Тема Незабравима 193

• 30 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро  Hug

Какво да кажа за снощния епизод...много мил,изпълнен със сладки моменти...вярно накъсани и кратки,ако трябва да ги сравним примерно с любовните излияния на Бату и Мелда в кревата....
Толкова ми харесва да гледам тези романтичн моменти между нашите герои,през цялото време съм ухилена като ряпа.И за сметка на това финала-много трогателен,много тъжен...пак си поплаках.

Мелда пак ми е много странна...тя е по-тъмна и от Индия  Thinking Какво мисли,какво прави....какво иска:все различни неща  newsm78

Ако Харун си тръгне ни чака много мъка...мноооого!

# 256
Харун и Еда на пейката пият вино.

Х: По-леко пий, любима, помниш какво стана предния път.
Е: Поне този път не се бъркай. Ужасно съм щастлива.
Когато погледна назад и се сетя какво преживяхме , това да сме тук заедно ми изглежда чудо.
Х: Ние отдавана заслужихме това щастие.
Е: Нее, искам да сме само аз и ти, никой да не развали този миг и щастието ни.
Х: Добре, както искаш.
Е: Само теб искам, любов моя
Х: И аз теб, любов моя!
E: Нещо ще те питам...ние кога ще се оженим?
Х: Утре.
E: Еее, не се шегувай! Наистина искам да знам.
Х: Аз съм много сериозен.
E: Утре не става.
Х: Защо?
E: До утре как ще осъществим мечтата на Ямур за голяма сватба?
Х: Ямур ли иска сватбата или ти?
E: Предавам се...аз искам голяма сватба.
Х: Не се притеснявай, моя луда любов, сватбата ни ще бъде прекрасна!

Х: Хайде, де
E: Какво хайде?
Х: Да се качим в стаята си.
E:Добре, да се качим. Нe възразявам... но не мога да стана.
Х: Сериозно ли?
Е:Този път наистина много пих...или ти ме опияняваш...не знам вече.
Х: Разбра се, че трябва да правим румсервиз. Ела
Е:Нали няма да се измориш докато стигнем? Много ми харесва така да вървим.
Х: Значи това беше номер.
Е: Да!
Х: Кой е детето - ти или Ямур?

# 257
  • София
Добро утро! Честит Рожден Ден, Бобо! Бъди здрава, щастлива, все така и дори още повече духовита и да се сбъднат всичките ти мечти ти пожелавам от цялото си сърце.

Едно малко стихче за Бату и една констатация, че Едже наистина се оказа един достоен човек.  Направи много и големи грешки, но ги осъзна и плати цената за това с живота си. Жалко, че стана така.

Аз, Бату

Аз Бату съм вездесъщи
Крия се във много къщи
Във гърнета със жълтици
са ми всичките парици

Мога всичко, зная как
Аз на хората съм враг
Трепя, мъча и злобея
Накрая пак ще оцелея

Мен куршум не ме лови
Не оставям и следи
Ходя с шапка невидимка,
да не хванат ме по снимка

Чао казавм ви от мен,
че ме чака тежък ден
Похитих Харун нощес
вече има нов адрес

Ще го мъча днес със чука
На счупено обичам звука
Нищо лично – занаят
Искам всички да измрат

Ще се видим на финала
После канен съм при Гала
там ще ви докарам цял
Харун жив или умрял

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 08:58 от bganio

# 258

За Мокси и прекрасната ни тема   bouquet
За Рекси,Г-жа Броненосец и Ради за преводите и разясненията   bouquet    bouquet     bouquet

Бобояна,Честит Рожден Ден  bdbaloni
Бъди здрава,винаги усмихната,много щастлива и заредена с положитени емоции  newsm51

# 259
Г-жа Броненосец, благодаря за преводите ! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Бганьо, отново страхотно стихче! smile3501 smile3501 smile3501Не мисля , обаче че Бату ще измъчва физически Харун .Той му нанесе най-големия удар , заплашвайки го с живота на любимите му същества .Дано се намери вече някой , който да го озапти. Praynig

# 260
Бганьо поздравления за стихчето....но хич не ми харесват намеренията на Бату  Crossing Arms
Но ако ще идват при Гала....заедно с Харун....живи и здрави да са  hahaha hahaha hahaha

Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден.До по-късно  Hug

# 261

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 09:16 от пепел от рози

# 262
Привет!
Реквием за една прекрасна мръсница Едже!
И поздрав за всички истински жени, които се чувстват и се държат като такива.......

http://www.youtube.com/watch?v=74-D_SmwC3Y&feature=related

# 263
ЧРД, Бобояна! Grinning
Бганьо, чудесно стихотворение отново.

Бату сигурно има много стабилен договор с продуцентите, с топ не могат да го мръднат. Накрая сигурно той ще кара хеликоптера, от който ще слязат Еда и Харун за сватбата си.

Сега се сетих, нали страницата във ФБ е затворена. Причината е, че продуцента отнесе доста обиди. Разгневена фенка, възмутена от желанието на Байрам за щастлив финал, писа: "Ако има щастлив край, отгоре ти да падне този хеликоптер." И още  "Ахмет, ако твоята жена те разлюби и се ожени за баща ти, ти сватба с хеликоптер ли ще им спретнеш?"
Въобще, този хеликоптер най-много вади очите на феновете от моралната полиция.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 09:19 от Г-жа Броненосец

# 264
Добро утро,компания! Hug

Бобо,Честит Рожден Ден!
Бъди жива и здрава,много щастлива и обичана!

Благодаря на Рекси и г-жа Броненосец за преводите,и на Ради за поясненията!    bouquet  bouquet  bouquet
Розичке,гифчетата са прекрасни!     bouquet  bouquet  bouquet

БГаньо ,
smile3501 smile3501 smile3501

# 265
ЧРД, Бобояна! Grinning

Бату сигурно има много стабилен договор с продуцентите, с топ не могат да го мръднат. Накрая сигурно той ще кара хеликоптера, от който ще слязат Еда и Харун за сватбата си.

Сега се сетих, нали страницата във ФБ е затворена. Причината е, че продуцента отнесе доста обиди. Разгневена фенка, възмутена от желанието на Байрам за щастлив финал, писа: "Ако има щастлив край, отгоре ти да падне този хеликоптер." И още  "Ахмет, ако твоята жена те разлюби и се ожени за баща ти, ти сватба с хеликоптер ли ще има спретнеш".
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 266
# 267
Здравей Каламитци.

Наистина жалко за Едже....правила е грешки,кой не е.Осъзна ги,поиска прошка,получи я...Изживя голяма трагедия.Изпитваше силна любов....за нейно съжаление несподелена.Взе много трудно решение...да сложи край не само на своите мъки...а и на тези,на хората които обича:Бату,Харун,Ямур...Не беше тя човека,който трябваше да загине в тази кола...но както се казва,филм да става.

# 268
Пепел от рози  smile3501 Ти и Рекси ни радвате с прекрасни гифчета  newsm51 newsm51 newsm51

Уау..тази информация  #Crazy #Crazy #Crazy За много хора в Турция тази любов е много грешна....неморална  ooooh! ooooh! ooooh! Дано финалът е за нас,тези които се радваме и страдаме с тях.Които искаме да видим Еда и Харун заедно и щастливи...а не за другите.Всеки има своите разбирания,своята гледна точка...Но Незабравима е филм не за една забранена и невъзможна любов...а за една любов,по-силна от времето и околния свят,истинска и красива...незабравима  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
  • София
ЧРД, Бобояна! Grinning

Сега се сетих, нали страницата във ФБ е затворена. Причината е, че продуцента отнесе доста обиди. Разгневена фенка, възмутена от желанието на Байрам за щастлив финал, писа: "Ако има щастлив край, отгоре ти да падне този хеликоптер." И още  "Ахмет, ако твоята жена те разлюби и се ожени за баща ти, ти сватба с хеликоптер ли ще има спретнеш".

E, ако в хеликоптера е проблема, могат и с яхтата на Бату да пристигнат или дори с водно колело. Да им имам и морала и чудото на тия хора! Какво искат - три трупа на финала ли? В името на прогнилия и лицемерен морал.

Общи условия

Активация на акаунт