Юли 2007

• 21 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
billie, много гадно! Съчувствам ти...

Честито на именниците!

# 721
  • София,
Честито на именниците, да им е живо и зраво името!  Hug
И ние сме на гости при баба и дядо Peace, времето тук е направо страхотно лято е -30 гр.
Били ти и утре ли ще работиш. Състезанието щяло да е в някакво училище, явно във физкултурния салон, колко училища имате в Асеновград.  newsm78
Иве да оздравявате вече и вие. Praynig Praynig
Весели празници на всички!  Peace

# 722
Почерпка от едната Ели със син Константин! Wink

Благодаря много за пожеланията!

Партито вчера мина много добре. Малката беше пушка. А как си влезе в клубчето и си игра с каките Grinning, въобще не ме потърси Heart Eyes

Днес пък преди обяд празнувахме с бабите и дядовците и най-близките ни роднини  двата ни празника наведнъж и също се получи добре. Малката отново бе обкръжена с внимание и доволна. Баткото получи подаръци и си пощуря.
Снимки ще пусна днес ако ми остане време, че стягам багажи - утре се качваме малко в родопското ни село, ако не успея, като се върна ще пусна повече впечатления накуп Peace.

# 723
  • USA
Честито на всички с хубавите имена Елена и Константин! Да ви е живо името!   bouquet

Елче, как е Саня?

Били, дано да почивате утре.

На всички, приятен дълъг уикенд!  Hug

# 724
  • Асеновград
Честито Елита и Коцета , да сте живи и здрави   bouquet!
Елче , аз чакам снимки от рождения ден.
Свърших си работата , от сега до 25-ти стуринта съм свободна.
Дани , не е като да нямаме училища , караш ме да ги броя сега - 5 основни училища , 2 гимназии и 2 техникума  Laughing.В "Кирил и Методий" ще сте , проверих , това е моята гимназия , там е най-големия салон.Ако имате нужда от упътване как да стигнете до там , казвай.Далече е от центъра обаче и няма кафета наоколо , но ще измислим нещо.
Само че , детенцето ми го няма.На вилата е с баба си и дядо си , вчера отиде и днес не е искал да се връща , донесъл ми люляк , казал на баща си , че идва само за две минутки и изчезнал пак.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 18:46 от billie

# 725
Здравейте и от нас  Hug

Нещо сладичко за именика. Ние си имаме баба и дядо на гости и цял ден бяхме по разходки. Много е хубаво времето и София е приятно празна  Mr. Green
Весела вечер на всички и да хапнете по нещо сладичко за наше здраве  Laughing

# 726
  • Бургас
Благодаря, тъпкано да ви се връщат пожеланията  Hug Няма да ви черпя че ще надебелеете ама пийте по едно  Simple Smile
Били, ако ще те успокои и аз съм на работа, само че аз имам избор дали да отида или не. Ама съвестта ми не позволява да почивам, а да оставя ресторанта неподготвен за започване. Ей сега мятам Кривчо при бабите и отивам пак та дано приключа с приготовленията до вторник.  Crazy
Вторник съм на бал, а нямам някои части от облеклото си  Whistling
В сряда с балната рокля мога да отида в болницата  ooooh!

Иве, да се оправяте  Hug

# 727
  • София
ДУ
Малко на патерица да са ви живи и здрави имената Hug
Ками в Банско един хотел.
Кашля детето цяла нощ сега е по добре,идва ми да си тръгна но като си ида ва софия лекар нямаа и само една кашлица без Т без зачервено гърло.Утре и без това се прибираме.Обаче ще взема лук тази вечер ooooh!
Незнам защо но децатаса страшно бесни хич не слушат с една дума хич не е почивка по скоро тормоз.Не е нашата почивка,трябва да е топло и да сме на вън,тук не че е студ но не е като за края на май
Много ми е мъчно че не са здрави Sad

# 728
  • София
Дано оздравяват бързо, Иве!

Шушонче - защо в болницата?

Вчера в нашата аптека не бяха докарали слънцезащитен, какъвто исках да купя, и купих за временно ползване Бочко - на мен ми харесва как мирише и се разнасе лесно (30ят фактор поне).

# 729
Цитат
Незнам защо но децатаса страшно бесни хич не слушат с една дума хич не е почивка по скоро тормоз.Не е нашата почивка,трябва да е топло и да сме на вън,тук не че е студ но не е като за края на май
Снощи Десо обяснява на Никола, че на Тасос има един чичко, който всяка вечер след като заспят децата, минава по стаите и пита родителите дали са слушали и ако не са, ги гони от острова...нашия зяпна, мисли, мисли и тъкмо, когато решихме, че е подействало, каза "мамо, ти нали ще излъжеш?"  ooooh!

тия дни обикаляме из София, Никола не го бяхме разхождали в центъра от бебе. Приятно съм изненадана от това, което видях. Прахолякът покрай бордюрите е изринат, улиците са измити, градинките подържани...Руски паметник например никога не съм го виждала в този вид...отделно София винаги е по-хубава по време на празници

# 730
Здравейте!
Честито на всички празнуващи през изминалите дни!Пожелавам само хубави неща за рожденници и именици!  Hug
Не че сме били някъде или сме правили нещо,не.Просто гледам да сме повече навън с децата,да карат колелета.Надина се научи да кара без помощни е разбира се падна подобаващо,просто без помощни се развива повече скорост,ама и нейното колело е по-голямо.Инъче имаме все задачи всеки ден нещо има за правене.Направих и гаф вече,нали записах Надина на екскурзия а то точно на бала на племеника на Димитър е екскурзията.Но аз съм пропуснала този важен факт,тя обаче си настоява да ходи пък и аз.Дори ми се искаше и Никола да е на градина за да си ида спокойно,обаче те настояват да отиде и Никола при условие че няма да има друго дете и ще е към 2-3ч и ще му се спи.Намусиха се заради това,че Надина няма да е ,все едно нарочно съм го направила.Абе с две думи мен ме канят заради децата,а не заради мен самата.И сега няма д апускам Никола на градина в петък ще го влача с мен до Младост и после пак с него ще бързам да взимам Надина в 5ч.Но майната му какво си мислят,мен ме притеснява само какво ще е времето.Ще и сложа гумени ботуши и шушкаво яке за всеки случей.
И да се похваля с братовчедката ми каква абитуриенткабеше и с приятеля и са били една от най-хубавите двойки.На първата снимка е обиците дето й взех.
http://juli2007.snimka.bg/children/koledno-t-rjestvo.557992.23563709

# 731
  • sf
ДД
Ние ходихме по планини и язовири миналите два дни, изкарахме си чудесно. Сега баба им ги заведе на Панчарево,не че много й се искаше,ама няма измъкване.  Joy
Яна, хич да не ти пука какво си мисли родата  Hug
Иве, ама защо ги броиш болни само заради кашлицата? щом няма друго,аз не го броя. особено при Вико с тая астма кашлицата за нищо я нямам.

Въпросът с послушанието на децата на почивките,според мен идва от това какви са очакванията на родителя. Имам впредвид,че няма как да очаквам той да слуша,т.е. да седи мирно до мен,докато аз си пия питието или ям в ресторанта,само защото сме на почивка. Децата са си деца, и у дома, и на почивка. За мен самото излизане от сф,заради самото разнообразие си е почивката.  Но  надявам се след 3-4 години да е по-лесно  Mr. Green

Мъжо ми изпада в депресии, направо ме побърква, мисля да го пращам на психотерапевт, че не се издържа вече. Друг е въпросът той дали ще иде  Rolling Eyes

Мисля,че в петък не съм на работа, но да не се каня, може да направим едно кафе.

# 732
  • София
Завърнахме се.Уморена още повече.
Минахме през м-ц Лора там семе по здравна,чисто дишане без зачервено гърло всичко ок,и накрая тая докторка заби ЗИНАТ ooooh! ooooh! питам защо и тя ами кашлицата е дълбока.Обяснявам че е пил преди месец АБ че преди 4 дни е спряб бактробан слаган 8 дни,питам защо не е подействал и тя мълчи Twisted Evil Twisted Evil
Вико не съм очаквала да слушат Joy става въпрос че бяха по непослушни от най непослуш Joyното тук Twisted Evil Вчера Ради му се скарах че хвърля играчки в детския кът и диването избяга,тръгвам след него и го няма.....обикаляме трима човека целия хотел,а там два басеина и едно джакузи,какво ми мина през главата викам крещя няма го,накрая го виждам в една стаичка на метър от къта скрит под бюрото #Crazy Защо бе Ради,защото ми се скара и да ти го върна.Ей за такова непослушие ставаше въпрос.
Айка една мама ми го похвали бочкото за в София става този фактор.а ти какво търсеше,аз търсих ла рош 50 ама шпрей и нямаше.Мин.година не изгоряха на анталийското слънце с него,размазва се хубаво попива и не оставя следи.

# 733
  • Асеновград
Уф , Иве , само като те четох се разтреперих.Тедо колко се уплашил от изгубването си не знам , но на мен ми е сериозна травма , за секунди да го изгубя от поглед и да не знам къде е и ми пада пердето , паниката ме връхлита.Много добре знам какво си си помислила.
Тедо изкара 3 нощи на вилата , много добре си починах , обаче днес вече нямах търпение да го видя , много се затъжих.Вчера се видях с Дани , много хубаво си поприказвахме , а вечерта бях с приятелки по женски , без мъже , без деца / не че не говорихме предимно за тях де  Mr. Green / като в ученическите години.

# 734
  • USA
Много пусто тук. Аз днес съм рожденичка и черпя!  newsm38

Иве, трудно е така като правят номера. Ще оздравеят децата, не се тревожи!  Hug
Аз обичам да ходя на почивка с Криси, въпреки че също ме ядосва понякога. Но с двама сигурно е по-трудно. И за мен като Донси промяната е важна.

Били, много хубаво, че сте се видяли с Дани. Познахте ли се?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт