Юли 2007

• 21 708
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • sf
Брей, де сте ,бре?  Thinking
Днес времето ми направи услуга, ще имам време да пооправя из нас и да сгтовя нещо и за утре.  Rolling Eyes
Вчера цял ден се мотахме в парка, един кърлеж налази Вико по ръката, не успя да го засмуче, веднага го махнахме, луд късмет направо  Crazy
Вечерта заспа в 8 в колата и направо го сложих да спи, към 12 като се разкашля, не спира, нарязах лук, успокои се и спа до 8. Днес не е кашлял въобще  newsm78 кви са тия работи, не знам.
Тия дни мисля да правя чистка на играчките, ще хвърлям всяка счупена и ще прибирам някои,с които не играе. Не ги търпя вече, хем са прибрани по кашони и рафтове.

И малко  Wink 

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 13:34 от donsita

# 151
  • Варна
Щото земята винаги ще е там. И винаги ще ражда. Повече, по- малко, трудно, лесно, но я има. И ако всичко друго се провали... винаги има едно "последно".
За последното изречение говорих аз точно.Това "последно" звучи по-различно от "никога". Да нямаш какво да ядеш и да плащаш цял живот квартири, а пък да си "богат" с много земи, на които вземаш рента по 500лв. годишно ми се струва абсурдно. Ама всеки си има своята гледна точка. Peace

Вики, отде я изкара тая снимка брей  LaughingЕй тия папараци са страшни  Mr. Green...пък може и да е монтаж. newsm78

# 152
  • На края на вселената!
Като заговорихте за синята кръв - http://www.lubopiten.com/456-krv-s-cvyat-na-patladzhan-ako-shhete-vyarvajte.html

# 153
  • София
Марти в 100 гр сладки продават ли фигурки за торти,примерно мечета коли тези от захарното тесто?И имат едни малки мини торти да знаеш цената?

# 154
Иве не съм Марти ,но да ти кажа - цените на малките торти са около 24-30 лв.Виждала съм фигурки , но не си спомням от шоколад ли бяха или от такова тесто.
Ние се чудим с мъжа ми дали да не отидем до Батенберг да гледаме концерта на БГ радио  ThinkingСамо ме притеснява това че Виктор е неспокоен вечер от няколко дена  Rolling Eyes
Страшна снимка  Laughing

# 155
Иве,имат фигурки и Пчела продават много хубави също.
Ние сутринта бяхме в Борисовата на първенството по футбол между отбора на банката и други отбори,но излязохме и заваля.Предвидливо бях взела якета и чадър обаче се бях облякла с къс ръкав и тънко яке,след банята направо се окостих от влагата и там имаше едно магазинче,влязох и си взех един поларен суичър,стана ми добре обаче си вали а децата по локвите,нарочно си мокрят косите на дъжда,а то много време поне до 1ч щеше да продължи,аз само се разправях с тях,ама им позамръзнаха краката и искат да си ходим.Та на едно такси и в Молчето.
После чистих,готвих,Д. и Никола заспаха,аз изведох пак Надина купих си две списания,прибрахме се и един час и повече само си ги четох,много разпуснах.
Бооти чакам снимката.Аз точно това имам предвид за имотите и за земята,то не е като при реститутите да си живееш от наемите.Но това е дълга тема по която много мога да говоряи за съжаление имам опит по простата причина че някой не са достатъчно узряли за да разберът че няма нищо срамно в това да си уредиш сметки,имоти,наследства о време,а не да криеш,сучиш и чакаш все едно ще си вечен.
Чухте ли че Батето И.Славков почина днес!Лека му пръст!Беше веселяк и обичаше живота!  Flowers Rose

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 19:52 от I.a.n.a

# 156
  • София
Щото земята винаги ще е там. И винаги ще ражда. Повече, по- малко, трудно, лесно, но я има. И ако всичко друго се провали... винаги има едно "последно".
За последното изречение говорих аз точно.Това "последно" звучи по-различно от "никога". Да нямаш какво да ядеш и да плащаш цял живот квартири, а пък да си "богат" с много земи, на които вземаш рента по 500лв. годишно ми се струва абсурдно. Ама всеки си има своята гледна точка. Peace

Вики, отде я изкара тая снимка брей  LaughingЕй тия папараци са страшни  Mr. Green...пък може и да е монтаж. newsm78

Хахаха, само че не ме разбра.
"Последно" в случая Е никога.
Ако всичко друго се сгромоляса можеш да си отидеш на земята с лопатата и все нещичко ще изкараш от нея. ТОВА е последното. Продадеш ли я е еднократно, изяждаш я - еднократно - и... приключваш. И ако - не дай Боже - опреш до "последното" се оказва, че... последно просто нямаш.
Щото апартамента (на който вероятно все пак плащаш и някаква ипотека) чушки при никакви обстоятелства няма да роди, колкото и да го поливаш...

# 157
  • София

Падна ми ченето!

А какво стана с канцерогенния ефект... и отравянето от мед... ама то всъщност не си щъка свободно из кръвта, че да тръгне да ходи в черния дроб... Яко!

# 158
Здравейте!
Вчера на сватбата изкарахме много хубаво, обаче нямам снимки.
Днес ходихме в Джъмбо. Взех на Дели пистолет, който стреля сапунени мехурчета, но нещо не работи и сега Вили ще се пробва да го оправи. Пазарувахме и в Хит, бяхме четеримата, но мина спокойно.

# 159
  • София
Бубе защо не се обади????
Мерси за инфото,още не съм решила дали да правя торти за дг или да купя някакви от била,а за следобедта ще купувам.Я дайте идеи за пълнеж на палачинки,солени сладки всякакви,ако сте яли нещо по особенно?
Ще накарм свеки да врътне 60бр

# 160
  • sf
Иве, първо питай дали в ДГ може домашни неща да се носят. При нас преди не даваха. В тази не съм питала, но няма и да правя , ще купувам,.
И ние бяхме в Джъмбо, разминах се с хеликоптер за 2 лв   Joy
Накупих си папки-класьори да си оправя документите,че толкова се натрупаха.  ooooh!

# 161
  • София
Няма да  е домашно Вико,а само ще сложа фигурките.Сигурна и при на неможе,ама нали се сещаш как ще се хвана да правя торта,преди да съм я направила ще я изям Mr. Green Mr. Green

# 162
Здравейте момичета ,
помагайте аз трябвали да подавам данъчна декларация като съм съкратена от 1.04 2010г.и съм била на борсата до 01.03.2011 г.

# 163
  • sf
Тъкмо гледах по новините нещо,че трябва и утре е крайния срок.  май. една жена се оплкваше, ама не слушах внимателно. Thinking

# 164
Кирова, по това, което гледах по ТВ и разбрах, според мен трябва да подаваш... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт