Цибалаб, дадох 80 лв и помолих за изследвания за мононуклеоза. Аман от тези наши доктори. Сега се надявам утре като взема резултата всичко да ми е наред, че не ми се мисли.
Моето момче продължава да плаче всяка сутрин преди ДГ и то страшно много, не може да свикне и това е, направо ми къса сърцето с такива изказвания" Мамо ама аз те обичам, не ме оставяй моля те".

# 178
# 179
  • София,
Привет
И Вероника днес е на градина, а аз бях на предварителен изпит Rolling Eyes.
НЕ съм влизала и не съм чела от сума време, дано вече успея да понаваксам.
Иве ти държиш ли още диетката? Аз от вчера я почнах отново - втора врътка Hug, а какво направи с бактериите в носа, успя ли да ги изтребиш?
Бързо оздравяване на болничиките!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт