Юли 2007

• 21 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Марти извинявай ама заравих хотела в който ще се на тасос как се казваше?

# 691
# 692
  • sf
Иве, с Турция какво решихте, или чакате ластовете?

Аз съм доволна от менЮто при нас, няма кренвирши, салами, доста ранообразно е. Риба, заешко, пуешко, мЮсли с мляко, пресни салати и плодове , в 10ч имат плод.

За среща- ако има желаещи,ще помисля.

# 693
  • София
Вико няма да летим тази година,сега ще ходим юни-юли в гърция.Септември ако са готови за дълъг път Турция иначе нещо друго

# 694
  • София
А какво става съз ЗБ, чувал ли я е някой? Нещо изчезна от темата.

# 695
  • София
Аз вчера се сетих за нея,не съм я чувала,да се отчете!
Марти,гледах го и ми хареса,само това че шезлонгите на плажа се плащат ме дразни.С колата ще ходите нали?Вземи нещо задължително за комари.Виж да запомниш цени за хранене в ресторанти.

# 696
  • София,
Привет
Ние от вчера сме си в къщи, но два дни откакто сме се прибрали само чистя, мия, пера, за пет дни познайте какво са направили мъжете  Twisted Evil.
Днес и с двамата в къщи, сутринат тичах да оправям здравните книжки за лекарствата, до унивелрситета да ми нанесат една оценка и да търся едни преподавател. Следобед им бърках кекс от сто години им бях обещала.
Шуши, стискам палци всичко да мине наред  Peace
Браво на Никола, Яна виждаш ли как се справя момчето, много се радвам  Hug.
А за ЗБ и другите боклуци аз с Вероника нямам проблем - тя иска обаче хапне едно две и до там, но и аз отбягвям да купувам заради големия, той каквото му подадеш и ще го омете за норматив Tired

# 697
  • USA
Само да кажа, че ГАП и Олд Нейви вече имат доставка до България. Уебсайтът е един и същ, различни табове за двете марки, в една поръчка може да се комбинират. Харчете другари http://www.gap.com/! Mr. Green

# 698
Момичета, влизам по никое си време, ама иначе нямам време да се разпиша, за да ви почерпя за РД-то на малкото ми пораснало момиче.

Да ми са живи и здрави най-вече малките ми палавници, а другото се нарежда.

Около нас нищо кой знае колко интересно - цяла зима карахме с кашлици и хреми, мяткаха си ги един на друг тия вируси и си беше един непрекъснат кръговрат. Ето за беда тая вечер Саня вдигна някаква подозрителна Т около 37.7. Изкъпах я - смъкна на 37.5, после на 37.3 докато я кърмех и така я сложих да легне, без никакво температуропонижаващо, че си заспа гушната в мен. Дано й се размине и да не се провали празника Praynig

А иначе по повод вредните храни и кой колко е вманиачен, да ви разкажа наскоро какъв сън сънувах Laughing
На среща сме аз, Марти, Ива и Вики. Седнали сме в някаква сладкарница (доста приличаща ми на Неделя) и Марти подлага на кръстосан разпит горката сервитьорка от какво е направена тортата има ли трансмазнини в нея и т.н., Ива ръси някакви майтапи по този повод в неин стил, а Вики си хапва торта с изражение "Дреме ми, че ми пука от какво е направена - нали е вкусна!". А аз какво правя - просто наблюдавам и не взимам отношение (?). Хем уж съм там, а не съм там, а по-скоро се чувствам, така както, когато чета форума и през ума ми минават мисли, които искам да споделя, а не мога, защото съм изостанала и темата не е актуална или тъкмо искам да се разпиша и някой или нещо ми пречи в този момент. Rolling Eyes

Хайде целувам ви всички и дано ми поостане време и да мога да ви следя по-изкъсо. Sunglasses

# 699
  • USA
Елче, правилно си преценила ситуацията  Mr. Green. Ама ти да се включваш по-често, че като загуби инерция човек го домързява. Честит рожден ден на сладката Саня! Много да е здрава и да ви радва!  newsm59

# 700
  • Бургас
Честит рожден ден на малката Саня, да е много здрава и послушна   bouquet

а друга работа нямаш ли си   Mr. Green

# 701
  • Sofia
Елче, да е жива и здрава Саня и да ви дава много поводи за радост   bouquet

# 702
  • София
Много щастие и здраве - и най- вече - игри и подаръци на муничката Саня!

# 703
  • София,
ДУ
ЛЕле кога порастна и тя Mr. Green
Елче да ВИ е жива и здрава и много да Ви радва  bouquet ! Желая и щастливо детство и весели игри!
Били в неделя ще идваме в Асеновград на състезание на Ицко, ако си там и имаш врем за убиване - понеже ние ще си отвисим цял ден, дай тел на лични може да се видим! Peace

# 704
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит рожден ден , Саня   bouquet!Много здраве и весели игри!
Наистина , кога мина една година  Laughing.
Елче , пак си чела темата точно преди заспиване  Mr. Green.
Дани , веднага пращам , изобщо не знам каква ще ни е програмата за почивните дни , но ще се постарая да останем в Асеновград.Много се радвам , че ще се видим  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт