Юли 2007

• 21 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Честит празник, Елче, да ви е жива и здрава Саня и да е много щастлива!!!   bouquet Чакаме снимки.

Много точно наистина си го сънувала... Laughing

# 706
Честит рожден ден на Саня! Много да е здрава и да радва всички около себе си   bouquet  Hug
Аз още съм в Русе, но яко взе да ми писва. То не е като да си с едно дете, да го метнеш да бабите и да се срещаш с познати и приятели  Crossing Arms
Дани, радвам се, че вече сте вкъщи.  Hug
В сравнение с вашите перипетии, моите са нищо - вадене на зъб и вадене на кърлеж  Mr. Green
Къде ме лепна не знам, на шията ми  Shocked пък не е да съм се въргаляла в тревите....

# 707
  • София
Айц!
Това звучи... брррр...

# 708
  • София
Елче да ти е жива и здрава  bouquet
Бях на работа,прибрах се стягах багаж-прекалявам много неща взимам Twisted Evil ама все това ти онова ти,и то не за мен а за децата.
Ще ходя да ги взема и ще чакаме баща им да тръгваме,ще спят по пътя иначе ще стане вечерта.

# 709
Елче, да ти е жива и здрава рожденичката!  bouquet хубав сън, достоверен, само където аз не задавам такива директни въпроси - питам "с маргарин, масло или олио е правено" и често съм получавала горди отговори "с маргарин"  Mr. Green

Уинксче, и ти да си жива и здрава  Hug....в сайта пише, че ДДСто се начислява в крайната цена, това значи ли, че ти го доставят на адрес в Бг и не ходиш на митница newsm78

Мими, неприятно. Впрочем има нов аутан, който освен против комари е и против кърлежи

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 11:58 от марисса

# 710
  • София
Къде изчезнахте всички? Запразнихте ли вече?

# 711
  • USA
Наистина, много празно тези дни. 4дена уикенд ли имате? Ех, как обичам това време на годината в България  Mr. Green.

Марти, не знам за ДДСто. Момичето, от което разбрах живее в САЩ.

За пазаруването от САЩ само да добавя, че другата седмица (30ти) е национален празник и ще има намаления.  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 18:07 от Winx

# 712
  • Варна
Честит рожден ден на малката пораснала Саня   bouquetДа ти е жива и здрава Елче и много да те радва! Hug
Уинкс направо ми разби семейния бюджет с тая новина  HugАз съм голяма фенка и се мятам директно. И без друго трудно преглъщам, че във Варна няма магазин  Wink
Аз вече съм изпаднала в ужас- уж 4 почивни дни, а мен ме чакат тържества, манифестации и рожден ден. Това, ако е почивка здраве му кажи.

П.С. Марти, може ли картинка на новия Аутан плс. Praynig

# 713
добър вечер Hug
Честита 1 годинка на Саня, безгрижно детство и много здраве   bouquet
По цял ден скитам и вечер едва гледам TiredЗарязала съм всякаква домакинска работа.Сега дори си поръчах хапване ,защото съм сама с Вико и не ми се готви само за мен Grinning
Ева е на сватба с баба си и дядо си чак в Търговище, а Антон командировка във Видин.
И аз досега зяпах сайта  Mr. Green, Уинкс разби ми мераците за пестеливост  Laughing

# 714
Добро утро  Hug

Бути, ето го, не съм го ползвала обаче и не знам колко е ефективен, препоръча ми го аптекарката  Simple Smile

# 715
  • София
ДУ
Ние сме от вчера в Перун,само ние рай за децата тичат,обаче пак кашлят ooooh! ooooh! дайте по една молитва да оздравяват вече

# 716
  • Асеновград
Пък аз съм на работа  Mr. Green.Много е приятно в петък в 16,30 да те светнат , че евентуално трябва да работиш извънредно , потвърждението дойде в 9 вечерта.Дано успеем да си свършим работата днес и да ни останат 3 почивни дни.
Иве  Praynig.

# 717
добро утро
Наспахме с е с Виктор повече от добре  PartyЕва е на върха на щастието защото щяла да бъде и шаферка, едното детенце от сватбарите било болничко и няма да присъства и Ева ще я замести.Каза че и тя ще бъде булка с рокля  LaughingАз сега съм се стегнала и ще пусна поне една прахосмукачка и след това излизаме навън.
Иве аз не съм разбрала къде ще ходите, какво е това Перун???Силно пожелавам вече да спрат болестите  Hug

# 718
Здравейте!
Честит Имен Ден на именниците! Да са живи и здрави!  bouquet

# 719
  • София
Честит празник на всички именници!!! Имаме доста - всички да са здрави и усмихнати!   bouquet (сега се сетих, че имаме две майки Елени с момченца Константин, едната от които пак изпадна в нелегалност  Crossing Arms)

Общи условия

Активация на акаунт